Kızlar ben de 16 kilo aldım.Beni görenler tanıyamıyor şuanda.Ama napalım bundan sonra dikkat edicez artık.Bebişlerimiz gelsin sütümüz de cok olursa insallah emzirirken veririz.Ben gercekten bunun genetik oldugunu düşünüyorum.Annem bana hamileyken 30 kilo almış.Dogumdan 3 ay sonra eski halinden daha zayıfmış. Teyzelerimde de bikac örnek mevcut böyle. İnsallah dogum sonrası bne de kısa zamanda kurtulacam kilolarımdan.:26:
umarım canım bebişlerden sonra verebilirz....
haklısın bende bazen öyle diyorum bebeğim sağsağlim gelsin,sütüm olsun...gerisi önemli değil amaaaaaaaaaaaaaa,elimde olmadan takıyrm.....
aaaa ne diyeti yaa hamileykende diyetmi yapılır oofff walla bir rahat yok bende çok kilo aldım bu arada siz ne kadar aldınız ki kızlar diyet yapıyorsunuz

(((((((
ya evet canım...
ben 62 le hamile kaldım....şuan bunun üstüne 15 ekle işteeeee

görünüşümde hüç o kadar göstermiyo ama, dr. bi problemin var mı die sordu,bende evet çok kilo aldım dedm...
niye ki dedi kilo takip çizelgeme bi baktı ooooooooooooooooooooooooooooooooo naptın sen Meriç dedi.....Hiçte o kadar göstermiysun falan dedi,tabi ben yerin dibine girdim......
karbonhidrat tüketimini azaltmam gerektiğini falan söyledi.....
hıııbide şekerrrrrrrrr
hanımlar ben geldim moralim bozuk kızımdan ses seda yok... Gece beşte kalktım korktum yine yok kaklktım çikolatayla su içtim ı ı hala daha bi ses yok... Ne yapayım sizce doktora randevuyu ayın 15i gibi almay düşünüyordum. Sizce doktora gideyim mi yoksa kızım sessiz sakin içerde uyuyor mudur?
canım 2 gün önce benim kızım beni öyle korkuttu....
bişey yoktur merak etmee...
hiç bi iş yapma yat dinlen kızın içerde biraz rahat etsin.....
sağ tarafına özelliklee yarım saat sonra emin ol başlaaaaaaaaaar annesi.....
Hoşgeldin canım Günaydın. Biz oğlumla sabah yürüyüşü yaptık şimdi de oturuyoruz:)
yaaa bende mi yürüyüşe çıksam...
donbili donbili oturuyrm evdeeeeeeee