- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 66
kızlarr hamilelik takvimime baksanızaa:)))
günaydın canımm, ayy neler yazıyoo ya, 2 saatte 10 tekme:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr hamilelik takvimime baksanızaa:)))
saola tatlım sizlerinde keyfi yerinde olsun hep inş. hiç kimse hiçbirşey üzmesin sizlerideOHH MŞLLH İNŞ.HEP BÖLE KEYIFLI OLURSUN![]()
ooohhh değmeeyin keyfine o tekme attıkça keyfin yerine gelir :)
evet evet çok heycanlı dimi okuması bilee:))günaydın canımm, ayy neler yazıyoo ya, 2 saatte 10 tekme:))
evett:)) bıdıkım kıpır kıpırrrr hakikatende benim minik akşamları 8 den sonra bir başlıyorr eşimle gececi bu yaramaz diyorduk normalmiş :))
selamlar kızlar, akşamüstü yazmıştım çarşamba şeker yüklemem yapıldı. anca bgn aldı eşim sonucu ama doktor yokmuş gösterememiş 129 çıkmş sonuç iyi mi kötü mü anlayamadım sizin sonuçlarınız nasıl çıktı?????![]()
ben yaptırmadım ama 140 ın üstünde olmadığı sürece sorum değil diye biliyorum senin de 129 şeker yok yani :) bildiğim kadaryla tabiii![]()
canım sınır 140 ollduğundan sorun yoktur die düşünüyorum
evet evet çok heycanlı dimi okuması bilee:))
şaka maka 28.haftaya girdim kızlarr yarın itibariyle:))
evett:)) bıdıkım kıpır kıpırrrr hakikatende benim minik akşamları 8 den sonra bir başlıyorr eşimle gececi bu yaramaz diyorduk normalmiş :))
MAŞLLH CNM BNMDE AKSAM COK HAREKTLI OLUO GECE OKDR HRKTLIYDIKI ESIMDE SASIRIO SEN NASIL UYUYABILIOSUN HAREKT ETTIKCE DIO :)SUAN CANIMI ACITMDGI ICIN BISURE SONRA DALIYORUM UYKUYA ZATEN![]()
evet ya, vallahı bide zammn gecmıyo dıyolardı hamılelıkte, su gibi geciyoo:)) benmkıne bak artık iki basamaklıya düştüm:))))))))
güünaydın hatunlarr :)
ah mihrace hiç sorma benimki sabah namazında bir başlıyor iki dakikada beş tekme diyebilirim yanim :)![]()
![]()
Nasıl ynai hareket edince canınmı acıyorrr ynalışmı anladım ben fıstık
cnm yok acıtmıo suan yerlerı genıs ya ama buyudukce acıtıomus bıraz hareketlrı ole duydum
maşallah maşallahh canımm:) darısıdaaaa bebişlerimizi kucğaımıza almaya olsun:))
aynen benimki de akşam bir başlıyor yatana kadar sağlı sollu tekme sallıyor sıpamevett:)) bıdıkım kıpır kıpırrrr hakikatende benim minik akşamları 8 den sonra bir başlıyorr eşimle gececi bu yaramaz diyorduk normalmiş :))
ah ahhh zamanla acıtıyo malesefcnm yok acıtmıo suan yerlerı genıs ya ama buyudukce acıtıomus bıraz hareketlrı ole duydum
:))) heheh anladım canım annesi büyünce yerim dar dicekkkkkkkk sonrada dayanamayıp çıkıp gelecekler kollarımıza![]()
amin canım hayırlısıyla saglıkla inşallah.
az önce hiç işim yokmuş gibi gittim, mayıs 2012 annelerinin topiğinde gezdım, agladım resmen 1,2 dogum hıkayesı okuyunca, sabah sabah yaptıgıma bakarmısın yani :]