• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben söylesem kızar herkes bana hala hamile olup olmadığım çok aşırı belli değil 52yle başladım 53.5 kiloyum karnım da pek yok bebek nerde bilmiyorum
:53:

biz zayıf hamişleri sevmeyiz acilen kilo alman lazım :27: yoksa sani almayız aramıza :27:hihihihihihihi:47:

Merhaba kızlar:3: Cumanız mübarek olsun:40:

allah razı olsun canım cümlemizin mübarek olsun
rabbim bu hayırlı günde kk bütün annelerinin bebeği hasta olanların çocuğu olmayanların bütün müslüman kardeşlerimizin her ne dertleri var ise hepsine şifa derman versin inş.

biz zayıf hamişleri sevmeyiz acilen kilo alman lazım :27: yoksa sani almayız aramıza :27:hihihihihihihi:47:
:1::1::1::1::1::1::1::1:ewttttttttttttttt
:52: 6 kılo almışım yavwwwww ye ye ye nereye kadar aşeriyorum karpuza kaypuz verin bizeeeeeeee ŞANSLI ANNELERİZ biz tüm meyveler var herkez resmini koysun son haliylede herkesin hamiş halini görelim sizi ŞİŞKİN BAYANLAR :52: Hİİİİ :46: :46: TATLI ŞİŞKİNDEN :17: :17:
bende 6 kgdayım delı gııbııı karpuz yıyorumm azonce ceyrek karpuzu goturdumm:52::52::52::52:
selam herkese bende kızımla geldim nasılsınız bakalım benim kız malesef ilk kızım gibi fena hareketli çok rahatsız ediyor beni durmaksızın taklalar tekmeler şimdi okuldayım ve ayaktayken bile hareketleri karşıdan görülüyor
oyy oyyy masallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben söylesem kızar herkes bana hala hamile olup olmadığım çok aşırı belli değil 52yle başladım 53.5 kiloyum karnım da pek yok bebek nerde bilmiyorum
:53:
bende buhaftadan sonra bı ıstah bır ıstah olusmustu sormaa.. yakında goruruumm ben senı:34::34::34:
hadii biz karnımızı doyurmaya gidiyoruzzz çok acıktık:):)
bızde sımdı yemek yıyoruzz kızımlaa afıyet olsun cnm:16::16::16::16::16::16:

allah razı olsun canım cümlemizin mübarek olsun
rabbim bu hayırlı günde kk bütün annelerinin bebeği hasta olanların çocuğu olmayanların bütün müslüman kardeşlerimizin her ne dertleri var ise hepsine şifa derman versin inş.

amiiiin inşallah.. Kız dua etmişken benim babacığıma da dua eder misin? Benim babam daha 39 yaşında 8 yıldır diyaliz hastası:43:

ekıım annelerınden casusluk yaptım sızın ıcınn :9::9::9::9::9::9::9::9:
İSTANBUL DA DOGUM FİYATLARI

KADIKOY SIFA HASTANESI= Normal DOGUM 3;100 , sezeryan = 4.500

ACADEMIC HOSPITAL= normal dogum = 4000 , sezeryan = 4.500

ALMAN HASTANESI= normal dogum= 6000, sezeryan= 6200

ACIBADEM HASTANESI(kadikoy)= normal dogum= 6.300, sezeryan= 8900

AMERIKAN HASTANESI= normal dogum= 7.300, sezeryan= 9.200

ISTANBUL CERRAHI HASTANESI= normal dogum= 4.400 , sezeryan dogum = 5.000

ANADOLU saglik HIZMETLERI= normal dogum= 4000, sezeryan dogum= 4250

YEDITEPE UNIVERSITESI= normal dogum= 5800, sezryan dogum= 5900

buaradaa temmuzz annelerındenn 4 kısı mayısta dogum yapmıs :18::18::18::18::18::18:

amiiiin inşallah.. Kız dua etmişken benim babacığıma da dua eder misin? Benim babam daha 39 yaşında 8 yıldır diyaliz hastası:43:

Allah şifa versin canım da ben anlamadım nasıl 39 yaşında baban sen kaç yaşındasın o zaman

gunaydın kızlarr :3:benım kız uyutmadı pıtpıt bende en ıyısı kalkıyım dedımm ..:17:buarada sol kolumm acaıp bı sekılde uyusuoo :14:. ustune yattımm zannedıyodum ama onunla alakası yok cok agrıo bıde sızdede bole oluyomu:14:

üstüne çok yatmaktan ben yatak istirahatindeyim birde ayrıca hydronefrozum var sağ tarafta oyüzden sola yatma mecburiyetim var her yerim uyuşuk ve ağrıyor

çok çok çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin sağlığına kavuştursun inş.

Back
X