2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın herkese çok sinirliyim çokk sabaha kadar sinirden ağladım.. bizim izin işi yattı eşimin izni iptal olduuu offf offf haftalardır kızımla bunun hayalini kuruyorduk oysaki

herkese günaydın.. bu sabah yine kızımın şiddetli tekmeleriyle uyandım..şu anda çay içiyorum ve hala tekmeliyo ..nası mutlu oluyorum onun hareketlerini hissettikçe ya güzel kızımmm balböceğim benim

didem_0101 uzulmee canımm bundada bı hayır vardırr belkıı .. aglamaa sen uzulunce bebegınde etkılenıoo onu duussunn :26::26::26:
turkuazsuaygunaydın cnmm amanda aman senın kızınaaa masallahh .. benımm elıfımdee pek kıpır kıpırr .. annesını tekmelııoo yerım ben onlarıı

Son düzenleme:

etkileniyor ewet ama artık dinlenmek istiyorum biraz sabahın köründe kalk yollara düş yatana kadar oturmadan uğraş artık gücüm kalmadı canım uzanmak istiyorum belki abartı geliyor ama gün içinde uyuduğumun dışında ayaklarımı uzatıp oturduğum zaman en fazla bir saat o da en fazla dayanmak kolay değil ona koş buna koş off kızımda çok yorgun artık..

haklısın cnm cok zor gercektenn .. allah yardımcın olsunn

günaydın herkese çok sinirliyim çokk sabaha kadar sinirden ağladım.. bizim izin işi yattı eşimin izni iptal olduuu offf offf haftalardır kızımla bunun hayalini kuruyorduk oysaki

kuzum üzülmeeee hayırlısı olsun ağlamaaa sakınn belli olmazz inş. değişir durum bebişinide üzmeeee

kızlarrr herkeseee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok ama çok güzel bir gün geçirin inş.

günaydın canım, izin yattımı , ama üzülme sen yinede kızcagızında üzülüyodur şimdi, hepimizin ıhtıyacı var, benmde aynı oyle oluyo, yemek yap ye, topla cay iç,saat 10 oluyo, sureklı hareket halındeyız hak verıyorum sana ama, vardır bundada bı hayır, sıkma canını, bebişi düşün,

al gitsin canım bende öyle yapıcam walla yeter birazda evde bebişlerimizle vakit geçirelim....

ohh valla özenıyorum sıze, canım benim ıznım bıle yok 2 hafta dıyo adam, allahtan ev yakın ısyerıne gıder gelırım napıyım,
ayy senın takvımınde ne yazıyo, evde doguruyolarmış, okdar kolay sa ben nıyehem korkuyorum,hemde heyecanlanıyorum yhu:)))

ayy kızlarrr 79 umu görüyorum oradaaa

heycanlandımm ateşbastı birden

azkaldıı sanrıımm artıkk ınanmak bıle zor gelıoo

hehee okadar kolaymı ya cıddenn ınss normall dogururuss kızlarr:18::18::18::18:

ooooooo zaman cabuk gecıyooooo canım:)))))))

:))) ayy güzel geçsin geçsin:)) Allahımmm bugünleri görmekte çok güzel yaaa sanki hiç gelmeyecke gibiydi.
Ama kızlar sizlerle güzel geçiyor konuşarak sohbet ederek güzel geçiyor.
Bukadar çokb ebişimle ilgili konuştuğum kimse yokk::) burada içimde hiçbirşey bırakmıyorum herşeyi paylaşıyorum.
Saolunnnnnnnn

kızlarr karnımm bazen cok gergınn sımdı ıse yumusakk tosunumm yer degıstırdı sanırım szınde ole oluomuu bıde sol tarafımda top gıbı bısey dayanıoo karnımaa kafasıımmıı totısımı bende oksuyorum artık neresıyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…