2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada artık hemen hemen herkesin bebişi 1 kg ın üzerinde..:51:atağa geçti eylül anneleri maaşallahhhhh :16::16:

benım kuzucumm 23 haftalıkken 55o grdı cnmm bıdahada kg ogrenmek nasıp olmadıı sımdı haftaya cuma ogrenıcemm kılosunu ve cok degısmıs olucak halıylee ıns buyumustur kuzucumm .. 6 hafta da nekadar oldu acaba :16::16::16:cok merak edıyorumm

kızlar doktorlarınız sizinle doğum şeklini ve tarihini konuşmaya başladı mı? bizimkisi 28 haftadan önce konuşmayacak sanırım. Biz daha doğumum d sini konuşmadık, nerde yapacağımı, fiyatını bile konuşmadık.

ben de iki gun once doktordaydim ilk defa sordum ne zaman belli olur normal mi sezeryan mi diye doktorum da her hastami normal dogum diye takip ediyorum ama 36.haftadan snra bebegin poisyonuna ve senin sagligina gore hareket ediyoruz dedi o yuzden su an sadece isteklerimizle yetinmek zorundayiz gibi duruyo

bizim kuzenin eşide, 37.hfta bıttgınde normal dogum yapmış, yanı benim bayramda dogum yapmam gıbı :))))))))
needen bılmıyorum amaa cogumuz agustos annesı olucaz gıbı ıcımde bır hıs var.. bayramdaa gelen kuzucuklar olucakmı bakalımmm
kızlar doktorlarınız sizinle doğum şeklini ve tarihini konuşmaya başladı mı? bizimkisi 28 haftadan önce konuşmayacak sanırım. Biz daha doğumum d sini konuşmadık, nerde yapacağımı, fiyatını bile konuşmadık.

bızde baslamadık henuz cnmm .. bakalım nezaman soluycek

Doktorum benle konuştu. İlk gittiğimde hemde 20 ağustosla 10 eylül arası gelir, Büyük bir ihtimalle normal doğacak, Tabi bebiş 4 kiloyu geçmesse dedi. Geçen gittiğimdede sordum 20 ağst.dan önce gelmez ama belli de olmaz dedi :) Hep aynı doktora gitmiyormusun canım bide özele mi gidiyorsun devletemi ? Bildiğim adarıla devlette pek konuşmuyorla.

Doktorum benle konuştu. İlk gittiğimde hemde 20 ağustosla 10 eylül arası gelir, Büyük bir ihtimalle normal doğacak, Tabi bebiş 4 kiloyu geçmesse dedi. Geçen gittiğimdede sordum 20 ağst.dan önce gelmez ama belli de olmaz dedi :) Hep aynı doktora gitmiyormusun canım bide özele mi gidiyorsun devletemi ? Bildiğim adarıla devlette pek konuşmuyorla.

bendevlete gdıyorum ozel olmadıgı ıcınn hıc bukonuyaa grmedı bıle cok yogun beyefendı ultrasona bıle ayda bır bakmıoo canı nezaman ısterse:14::14::14::14::14::14:

needen bılmıyorum amaa cogumuz agustos annesı olucaz gıbı ıcımde bır hıs var.. bayramdaa gelen kuzucuklar olucakmı bakalımmm

benim doğum günüm 31 ağustos...belki bana sürpriz yapar :))) ama yine de zamanında doğsunlar inş...

bendevlete gdıyorum ozel olmadıgı ıcınn hıc bukonuyaa grmedı bıle cok yogun beyefendı ultrasona bıle ayda bır bakmıoo canı nezaman ısterse:14::14::14::14::14::14:

ben de gaziantepin bir ilçesinde öğretmenim...burda da özel yok merkez 1 saat:( ama ayda bir merkeze gidiyorum.gerçekten zor oluyor devlette ilgilenmiyorlar.

kızlarr, hastane cantamıza gögüs pompasıda koymak gerekıyormuş, süt bazen hemen gelmeyebılıyormuş. Arkadasım martta dogum yaptı sezeryan. O soyledı ozellıkle, bende yazayım dedım..

ya inşallah ihtiyacımız olmaz ben almayı düşünmüyorum geçen yıl görümcem doğum yaptı gerekirse onunkini alrım olmazmı

Hanımlar ben çıkıyorum gidip evimi toparlayım bi haftadır toz almadım her yer toz yumağı olmuş ev kalablık olunca ne kadar toz oluyormuş yahu.. Bu sefer yavaş yavaş hareket edecem :1:
Hepinizi öpüyoruz Aişemle :16::16::16: Çok kaynatmayın dönünce okuması zor oluyor :1::1:

ı ı çalışmıyorum. Memleketten misafirlerim geldi onlar gelecek diye temizlkti yemekti ayakta çok kaldım e geldiklerindede sürkeli oturmak olmadı. Biraz yordum kendimi şimdi acısını çekiyorm :( yürüyüşüde doktora sorcam. Kendi doktorum yürüyebilirsin dedi cuma günü kalp damar cerrahına gidecem bakalım o nedicekte ondan sonra hergün yürüyüş yapmam lazım.

heeee şu günlerdir temizlik yapan sendin demi abinlermi gelcekti yanlış hatırlamıyorsam baya yormuşlar seni tühh..bool bol dinlen öyle yatılı misafirde alma bence yazık bak acısını çekiyorsun şimdi

benım kuzucumm 23 haftalıkken 55o grdı cnmm bıdahada kg ogrenmek nasıp olmadıı sımdı haftaya cuma ogrenıcemm kılosunu ve cok degısmıs olucak halıylee ıns buyumustur kuzucumm .. 6 hafta da nekadar oldu acaba :16::16::16:cok merak edıyorumm

benimkide haftaya cumartesi..10gün nası geçicek bilmiyorum bende çok meraktayım yaw:16::16::nazar::nazar::nazar:

komşun olmuş sen kendin söylüyorsun komşunuz diye sanadamı bulaşıcak eheheh :)
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

benim doğum günüm 31 ağustos...belki bana sürpriz yapar :))) ama yine de zamanında doğsunlar inş...
ıns canım negusel olurrr:nazar::nazar::nazar::nazar:
Hanımlar ben çıkıyorum gidip evimi toparlayım bi haftadır toz almadım her yer toz yumağı olmuş ev kalablık olunca ne kadar toz oluyormuş yahu.. Bu sefer yavaş yavaş hareket edecem :1:
Hepinizi öpüyoruz Aişemle :16::16::16: Çok kaynatmayın dönünce okuması zor oluyor :1::1:

kolay gelsın cnm cok yorma kendını dıkkat et:nazar::nazar::nazar:

bızde baslamadık henuz cnmm .. bakalım nezaman soluycek

soruyolar bana tahmını tarıh 9 eylul ama, agustosta dogum yapıcakmısım gıbı dıyorum:))))))))))))))
benim eşimin aılesi sehır dısında, sadece teyzesı burda, zaten teyzesının kızıda benim yakın arkadasım,, kızın 26 agstosta düğunu var, ona dıyorumkı, senın düğünde dogum yapıcam, hahah sinir oluyo, ama hep içimden oyle gelıyor:)

Mrb kızlar nasılsınz bız cok ıstahsızız ya hıc bısı yemk ıstmyrm sıcaklrda ıyıce bunaltıo zar zor yedryrm kendımı nolcak bole yaaa bebgım zaten zayıf

benimkide haftaya cumartesi..10gün nası geçicek bilmiyorum bende çok meraktayım yaw:16::16::nazar::nazar::nazar:

benmde 15gun var :(, gecen sefer bekledım bekledım,özledım okadr, benm veletın arkası donuktu, hiiçbirsey goremedım nasıl moralım bozuldu, busefer beklemıyorum dıcem ama YALANNNNNNNN yıne cok MERAK EDIYORUM, özledımde kuzumu

ya inşallah ihtiyacımız olmaz ben almayı düşünmüyorum geçen yıl görümcem doğum yaptı gerekirse onunkini alrım olmazmı

hıjyenık bı sekılde temızlersenız olur haerhlde,sonucta calısmayınca lazım olmıcak sana,sadece hastanede, oda belkı sütün gelırse sorun olmıcak.... yınede baskasınınkını kullanmada cok bıllgim yok canım,
manuellerı ucuz zaten olmassa onlarada bı bakarsın, ,

benmde 15gun var :(, gecen sefer bekledım bekledım,özledım okadr, benm veletın arkası donuktu, hiiçbirsey goremedım nasıl moralım bozuldu, busefer beklemıyorum dıcem ama YALANNNNNNNN yıne cok MERAK EDIYORUM, özledımde kuzumu

o da çok kötü yafff:)))

Back
X