• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar bu dediğiniz iç zıbın dedikleri şeymi oluyo

EVET İç zıbın bu bahsettiğim gerçekten çok kullanışsız bence bodylerin ataları bunlar bodyler yokken kullanılıyormuş ama cidden çok kullanışsızlar. Bebeğin üstünü dakika başı düzeltmek zorunda kalıyorsunuz.

hiç don atlet almana gerek yok hep çıtçıtlı badi kuullanılıyor çünkü çok pratik ve bebeği en iyi onlar koruyor benim oğlum 20 aylık oldu daha yeni yeni atlet giydiriyorum halen külot kullanmıyorum. Olabildiğince çıtçıtlı body al bence kısa kollu uzun kollu atlet kollu hepsi olur. bol bol al en çok kullanılan şey bir de ilk üç ay çok çabuk kirletiyorlar çünkü. bezlerinden taşıyor kakaları çünkü bayağı bir sıvı oluyor.

Bezlerini açınca yapmayı çok seviyorlar mesela o yüzden tek kullanımlık alt değiştirme bezleri bebek bakım örtüsüde deniyor bunları acayip tavsiye ederim. Canbebe de var ama biraz pahalı gelmişti bana ben Kipa nın kileri kullanmıştım. bir de dalin in vardı. Kirletmezlerse bir tanesi 5-6 kullanımlık oluyor. Ben bez ya da kumaş alt değiştirme beziyle baş edememiştim. Çünkü hep bezini açınca yapıyordu. Kime tavsiye ettiysem etrafımda acayip memnun kaldılar. O üzden kumaş alt değiştirme bezi almayın bence...
o zaman ben 5-6 tane daha çıtçıtlı atlet alıyım:53:.. alt açma setini daha dün aldım:24:bana da pek kullanışlı gelmedi ama çok tatlı gözüküyodu dayanamadım aldım.. hastaneye çarşaf yerine onu götürücem inş..pofidik pofidik yatsın bebekim:16:

hiç don atlet almana gerek yok hep çıtçıtlı badi kuullanılıyor çünkü çok pratik ve bebeği en iyi onlar koruyor benim oğlum 20 aylık oldu daha yeni yeni atlet giydiriyorum halen külot kullanmıyorum. Olabildiğince çıtçıtlı body al bence kısa kollu uzun kollu atlet kollu hepsi olur. bol bol al en çok kullanılan şey bir de ilk üç ay çok çabuk kirletiyorlar çünkü. bezlerinden taşıyor kakaları çünkü bayağı bir sıvı oluyor.

Bezlerini açınca yapmayı çok seviyorlar mesela o yüzden tek kullanımlık alt değiştirme bezleri bebek bakım örtüsüde deniyor bunları acayip tavsiye ederim. Canbebe de var ama biraz pahalı gelmişti bana ben Kipa nın kileri kullanmıştım. bir de dalin in vardı. Kirletmezlerse bir tanesi 5-6 kullanımlık oluyor. Ben bez ya da kumaş alt değiştirme beziyle baş edememiştim. Çünkü hep bezini açınca yapıyordu. Kime tavsiye ettiysem etrafımda acayip memnun kaldılar. O üzden kumaş alt değiştirme bezi almayın bence...

canım peki 0 -3 ay arası olan çıtçıtlı badilerden kaç tane olamalı sence?
bide bunlarda numara yazıo 62 0-3 ay mı ?kafam karıştı?

peki tek kullanımlık alt değiştirmelerin haricinde şu süslü hayvan figürlü olanlarından almalımıyz????

teşekkürler şimdiden

ben kaşla göz arasında sağlk ocağına gittm aşı oldum geldm.. aslında gidip gitmemek arasında kararsız kaldım biraz tırstım da:18: ama sonra bunun naz cız yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşündüm ve uçarak :10:gittim:23: bu arada baştan beri toplam 5 kilo almışım..:6:
geçmiş olsun canım.....
ağrın yada kolunda şişme olursa buz yada kolonyalı pamuk koy aşı yerine. bana öyle demişlerdi...
oooooooohh ne şanslısın ya sadece 5 kilocuk mu???
süperr......

Kızlar biz geldik.Tahmin ettiğim gibi diğer şeker yükleme testimin sonucu hatalıymış. Şimdiki 115 çıktı çok şükür.Bebişim de 1 kilo olmuş teyzeleri:16: doktor kızdı yine çok kilo almısın diye..Neyse ki bebişim normal sınırlar iiçinde.Bizde hersey yolunda cok sükür.3 hafta sonra tekrar gideceğim.Artık kontroller sıklaştı.Bu arada bebişe hiç hazırlık yapmadım.Artk yavas yavas baslasam iyi olacak:1:

maşallah canım bebişineeeeeeeeeeeeeee
kaç kilosun canım ,kaç kilo almışsınki
ben topiğin dombili anne adayıyımdaaaaaa ondan soruyormmmm:1::1::1::1:
yine benden fazla değilsinizdir.......

kızlaaaaaaaaar biz kızımla yürüyüşe çıkıyrzz..
malüm biraz kilo vermemiz lazım.....
öpt...
gelince görüşürz.....

geçmiş olsun canım.....
ağrın yada kolunda şişme olursa buz yada kolonyalı pamuk koy aşı yerine. bana öyle demişlerdi...
oooooooohh ne şanslısın ya sadece 5 kilocuk mu???
süperr......

maşallah canım bebişineeeeeeeeeeeeeee
kaç kilosun canım ,kaç kilo almışsınki
ben topiğin dombili anne adayıyımdaaaaaa ondan soruyormmmm:1::1::1::1:
yine benden fazla değilsinizdir.......

çok teşekkür ederim cnm:16: şu anda acı yok ama eminim gece başlar:25: kilo meselesine çok şaşırdım en son 20 haftalıkken tartılmıştım 3.5 kilo almıştım.. yani 7 haftada 1.5 kilo almak beni biraz endişelendirdi.. ebeye sordum normal sayılır dedi.. haftaya kontrolüm var.. inşallah bebeğimin kilosunda bir sorun yoktur:18:peki sen kaç kilo aldın:39:

evet canım 62 0-3
63 3-6 daha büyük yani

0-3 ben az aldım 6 tane çıtçıtlı 2 tane tulum 3 tane takım aldım

$seLin254.webp teyzeleri bugün sağlık ocağından gelirken dayanamayıp aldım prensesime

kızlar siz hangi internetten sitesinden bebek alışverişleri yapıyorsunuz?? Hangi site bu konuda iyi ve güvenilir?
Ben Trendyol dan ve Gitti gidiyordan alış veriş yapıyordum ama bebek şeyleri nerde iyi ve güvenilirdir bilmiyorum......hangi siteleri önerirsiniz?

markafoni, limango nun kids bölümleri var.bi de unnado.com dan alıyorum

yaaa kızlar birşey sorucam bu sabah kalktım böle su gibi bir akıntı hissettim sölemesi ayıp sonra tuvalete gittim benim su gelmiş biraz ıslaklık vardı sonra 2 3sefer daha oldu sizde de arada böle sızma oluyor mu:1::1:

bu durumu doktoruna muhakkak belirt.. geçmiş olsun

Kızlar size bişey soracağım ben ya ...

Ben Allahım nasip ederse oda takımı almak istiyorum oğluşuma ama evim sobalı, kışın mecburen sobalı odada yatacağız ve bebeğim de kendi yatağında uyusun istiyorum...

Bir yakınım hediye almayı teklif etti; sizce en azından kışı atlatana kadar şöyle bir beşik sizce nasıl olur, hangisi iyi sizce?

Kullanan oldu mu acaba yada yakından gören felan, bir akıl verin bana...Fiyatları da uygun aynı zamanda.

$1.webp $2.webp

Back
X