Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet canım ya çok ihtiyacım wardı kızım bişle nasıl heyecanlı yarın olsa birtürlü dieee:)
ewet canım ya çok ihtiyacım wardı kızım bişle nasıl heyecanlı yarın olsa birtürlü dieee:)
merhaba kızlar biz bugün doktora gittik şeker testim biraz yüksek çıktı (166) haftaya 100 lük yapılacak endişelenmeli miyim bilemedim şimdilik fazla takmıyorum kafama.benim tosuncuk 1150 grmış.şekerli olduğu belli:))) doktor amcası yüzünü gösterdi bak gözleri bak burnu diye şükürler olsun sağlıklı bebişim.
ayyyh biri beni durdursunnnnnn..Evlilik programlarına bile aglıyorum yaaaaa![]()
slm kızlar, hani babalar gününe göbişime yazı yazıp eşime hediye olarak verecektim ya.....onu hazırladım, buraya koyarım demiştim ama birazcık açık oldu....buraya koyulmaz yani.....merak eden olursa özle gönderirim bilginize![]()
slm kızlar, hani babalar gününe göbişime yazı yazıp eşime hediye olarak verecektim ya.....onu hazırladım, buraya koyarım demiştim ama birazcık açık oldu....buraya koyulmaz yani.....merak eden olursa özle gönderirim bilginize![]()
yazı değil canım resim biraz açık oldu :)
daha once denemedımm paylasııver cnm yabancı var sankı kımse gobuss gormedıözele resim gönderemiyor muyuz ?![]()
selammm annecikler ve bebişlerrrr
biz bugün iş çıkışı annemle gittik oğluşumun yatağını aldık.Kraftın en yeni modeliymiş 70*120 geniş ferah bi yatak ben bu rengini aldım
Eki Görüntüle 445627