günaydın herkese çok sinirliyim çokk sabaha kadar sinirden ağladım.. bizim izin işi yattı eşimin izni iptal olduuu offf offf haftalardır kızımla bunun hayalini kuruyorduk oysaki
herkese günaydın..bu sabah yine kızımın şiddetli tekmeleriyle uyandım.. şu anda çay içiyorum ve hala tekmeliyo ..nası mutlu oluyorum onun hareketlerini hissettikçe ya güzel kızımmm balböceğim benim
heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo99 olmuşuz bugün yaşasııınnnnnnnnnn :118:
günaydın kızlar herkeze
Günaydın Annişler
didem_0101 uzulmee canımm bundada bı hayır vardırr belkıı .. aglamaa sen uzulunce bebegınde etkılenıoo onu duussunn :26::26::26:
turkuazsuaygunaydın cnmm amanda aman senın kızınaaa masallahh .. benımm elıfımdee pek kıpır kıpırr .. annesını tekmelııoo yerım ben onlarıı
etkileniyor ewet ama artık dinlenmek istiyorum biraz sabahın köründe kalk yollara düş yatana kadar oturmadan uğraş artık gücüm kalmadı canım uzanmak istiyorum belki abartı geliyor ama gün içinde uyuduğumun dışında ayaklarımı uzatıp oturduğum zaman en fazla bir saat o da en fazla dayanmak kolay değil ona koş buna koş off kızımda çok yorgun artık..
günaydın herkese çok sinirliyim çokk sabaha kadar sinirden ağladım.. bizim izin işi yattı eşimin izni iptal olduuu offf offf haftalardır kızımla bunun hayalini kuruyorduk oysaki
kuzum üzülmeeee hayırlısı olsun ağlamaaa sakınn belli olmazz inş. değişir durum bebişinide üzmeeee
etkileniyor ewet ama artık dinlenmek istiyorum biraz sabahın köründe kalk yollara düş yatana kadar oturmadan uğraş artık gücüm kalmadı canım uzanmak istiyorum belki abartı geliyor ama gün içinde uyuduğumun dışında ayaklarımı uzatıp oturduğum zaman en fazla bir saat o da en fazla dayanmak kolay değil ona koş buna koş off kızımda çok yorgun artık..
haklısın cnm cok zor gercektenn .. allah yardımcın olsunn
kızlarrr herkeseee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok ama çok güzel bir gün geçirin inş.
kızlarrr herkeseee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok ama çok güzel bir gün geçirin inş.
çok tesekkür ederim çok şikayet ediyorum belki ama gerçekten çok zorlanmaya başladım böyle giderse 32 hafta alırım heralde iznimi..
çok tesekkür ederim çok şikayet ediyorum belki ama gerçekten çok zorlanmaya başladım böyle giderse 32 hafta alırım heralde iznimi..
inş canım ya.. zor ama umarım değişir
ayy kızlarrr 79 umu görüyorum oradaaa
heycanlandımm ateşbastı birden
al gitsin canım bende öyle yapıcam walla yeter birazda evde bebişlerimizle vakit geçirelim....
ayy kızlarrr 79 umu görüyorum oradaaa
heycanlandımm ateşbastı birden
ohh valla özenıyorum sıze, canım benim ıznım bıle yok2 hafta dıyo adam, allahtan ev yakın ısyerıne gıder gelırım napıyım,
ayy senın takvımınde ne yazıyo, evde doguruyolarmış, okdar kolay sa ben nıyehem korkuyorum,hemde heyecanlanıyorum yhu:)))
ooooooo zaman cabuk gecıyooooo canım:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?