• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay canım araştıryorum halaa almadım henüz
dediğin gibi biberon dr browns veya avent olacak birtane cam birtane pilastik alacağım.
emzik bakmadım hediye 3 tane var.
Şampuan bir alman markası vardı bubchen miydi ne onlara bakacağım. kremlerin isimlerinidee yazdımm işyerimde ajandamda yaırny azayım
ama meme ucu için halis sızma zeytinyağı diyorlar ve 7. ve 8.aydan itibaren kullanmak lazımmışşşş çok yara oluyormuş, yarın bakayım ajandamda çok güzel bilgiler var canım yarım paylaşayım.

Tamam canım yarın yaz bakim bi. Ama görmemi sağla çünkü sayfa çabuk ilerliyo ;)))

iyi akşamlar kızlaaarrrr.. biz de yemeğimizi ocağa koyduk geldik..en son sabah kahvaltısı yapmıştım öğlen meyveyle geçiştirdim çok açıııııımmmm:56:

slm kızlar ben de yarın doktora gideceğim
idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç aldım bakalım geçmiş mi ilaç alıyom ama
bebeğime zarar etmez inşallh içime dert oluyor gerçi biti artık almıyrum 5 günlük bir antibiyotikti
bir de normal idrar yoları ialcıydı
off inşallhh geçmiştir suyu da artırdımm

yeşilimsi akıntıda bazen geliyor ne dertlerimiz var yaaaa :((
allah bebişlerimizi korusun
ah canım geçmiş olsun inş. geçmiştirrr darısıda bize olsun.
Valla zormuş boşuna dmeiyorlar dimi cennet annelerin ayağı altında diyeee valla çok zor çok elin kızı gelip oğlişimi elimden alırsa ilerde onu ısırırım:D

iyi akşamlar kızlaaarrrr.. biz de yemeğimizi ocağa koyduk geldik..en son sabah kahvaltısı yapmıştım öğlen meyveyle geçiştirdim çok açıııııımmmm:56:

Bu saate kadar nasıl durdun ki :53::53:ben kaç öğün yedim:30::30::27:

ah canım geçmiş olsun inş. geçmiştirrr darısıda bize olsun.
Valla zormuş boşuna dmeiyorlar dimi cennet annelerin ayağı altında diyeee valla çok zor çok elin kızı gelip oğlişimi elimden alırsa ilerde onu ısırırım:D

He he :60:Bende kızımı vermem kimselere diyorum:60:Cadı kayınvalide mi olacaksın yoksa:9:

aman şimdi uğraşamam hiç börekle falan akşam yemeğimide yedim nereme yiyim yarın yapcam ama bu arada eminim güzel olmuştur inanmadım sana yalancııııııııııııı:27:

hehe yediysen boşver ozaman:D yarın yap şekerimm kahrıdaa kolayyyyy

ahh kıyamam sanaa ben canım yaaa saat kaç oldu aç aç kalmaaa
süt falan içseydin yemek pişene kadar.

kızçeler ben 10 dk sonra geliyorummm:DDD oğlişimle dua edelim birazcıkk

selam güzeller,

geçen gün su çiçeği ile ilgili danışmıştım, doktorumla konuşuncaya kadar çok endişeliydim. doktorum bu tür hastalıkların aktif geçirilmediği sürece bir sıkıntı olmayacağını söyledi. bunun için şuan yapılabilecek bir aşı yda başka bişey olmadığını tesbitininde ancak 3 hafta sonra ypılabileceğini söyledi. Burda bir arkadaşın önerdiği gibi ılık bir duş aldım o gece rahatlamaya çalıştım doktorumda sabah konuşup içimi rahatlattı. Allahım hepimize yardım etsin. Bugün ruh halim çok şükür iyi tek dileğin şu okul bitsinnnnnn artık çoooookkk yorucu.

harıl harıl bir yandan e-okul doldurduğum için burada uzun kalıp geçmiş yapamıyor ve sohbete katılamıyorum. İnşallah tatilde bol bol konuşup kaynaşıcağımızı düşünüyorum.

bugün hepinizi çok seviyorumm sevgi pıtırcığı , aşk böcüğüyüm bu akşam Duygusalım, ağamaklıyım ama mutluyum...

Skopça mihrace tentesion yanlış yaazmış olabilirim :) teşekkürler kızlar inşallah geçmiştir
dediğiniz gibi
bir kavuşsak hayırlsı ile yavrularımıza

evet mihrace eklediğin bilgileri paylaşş
bixz de yararlanalım
eylül annleei bebkleriniz ene aldınızda 2011 eylül annesi bir anne ve başka bir arkadaş paylaşmış bildikelrini de o da yararlı ona da bakabilirsniz

kızçeler ben 10 dk sonra geliyorummm:DDD oğlişimle dua edelim birazcıkk

Allah kabul etsin canım ..Bu arada hazır dua konusu açılmışken söyliyim hamile kadının yaptığı ibadet bin kat sevapmış ve duası kabul olurmuş :9:bol bol dua edin kuzularınıza ve herkese:9:

selam güzeller,

geçen gün su çiçeği ile ilgili danışmıştım, doktorumla konuşuncaya kadar çok endişeliydim. doktorum bu tür hastalıkların aktif geçirilmediği sürece bir sıkıntı olmayacağını söyledi. bunun için şuan yapılabilecek bir aşı yda başka bişey olmadığını tesbitininde ancak 3 hafta sonra ypılabileceğini söyledi. Burda bir arkadaşın önerdiği gibi ılık bir duş aldım o gece rahatlamaya çalıştım doktorumda sabah konuşup içimi rahatlattı. Allahım hepimize yardım etsin. Bugün ruh halim çok şükür iyi tek dileğin şu okul bitsinnnnnn artık çoooookkk yorucu.

harıl harıl bir yandan e-okul doldurduğum için burada uzun kalıp geçmiş yapamıyor ve sohbete katılamıyorum. İnşallah tatilde bol bol konuşup kaynaşıcağımızı düşünüyorum.

bugün hepinizi çok seviyorumm sevgi pıtırcığı , aşk böcüğüyüm bu akşam Duygusalım, ağamaklıyım ama mutluyum...

Amin canım hamilelikte öyle oluyor insan çok duygusal oluyor :54:

Skopça mihrace tentesion yanlış yaazmış olabilirim :) teşekkürler kızlar inşallah geçmiştir
dediğiniz gibi
bir kavuşsak hayırlsı ile yavrularımıza

evet mihrace eklediğin bilgileri paylaşş
bixz de yararlanalım
eylül annleei bebkleriniz ene aldınızda 2011 eylül annesi bir anne ve başka bir arkadaş paylaşmış bildikelrini de o da yararlı ona da bakabilirsniz

inşallah inşallah evet orayada bakmak lazım nereden başlayacağımı bilmiyorum hiç:31:

Back
X