• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlaaarrr kızıma isim bulduk sonunda!!! :)))))) <<<<<<<<<<Lara..>>>>>>>>> anlamı su perisi demekmiş, kadife tenli, kumsal ve parıltılı demekmiş. Babası ile ismi her söylediğimizde tepki verdi :)) sizce nasıl teyzeleri?

Sorma ya bende öyleyim; hem heyecan, hem korku, hem özlem, hem merak, hem endişe.........................
herşey birbirine girdi bende:50:
aynen yaa tüm duygularr karışmış vaziyette gerçektennnn beni şimdilerde doğum korkusu sarmaya başladı:DDD
hoşcakal mihrace teyzeee, yine gel :emir_bebek:
:1:
yerim sizii oy oy geldim bilee amaa çok geç bir saat yarın görürşürz inş.
valla canım, bende ınternetten bakıyordum gecelıklere sanırım aynı yer, lohusashop mu neydi, orda gıordum, baktım bıraz, bende bu tarz sevıyorum, spor olsun bıraz, bıde bır yer daha vardı, ordada pıjama takımı ve sabahlık oda bu tarz 3lü takım satılıyo onunda fıyatı 100 gıbıydı....
tesekkur ederım canım,
evet yaa, bende heyecanlanıyorum valla haklısın canım:)))))benmde beklenen tarıhe tam 3 ay var, 280 günden, gerıye kaldı 90 :)))

pazar günü ekleyeceğim kızlarrrrr:))) ayy yoruldummmm yawssssss gez gez birkaç eşey daha eksilttik listemizden:D
90 günde diğer günler gibi kolay geçer inş.

o keseler güzelmiş canım, ben hazır almayı düşünüyordum ama bbunlar cook hoşuma gttı, kendimiz alıp yapınca hem daha güzel olur, bunlara baska onazar boncuguyla etıket ekledıkmı tamamdır herhalde :))))

evet canım benimdee hoşuma gitti canım bende alacağı netten inş.

kızlar geldim şimdi plasentamın durumu aynıymış yani yukarı çıkmamış 15 gün sonra yine gidicem alttan bakıcak bu sefer bebeğimiz iyi herşeyi normalmiş hamd olsun napalım hayırlısı olsun allah beterinden korusun...

canım yaaa herşeyin hayırlısıııııı üzülme skaın en azından biliyorsunuzz durumu yakın takipte dr un, çok şükürki şanslıyızz imkanlarrr varrrr faydalanıyoruz.

hımssssss şimdiden Allah kolaylık versin canımmmm zor aylara girdik adanad herşey daha zor.
Biliyormusun ben adanaya gelmeyi düşünüyorum gibi doğum için:( ama kararsızımm püfsss.
Son bir ay kala gelsem nasıl olarki.

evet evet sanırım çok şirindi :nazar::nazar::nazar: darısı sizin kuzulaırnızı görmeye olsun.[/QUOT

ebr hanıma gelecektin dimi yanlıs hatırlamıyorsam.. canım orda bakacak kimsen warmı burası senin için daha iyise gel tabii senin iyice düşünüp karar wermen lazım canım ben bişe diyemedim şimdi:)

ailem adanada canımmmm amaaa ben çok kararsızım ya offfsss

selam herkese bende kötü günler geçiriyorum ne yapacağımı bilmiyorum yaa :-( sağ kasigimda fıtık cikti büyüyo sürekli ceviz büyüklüğünü gecti sağ bacağımda varis cikti vajinaya kadar sardı bi temizlik bi temizlik bıktım doğalgaz giriyo eve onun pisliği 2 yaşında bi kızım var onu hep kucağıma alıyordum surda son bir aya kadar ondanmi oldu ne oldu sonum ne olacak ilk dogumum normaldi bu gidişle normal doğum yapamayacak gibiyim moralim çok bozuluyo fıtık olmasa varis var normal doğum olmazmı acaba off ayakta kalınca çok ağri oluyo ne hale düştüm ya :-(

ah kıyamam sana canım yaaa Allah şifa versin yardımcın olsun inş.
Dr un ne diyorr doğum olayına canım ona göre hareket et sen.
inş. sıkıntısızz geçer herşey

slm kızlar ben geldım dun anneannemız geldı.. bugun evde temızlık yaptık..kıyafetlerımıızzı yıkadık sızıde unutmadım foto cektım.. pepe nevresım takımı aldık ..bıtanede pıke takımı ...
Eki Görüntüle 440668
Eki Görüntüle 440669
Eki Görüntüle 440670
Eki Görüntüle 440671
Eki Görüntüle 440672
Eki Görüntüle 440673
Eki Görüntüle 440674

ohh ohh maşallahh temizliklerdee başlamışş maşallahh:)
ben temmuz başı gibi yapacağım o faslı inş.

Ay bugün nerde zararlı birşey varsa onu çekti canım. Pes diyorum, kahve, kolai cips, hamburger...

ayyy arada oluyorr öylee kuzucmm:DD
bende öylee biz bütün gün gezdik kocişle alışveriş yaptık:))) oturup birşeyşer yiyelim dedik hep iştah kabartan ama zararlı menülerr beyaz penynirli domatesli tost yedim:DD mekanda yapılmıyormş saolsunlar kırmadıalar bana özel yaptılar.

Bu saatlerde uyuyamıorm yaa önceden ne güzel kafayı yastığa koymadan uykuya dalmış olurdum artık hamilelik gittikçe zorlaşıoo

Bu saatlerde uyuyamıorm yaa önceden ne güzel kafayı yastığa koymadan uykuya dalmış olurdum artık hamilelik gittikçe zorlaşıoo

evettt zorlaşıyorrrrr :(( Bundan sonradaa uzun süre uykusuz kalacağızz bünye kendini hazırlıyor sanırım:DD

seraphic

canım ii gecelerrrrr senden sesçıkmıyor:DDDD bende kaçayım

Bebişler bol uykulu olsuun noluur bünye kendini hazırladığıyla kalsın:)) sen neler yapıosn bakalım bu saatte

evet aynen canımmm yaaa ben hep öyle dua ediyorummm inş. korkuttukları kadar olmazz herlşeyyy kolay olur bizler için,,foruma gireiym geçmiş yapaıym dedim ama kızlarr bugün pek takılmamış,
çok yorgunum canm bugün bütün güngezdik eşimleee alışveriş yaptıkk çok yorulduoda bendee, gözlerim yaşardı eşim hiç mümkün değil mağaza mağaza dolaşmaz bebiş nelere kadir:) sen napıyorsun bakalım

Son düzenleme:
canım eşim sesleniyorrr ben kaçayıorum yarın görüşrüzz inş. iyi geceler Allah rahatlıklar versin güzel kaliteli bir uyku versin de dinlen inş.

Hafta sonu boş oluo forum herkes gezme peşinde:)ben de bugün oğluşumu gördüm ama bizimkinin kilosu bayağı bir önden gidiyormuş tosuncuk olacak diyor doktor sezeryan olma ihtimalim yüksek şimdilik normal istiyorum bana kalsa hayırlısı artık.

Pazar sabahlarının forum bekçisi kendimi ilan ediyorum. Hayır işten ayrıldım ama şu lanet kpss yüzünden hala sabahın köründe uyanıyorum. Valla 8 temmuz pazar günü öğlen 1de uyanıcam karar verdim :D

Back
X