• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

babamızz gelmek uzeree yemek yedıktenn sonra gorusuruzz ınss.. elıfımm acıkmısss .. pek pıtpıtlamıoo.. yemek yıyımdee cossunnn yawrummm :16::16::16::16::16::16::16::16:

merhaba kızlar biz bugün doktora gittik şeker testim biraz yüksek çıktı (166) haftaya 100 lük yapılacak endişelenmeli miyim bilemedim şimdilik fazla takmıyorum kafama.benim tosuncuk 1150 grmış. :nazar::nazar::nazar: şekerli olduğu belli:))) doktor amcası yüzünü gösterdi bak gözleri bak burnu diye şükürler olsun sağlıklı bebişim.

merhaba kızlar biz bugün doktora gittik şeker testim biraz yüksek çıktı (166) haftaya 100 lük yapılacak endişelenmeli miyim bilemedim şimdilik fazla takmıyorum kafama.benim tosuncuk 1150 grmış. :nazar::nazar::nazar: şekerli olduğu belli:))) doktor amcası yüzünü gösterdi bak gözleri bak burnu diye şükürler olsun sağlıklı bebişim.

ay maşallahhhhhh :nazar: bakalım benimki ne kadar olacak temmuz 5'te şimdi randevumuz :)))))))) senin şeker biraz yüksek ama çok takılcak gibi değil. ben de 2 gün sonra sağlık ocağında 100'lük yaptırmıştım, orada da çıkmıştı ben şimdi şeker diyetindeyim... Adı şeker kendi değil ama bu sıcakta bir dondurma yiyemiyorummmmm :((((
bebişin sağlıkla büyüsün inşalah çok şekerli şeyler yeme meyvaları tane ile ye. sınırsız yeme :)) dikkat ettiğinde düşüyor çünkü ben her gün 4 kez ölçüm yapıyorum diye biliyorum. ben de dopplerde yanaklarını görünce kalkıp öpesim geliyor :)))

Allahım bende mi böyle olucam yoksa :52:

Eklentiler

• $2356.webp
    $2356.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 24
slm kızlar, hani babalar gününe göbişime yazı yazıp eşime hediye olarak verecektim ya.....onu hazırladım, buraya koyarım demiştim ama birazcık açık oldu....buraya koyulmaz yani.....merak eden olursa özle gönderirim bilginize :34:

slm kızlar, hani babalar gününe göbişime yazı yazıp eşime hediye olarak verecektim ya.....onu hazırladım, buraya koyarım demiştim ama birazcık açık oldu....buraya koyulmaz yani.....merak eden olursa özle gönderirim bilginize :34:

:9::9::9: Çok mu açık oldu ne yazdın ki karnına :)

selammm annecikler ve bebişlerrrr
biz bugün iş çıkışı annemle gittik oğluşumun yatağını aldık.Kraftın en yeni modeliymiş 70*120 geniş ferah bi yatak ben bu rengini aldım:21::21::21:

$ProductR5Z6N2L3N5.webp

Bizde odamızın siparişini verdikkkkkkk kızlar

Geldiğinde hemen eklicem, çok heyacanlıyım, çok merak ediyorum:52:

Back
X