• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben geldimmmm ama bugün neşem biraz eksik :) Kızlar ya tahlil kültür yaptırmıştım ya Allah çok şükür hiçbir sıkıntı yokmuş idrar renginin koyu olması ilaçalrdan ya da az su içtiğinden olabilir dedi doktor ama günde 3 lt yakın su içiyorum neyse mühim olan konu benim ayaklarım acaip şişti hadi şişini geçti sol ayağım baya şişti ve kan topladı :( Bunu doktora söyledim hemen bir kalp damar cerrahına görün dedi hamilelikte bacaklarda damar tıkanıklığı olabilirmiş falan filan dedi canım sıkıldıı :(( İnşaAllah önemli değildir benim gibi olan var mı ayağında kan toplanan var mı?

Canım benim de atyaklarım şişiyor ama kan toplama olayı yok:50:

Selam eltileerrr,görümceler,enişteler,bacanaklaaaaaaaaaaarrrrrrrrr:52::52:

Geçmişi azıcık okududum yine dertlenmişsiniz yahu,ne var bu kadar takacak valla ben bi daha hamile kalmayı düşünmüyorum
o yüzden bebeğimin içimdeki kıpırtaklarının boool boool tadını çıkarmak,özgürce yiyip içmeeek,:56::7::103::131::125:
kızım hala tek çocukken ona maximum zaman ayırmak istiyorum o yüzden kimseyle uğraşmıyorum bakın hafta sonu Edirneden geldik kayanananın yanından hiç ağzımı açıp dedikodu yaptımmı...:27::27::27:

hahahah :52:kız alemsin valla doğru söylüyorsun :31:

günaydın canım,evet insanın biraz miğdesi bulanıyor içerken,bize de aynı şekilde yapıldı ama
bana 5 değil 4 tane iğne yapıldı..çıkardıysan bir işe yaramaz ki ..hemşireye çıkardığını söylemedinmi

3 tane kan veerdımm ben bıde ıdrar testı yapmıslardı. gerı cıkardıysn bunu solemen lazım sonuc dogru cıkmaz baska bı gun gene ıcıceksın mecburenn ..

ay canım yaa tekrar içmen lazım ben içerken hemşire sakın çıkarma yeniden içmek zorundasın dedi bende 75 lik içtim ama tuttum kendimi 3 kez de kan aldılar canım

evet kızlar dediğiniz gibi gittim soyledim çıkarttığımı, ama hemşire şansımızı deneyelim belki olur dedi yarım günüm gitti tahliller çıkmış aradılar ama yeniden içmem gerekiyormuş hepsi düşük çıkmış, ama yarında içsem yine aynısı olacak kabul etmez bu mide biliyorum :50::14:

Bu arada ben de 29. hafta olmuşum:24::46:
9 temmuzda dr gidip 32. haftasıdır çalışabilir diye rapor alıcam
37. hafta da adanada bi dr gidip doğum iznine ayrılabilir diye alıcam
sonra o raporları ankara da onaylatıcam benim işler çooook karışık çoooooooookkkkkk:72:

ayyy bende bikaç hafta sonra gidip bu işlemi yaptırıcam, inşallah gerçekten çalışabilirimde yaptırabilirim:52:

ay of merhaba anneler :)
bugün doktora gittim özele,bi sorun yokmuş çok şükür de,istediği tahliller 102 lira tutuyodu,yaptırmadım ben de,bu şeker yüklemesi neden bu kadar pahalı ki,sağlık ocakları yapmıyo mu bunu,ben kan alınırken bazen bayılıyorum da o yüzden devlete gitmeye çekiniyorum,5-6 kişiden birden alılyorlar,yoğun bi koku,beni etkiliyo heralde,ama o kadar para da veremem,naapsam bilemedim :/
öte yandan 10 kilo aldım toplamda,bi 10 kilo daha alırım heralde artık,pff :1:
kocam da hala gelmedi,kızımla yollarını gözlüyoruz :16:

Ben sağlık ocağında yaptırdım canım, aile hekimine, daha doğrusu yaptırmaya çalıştımmmmmm

slm kızlar nasılsınız.bu aralar pek giremiyorum ne var ne yok.herkez iyidir inş..bugün konrolüm vardı.renkli ultrasona girdim ama oğlum hiç yüzünü göstermedi ya..eliyle kapattı hep :-( napalım sağlık olsun.heralde doğunca görün dedi bizee :-)

selam kızlar nasılsınız?? bizim babamız geldi yemek yiyeceğiz şimdi öpüyoruz hepinizi :56:

bebegın kıyafetlerını yıkamak ıcın deterjan gıbı özel bısey aldnmı canım???
ben buhftasonu alıp yıkıyayım dıyorum,en azından hastane cantasını hazırlıyım

dalin sıvı deterjan yumuşatıcısını almıştım canım

Bu arada ben de 29. hafta olmuşum:24::46:
9 temmuzda dr gidip 32. haftasıdır çalışabilir diye rapor alıcam
37. hafta da adanada bi dr gidip doğum iznine ayrılabilir diye alıcam
sonra o raporları ankara da onaylatıcam benim işler çooook karışık çoooooooookkkkkk:72:

peki bunları yapmandaki amaç ne anlamadım :44::44:

Bi dakika yemek konuşulmuş:104:
yemek bizim işimiz diyorum hemen menümü sayıyorum

boool domatesli barbunya yemeği,spagetti makarna,teflon tavada terbiyeli tavuk
çoban salata
tatlım da yok:56::56:

birde çatlaklar konuşulmuş şöyle bir geçmiş yaptım da kesinlikle LİERAC diyorum gerçekten çok etkili. benm 4. ayıımda bacaklarım çatlamaya başladı çünkü ilk aylar daha hızlı kilo aldım. ve doktorumn tavsiyesiyle kullandım yeni çatlaklar hiç eklenmedi ve dee şimdiden 12 kilo limitini doldurmuş biri olarak bunu söylüyorum. ;)

ay canım bak şimdi tamamen karar verdim.lireac ı duydum ama alsammı falan diye ikilemdeydim.kesin alıyorum bende o zman ....
12 kilo mu hay maşaallah nasıl aldın o kadar :1:
benim daha çatlağım olmadı 6 kilo aldım daha ama sonradan olur kesin şimdiden başlıyayım bende geç bile kaldım aslında dimi :26:

selamlar herkeseee ben de sizin gibi eylül annesi olucam inşşşallllaaah aranızda bana da yer var mı :17:

olmaz mı canım hoşgeldin :16:
ben klasik soruları sorayım hemen cinsiyeti ne .. kaç kilo aldın..bebeğin kaç kilo :)))))))))

peki bunları yapmandaki amaç ne anlamadım :44::44:

canım memur olarak 2 ay doğumdan önce yani 8 hafta, 2 ay doğumdan sonra izine ayrılabiliyoruz, yani toplam 16 haftalık iznimiz var...

Fakat eğer doktor izin veriyorsa; doğumdan önceki 8 haftayı yani 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alıp, doğumdan önce 3 haftaya kadar kullanıp kalanını doğumdan sonraya bırakmaya hakkımız var ...

Ama sonuna kadar çalışacağım deme hakkımız yok her halukarda 37. haftada izne çıkmamız zorunlu...

Mummy de bunlar için işlem yaptıracak...

ay of merhaba anneler :) hiç giremiyorum ben ya,girdiğim zaman son 1-2 sayfaya bakabiliyorum ancak,napıyosunuz,herkes iyidir inşaallah.

türkiyeye geldiğimden beri bir koşturmaca,alışverişler misafirlikler falan,bi oturamadım :)

bugün doktora gittim özele,bi sorun yokmuş çok şükür de,istediği tahliller 102 lira tutuyodu,yaptırmadım ben de,bu şeker yüklemesi neden bu kadar pahalı ki,sağlık ocakları yapmıyo mu bunu,ben kan alınırken bazen bayılıyorum da o yüzden devlete gitmeye çekiniyorum,5-6 kişiden birden alılyorlar,yoğun bi koku,beni etkiliyo heralde,ama o kadar para da veremem,naapsam bilemedim :/
öte yandan 10 kilo aldım toplamda,bi 10 kilo daha alırım heralde artık,pff :1:

kocam da hala gelmedi,kızımla yollarını gözlüyoruz :16:

iyiyiz,iyi olmaya çalışıyoruz canım..pahalı diye yaptırmamak olmaz canım önemli bir test bu..ya şekerin yüksekse önlem almazsan ilerde şeker olma olasığın yükseliyor..en azından devlete git hassasiyetinin olduğunu falan anlat belki yardımcı olurlar...ama kesinlikle yaptır derim canım..

Bi dakika yemek konuşulmuş:104:
yemek bizim işimiz diyorum hemen menümü sayıyorum

boool domatesli barbunya yemeği,spagetti makarna,teflon tavada terbiyeli tavuk
çoban salata
tatlım da yok:56::56:

anam anam anammmmm bunlar ne kısss, ben daha totomu kaldırıp annemin hazırladığı hazır yemekleri almaya üşeniyorum...

Maşallah sana :nazar:

ayy mommy sen burdaymışsın bende senin yerine cevap verdim atlamışım hemen :17:

Back
X