bende artık sığmıyorum ya ne yapıcaz bilmiorum ben artık iş yerinde terlik giyeceğim:):) benim tansiyonum kaç biliomusn 8-5 ama bu normal tansiyonum hep böle yani :)
AHHHH o ayaklar beni de öldürüyor ilk hamileliğimde tam bir Fionaydım. Ayak Ayak değil Toynak olmuştu hatta bir videom var o döneme ait ayağımı parmağımla bastırınca en 3-4 cm içe göçüyor ve belli bir süre öyle kalıyordu. Tek sebebi sıcak ve oturarak çalışmak. Hatta bir düğünümüz vardı abiye giyecektim normalde ayak numaram 39 ama 40 bile olmuyordu ama şişince hiç birşey olmuyorsu ayakkabı almaya gittiğimde ayakkabıcı bana boşuna uğraşma abla bu ayaklara ayakkabı bulamazsın demişti. Sonra alalade bir dükkandan geniş siyah bir ayakkabı bulup hallatmiştim. Ben çözümü hamile terliğinde bulmuştum o çok iyi geliyordu. internetten hamile terliği olarak girerseniz bulabilirsiniz. Adı Shuma... Bu hamileliğimde olmayaak zannettim ama bunda da iki gündür başladı. Bir de akşam eve gidince sabaha kadar iniyorlar ama o zamanda acayip bir sızlama oluyor topuklarda falan.