2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

neyse yarın görüşürüz inşallah.. bende yorgunum denizden geldik yemek yedik falan yoruldum kollarım ağrıyor :)))
ay denizde bir kadın sinir etti. yarın anlatırım artık.. kimsecikler kalmamışşşş :)
anlat bakalım cnm dınlıyorum :))
kızlar günaydın.
5.buçukdan beri ayaktayız kızım benide kendinide uyutmuyo.
2gündür ağrı yapıyo ters döndü hareketlerin yeri değişti normalmi sizce tedirginım bende ;S
normal cnmya o bendede varr.. sola yatıyodumm sureklıbendee. ama kızımın poposu orda.. bu gece hep tas gıbıydı orasıı resmen zor uyudumm..
günaydın cnm bnmki de fıkır fıkırdı hiç uyuyamadım şimdi babamızı da işe gönderdik bakalım ne zaman uyucaz

:55::55:

gunaydın cnm bızde kahvaltımızı yaptık bbaabamızı gonderdıkk ıse.. 1o gıbı uyuruzz bızım uyku saatımız o sıralar :))masallahh senın bıdıgaa.. benımkkde sımdı kahvaltıısını yıyo sanırımm :1::1::1:

normal cnmya o bendede varr.. Sola yatıyodumm sureklıbendee. Ama kızımın poposu orda.. Bu gece hep tas gıbıydı orasıı resmen zor uyudumm..

Gunaydın cnm bızde kahvaltımızı yaptık bbaabamızı gonderdıkk ıse.. 1o gıbı uyuruzz bızım uyku saatımız o sıralar :))masallahh senın bıdıgaa.. Benımkkde sımdı kahvaltıısını yıyo sanırımm :1::1::1:

gunaydınnn baya erkencsn cnm elıfınle ana kız acılısı sız yapıosunz masallh nasılsınz bakalım

BU GECE BUTUN BEBISLER HAREKETLIYDI GALIBA MAŞALLH :nazar::nazar::nazar:BNMKIDE BUTUN GECE KIPIR KIPRDI NEZMN GOZUMU ACSAM BISILER YAPIODU GECECI OLCK BZM BEBIS GALIBA:1::1:

normal cnmya o bendede varr.. sola yatıyodumm sureklıbendee. ama kızımın poposu orda.. bu gece hep tas gıbıydı orasıı resmen zor uyudumm..

gunaydın cnm bızde kahvaltımızı yaptık bbaabamızı gonderdıkk ıse.. 1o gıbı uyuruzz bızım uyku saatımız o sıralar :))masallahh senın bıdıgaa.. benımkkde sımdı kahvaltıısını yıyo sanırımm :1::1::1:

Ya az hareket ediyo dün hiç hissetmedim mesela. Ve normal yerinde değil anlamadım acayip sert

ya az hareket ediyo dün hiç hissetmedim mesela. Ve normal yerinde değil anlamadım acayip sert

cnm yer degstrmesı normal benmkıde bu aralar cok sık yer degstrıo bazen canımı acıtıo bazen yan yatıo bazen kafası yukarda oluo bu haftalrda harektlı olup yer degstrmelrı normalmıs ole okumustum ınternetten

gunaydın cnm nasılsınn nasıl gıdıo hamıslık ..

Şükür. Ama eskisi gibi gezemiyorum yoruluyorum yada wc ;)
Geceleri 5de uyanıyorum. Dün ev süpürdüm yemek yaptım ağır geldi galiba kasiklarim ağrıdı. Akşamda yürüyüşe çıktık eşimle 20dk anca yürüyebildim ;)) performansım düştü

cnm yer degstrmesı normal benmkıde bu aralar cok sık yer degstrıo bazen canımı acıtıo bazen yan yatıo bazen kafası yukarda oluo bu haftalrda harektlı olup yer degstrmelrı normalmıs ole okumustum ınternetten

O zaman normal benimkide. Bende çok korkuyordum 2gündür dr tatilde arıyamadim içim rahatladı biraz ;)

günaydın kızlarrrrr
dün bebişlerimin nevresimini diktik çok güzel oldular ekleyebilirsem paylaşırım sizinle :))

gunaydınnn baya erkencsn cnm elıfınle ana kız acılısı sız yapıosunz masallh nasılsınz bakalım
ewt cnm babamızı ıse gonderdıkten sonra hemen uyuyamıyoruzz acılısı yapıpp 1o yada 11 gıbı sekerleme yapıyorz yıne :))
Ya az hareket ediyo dün hiç hissetmedim mesela. Ve normal yerinde değil anlamadım acayip sert
benımde ole cnm yaa.. buyuduklerı ıcın artık daha az vee guclu tekmelıycek.. alısmamızz lasımm dun g ece benıde epey rahatsız ettı sol yanımaa toplanmıstıı..
Şükür. Ama eskisi gibi gezemiyorum yoruluyorum yada wc ;)
Geceleri 5de uyanıyorum. Dün ev süpürdüm yemek yaptım ağır geldi galiba kasiklarim ağrıdı. Akşamda yürüyüşe çıktık eşimle 20dk anca yürüyebildim ;)) performansım düştü
yorulunca benımde heryerım agrıo cnmm agırlastık artık banada evden cıkmakk zor gelıo
günaydın herkeseeee bende akşam doğurucam sandım bir ağrı girdi sormayınn:)
aman dogurma cnmm daha erkenn allah korusunn .. kasılma gıbımı
günaydın kızlarrrrr
dün bebişlerimin nevresimini diktik çok güzel oldular ekleyebilirsem paylaşırım sizinle :))

beklıyoruzz cnmmm :)

benimde son 1 haftadır kasıklarıma ağrı saplanıyor. ama doktorum söylemişti artık yalancı kasılmalar olabilir düzenli olmadıkça ve aynı zamanda belinde ağrımadıkça korkma dedi

ewet öyleymiş bende aradım gece gece onu sordumm duramazsan hastaneye gel ama bu zamanlarda normall dedi

ewt cnm babamızı ıse gonderdıkten sonra hemen uyuyamıyoruzz acılısı yapıpp 1o yada 11 gıbı sekerleme yapıyorz yıne :))

benımde ole cnm yaa.. buyuduklerı ıcın artık daha az vee guclu tekmelıycek.. alısmamızz lasımm dun g ece benıde epey rahatsız ettı sol yanımaa toplanmıstıı..

yorulunca benımde heryerım agrıo cnmm agırlastık artık banada evden cıkmakk zor gelıo

aman dogurma cnmm daha erkenn allah korusunn .. kasılma gıbımı

beklıyoruzz cnmmm :)

ay canım sorma dediler ya ilk adet sancısı gibi bişe oluytor öyle bir ağrı kımıldayamadım ağlıyorum kızım daha değil ne olursun Allahım daha değil die sonra doktoru aradım işde normal falan dedi ağlamayı bırak kızımızın hareketlerini takip et dedi bnde bekle bekle oynasın diye bir saat sonra oynadı sonra doktora söyledim doğum başlasa oynamazmış..

ay canım sorma dediler ya ilk adet sancısı gibi bişe oluytor öyle bir ağrı kımıldayamadım ağlıyorum kızım daha değil ne olursun Allahım daha değil die sonra doktoru aradım işde normal falan dedi ağlamayı bırak kızımızın hareketlerini takip et dedi bnde bekle bekle oynasın diye bir saat sonra oynadı sonra doktora söyledim doğum başlasa oynamazmış..

adet sancısı gııbı gecenlerde bendede oldu hatta esımede dedımm adet olucagım zamankı gıbı oldu dıee... dogum yaklastıkca acaba artık acılma olurmukı..

adet sancısı gııbı gecenlerde bendede oldu hatta esımede dedımm adet olucagım zamankı gıbı oldu dıee... dogum yaklastıkca acaba artık acılma olurmukı..

walla canım bnde bilmiyorum ki benim ilk defa oldu anlamadım bnde doktora gittiğimde soracam tüm ayrıntıları akşam 11 de adamı daha fazla yormak istemedim..

ay canım sorma dediler ya ilk adet sancısı gibi bişe oluytor öyle bir ağrı kımıldayamadım ağlıyorum kızım daha değil ne olursun allahım daha değil die sonra doktoru aradım işde normal falan dedi ağlamayı bırak kızımızın hareketlerini takip et dedi bnde bekle bekle oynasın diye bir saat sonra oynadı sonra doktora söyledim doğum başlasa oynamazmış..

cnm bende de oldu gecen ole bı grdıkı ağrı ayy nefes almakta zorlndm dogcak galıba dedım yuruymdm agrımdan ama bu aralar yalancı agrılar baslıomus

Back
X