2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar arkadaşım doğurmuş. Aradı şimdi oy sesini bile duydum oy . 25 kg aldı ve normal doğum yapmış hemde uyuşturulmadan felan 3200 52 cm doğmuş kara kız melike bebek. Hiç bağırmamiş doktor doğdu demiş bu hala ıkınıomuş doktor yeter dur demiş ;)))

allah analı babalı buytsun bız nasıl olcaz bakalım :1::1::1::1::1:

Merhaba kızlar,
Aranızda meme ucu kremi ve biberon alan var mı acaba? Tercihlerinizi merak ediyorum.
Bir de ıslak mendil konusu konuşulmuş daha önce, size tavsiyem 1 ay ıslak mendil kullanmamanız, en iyisi pamuk kaynamış ılık suyla ıslatmak. Bunun için özel bir ürün var, netten araştırın, Twins Baby, fiyatı 5 TL civarı ben ondan aldım.

kızlarrr dr raporu alan varmı çalışaiblir diyeee
32.haftada alacakmışızzz şuan 32.haftada gözüküyorum ama 31 i doldurmadım bu haftamı önümüzdeki haftamı olacak.

son zamanlarda namaz kılamıyorum ama sürekli bildigim bütün duaları okuyorum.ben eşime karşı hepilgili oldum ama bana zamanla geçiştirme ve kısa cevaplar vermeye başladı konuşmak istemedigini belli etti zaten asık suratlı bir insanla ne konuşulurki amaaaan bunun cözümü yok gibi geliuyor inşallah bebegimizle birlikte bazı şeylerin kıymetini oda bende anlarız.

canım evliliğimin ilk aylarında hatta ilk yılı bende yaşadım buna benzer şeyler.eşim ailesine çok düşkündü.ailesinin benle benimde ailesiyle hiç sorunumuz yoktu.ama eşim herşeyi olumsuz yönünden yorumlayıp içinde biriktirirdi ve her 3 ayda bi kavgamız olurdu.çocuğumuzda olmuyordu benim acil tedavi görüp bebek sahibi olmam gerekiyordu yokta ömür boyu almayabilir diyordu doktorlar.eşim o halde istemiyorum çocuk dedi.bende 1 yıl 2 aylık evliyken ayrılmaya karar verdim.eşime açıkladım.eşimi birkaç gün evden uzaklaştırdım yalnız kalmak düşünmek istiyorum zaten ayrılacağız beraber kalmamalıyız dedim.4 gün sonra tıpış tıpış geri geldi.birkaç günde evinin kıymetini anlamış.''insanın kendi evi gibisi yokmuş ''dedi.oturduk konuştuk barıştık.ama hala çocuk için erken diyordu.ben sürekli namaz kıldım allahıma sığındım dualar ettim.ama her dua edişimde iki gözüm iki çeşmeydi.her namazda ağlayarak dua ediyordum çocuk için.bu arada eşime hiç çocuk konusunu açmadım bunaltmadım onu.barıştıktan iki ay sonra eşim kendiliğinden ''hadi artık hastaneye gidelim bebeğimiz olsun dedi.o ay hastaneye başladık ve ben çok şükür aşılama ile o ay hamile kaldım.ve inanki 9-10 aydır yani baruıştığımızdan beri daha en ufak bir tartışmamız olmadı ve o beni bende onu birbirimizi bebek gibi nazlarız.gözümüz hep birbirimizin üzerinde.sanki hayatımıza sihieli bi çubuk değdi ve en kötü anımızda herşey birden mükemmel oldu.

biliyorum çok uzattım ama sen umudunu yitirme diye anlatıyorum bunları.eşine asla benle konuşmuyorsun diye dırdır etme.üzerine gitme.kendine evde yapıcak birşeyler bul evin içinde onun gözünün önenden ara ara kaybol.o seni merak etsin.gözü seni arasın.herşeyi kendiliğinde sen oturup anlatma hayatında gizem olsun o seni çözmeye çalışsın.ama bunlarıda yaparken eşine karşı görevlerini yine yap.yemeğiymiş ütüsüymüş vs.yani bu uzaklaşmanı tepki olarak hissettirme.herşeyden önemliside allahına sığın hep dua et.
bebeğinize gelince alırsınız daha canım 2 ay var.maddi durumunuz nasıl.eşin aldığı maaşı yetirebliyormu.yegtiyorda artmıyormu ondanmı sesi çıkmıyor bunları düşün.birde erkekler bu konuda rahatlardır.kadınlar hemen alalım edelim derler ama erkekler acelesi ne diye düşünür.benim eşimde daha erken alırız diyordu.dün bi baktım işten geldi yemeği bile yemedi hadi gidelim boya alalım bebek odasını boyayalım dedi.birazcık kendi hallerine bırakmak gerek erkek milletini.
neyse çok konuştum üzme kendinii ve bebeğini.

Merhaba kızlar,
Aranızda meme ucu kremi ve biberon alan var mı acaba? Tercihlerinizi merak ediyorum.
Bir de ıslak mendil konusu konuşulmuş daha önce, size tavsiyem 1 ay ıslak mendil kullanmamanız, en iyisi pamuk kaynamış ılık suyla ıslatmak. Bunun için özel bir ürün var, netten araştırın, Twins Baby, fiyatı 5 TL civarı ben ondan aldım.

hıms ben birtane chicconun cam biberonunu aldım canım
meme ucu kremide henüz almadım ama göbeğime sürüdğm yağlardan memişlerede sürüyorumm
krem lansinoh lanolin li krem tavsiye ediyorlarr ay yanlış yazmamdım umarm bir iki ay öncede kullanmaya başlamak laızmmı ben fırsat bulup alamadım.
emzirirkende silmeden bebişe direk memeyi verebiliyormusun

canım sözde dünyada en çok istedigi şey bu bebek üstelik tedaviyle oldu ama anasına çok düşkün demekki evladını önüne geçiyor erkekler ancak cocugunu kucagına alınca baba oluyor diyorlar umarım bizde dogumdan sonra aile oluruz arkadaşlar bir ricam var duama amin deyin Allah rızası için düzelsin artık evliligim (Allahım haneme huzur mutluluk saglık bereket nasip et kötü gözlerin kötü insanların şerrinden nazarından koru yarabbim)şimdiden Allah sizden razı olsun

amin canım,
Allah huzurumuzu eksık etmesın ınşallah.. sen gönlünü ferah tut, o konusmuyosa sen konuş,onlarda bızım gıbı sonucta herzmn neselı olamazlar, kı erkeklerın ıslerı daha yorucu, ben calısıyorum bu arada,biz bile herzamn aynı olmuyoruz oyle düşün, durgun gecen gunler olur tabı, ama hamleyı ondan beklemeden sen konuş, sen gül,, içinde büyütme olayları, konusmak en iyi care, tabıkı kavga etmeden, adamı suclamadan, suçlamayla baslarsan dırek kvgaya dönüşüyo, tecrubelıyım bu konuda:)), ben eskıden hıc dayanamayıp patlıyodum bişey takılınca aklıma,sormadan sucluyordum ama suclamayla baslayınca dırek kavga büyüyoo,,
bebegi görünce gor bak nasıl olur, arada herketlerını goster bebısın, kıyafte neler alcaz de, yada şu hfta bunları alalım de, sen de ki oda heveslensın...

Merhaba kızlar,

meme ucu kremide henüz almadım ama göbeğime sürüdğm yağlardan memişlerede sürüyorumm
krem lansinoh lanolin li krem tavsiye ediyorlarr ay yanlış yazmamdım umarm bir iki ay öncede kullanmaya başlamak laızmmı ben fırsat bulup alamadım.

gunaydın canımm alllah kavustrusun .. benımde mıdemm aynen senın gııbı dun aksam hıcbıyere sıgamadımm.. karar verdım hafıf seyler yıcem.. soda ıctım sut ıctımm banamısınn demedı en sonn uyumus kalmısımm.. sanırmm mıdemıze baskı yapıolar artık .. bende son aylarda buyuzden belkı kg almam :1::1::1:

hg canımm oglusunlaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

h.b canım, allah kavustursun sizide..Partıye bizdemı gelsek :)))))
ahh mide deme valla, dun bende ıkı kez rennıe n ıctım, buara mıdeler sakat sanırım, umarım bugun iyi gecer,,

günaydın canımmmmmm mide yanması genelde oluyor herkeste :(
neyseki hafif yemeye teşvik ediyorrrr
sen dediğin gibi gerekli besinleri almayı ihmal etme sakın

Tesekkür ederim kızlar. Ayrılık zor 1 haftalıgına bile olsa. Heleki bu dönemlerde.Çabucak geçsin sag salim gelsin babamız insallah. Midelerimiz için söyle bişi buldum

Gebelikte mide yanmasına ne iyi gelir

Gebelerde mide yanması hormonlar ve karın içinde büyüyen rahim nedeniyle, asit mide içeriğinin yemek borusuna geri kaçmasına bağlı tahriştir.
Erken gebelikte daha çok aşerme ve bulantı-kusmaya bağlı oluşan bu yakınma, gebelik ilerledikçe kabızlık, hazımsızlık ve gaz gibi sorunlarla birlikte giderek artan şidette görülür.

Yemeklerimizi sık ve küçük öğünler halinde yemelisiniz.
Ani hareketlerden ve yemekten sonra yatmak gibi mide yanmasını başlatacak hareketlerden uzak durunuz.
Yemeklerden sonra uzanmayınız bunun yerine arkanıza minder koyarak oturunuz. Fazla çay, kahve, yağlı yiyecekler, kızartma ve baharatlı yemeklerden uzak durunuz. Mide yanması oluşuyorsa yemeklerden sonra kısa yürüyüşler yapmanızda fayda vardır.

Gebelik döneminde çok kilo almayınız ve sebzeleri öğüterek yiyiniz. Sigara kullananların sigarayı bırakmaları önemlidir. Kilolarınızı kontrol etmelisiniz. Yemekleri hızlı yememelisiniz. Gebelik döneminde karın bölgenizi sıkacak ve rahatsız edecek giysi ve iç çamaşırlarından uzak durunuz.

Gece yatmada önce alkol çikolata ve kahve türü içecekler kullanmayınız. Bu tür içecekler geceleri mide asitini çok fazla miktarda artırırlar. Gece boyunca rahat bir uyku sağlaması için yatmadan yarım saat önce 1 bardak ılık az şekerli süt içmek faydalıdır. Yatarken kullandığınız yüksek yastıklar mide yanmasını azaltır. Bu önlemlerden sonra mide yanmanız devam ediyorsa mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Mide ağrılarınıza son verecek sağlıklı ve dost besinler

Karnabahar : Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından koruyarak tüm sorunları giderebilir. İçeriğinde bulunan gefarnato maddesi ülser ilacının hammadesi olarak kullanılıyor.

Lahana : Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin. İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın. Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve için. Lahana, ülser ve gastrit ilacı olarak biliniyor. Dörtte bir lahanayı yıkayıp kalın şeritler halinde doğrayın. 1 kerevizi soyup doğrayın. 1 havucu temizleyip dilimleyin. Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp sabah akşam suyunu için.

Patates : Çiğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın. Su,havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için.

Elma sirkesi : Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın.

Maden suyu : Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor.

Ispanak : Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.

Zeytinyağı : Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.

Baklagil : Fasulye, bezelye ve mercimekte bulunan bioflavionid maddesi, midenin koruma faktörünü artırıyor.

Muz : Mideyi seven meyvelerin başında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.

Kızarmış ekmek : Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor.

Meyankökü : Güçlü bir mide koruyucusu.Yapılan son araştırmalara göre midedeki aşırı asitlenmeyi azaltıyor.
Eki Görüntüle 451154

Eki Görüntüle 451154 Eki Görüntüle 451155
buraya üççlü takımı koydum , birde sadece çantayı koydum çantası portbebe olarakt akullanıyormuşş biz onu almadık sadece
araba ve ana kucağı

Canım senin set geldi mi? memnun kaldın mı merak ettim. Benimki hala kargoya verilecek olarak görünüyor.Sabırsızlandım.Bide gözüyle görmeden alınca insan tedirgin oluyor.İns kullanışlı güzel bişidir.

sabah sabah maşallahh ne kaynatmışsınızz:))))
hepinizee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün pozitifim:D zam işini konuşacağım dua edin bana kzıçeler

Hadi bakalım Allah gönlüne göre verir insallah..

arkadaşlar çok canım sıkılıyor benim eşim çok konuşkan biri degildi eskiden bu beni pek etkilemiyordu ama artık ilgi, heves,neşe versin istiyorum adam sinir ediyo beni dışarda çok keyifli eve gelince sessiz agzından bir laf alamazsın soru sorunca eee bi zahmet cevap veriri artık anası neler söylüyorsa bu arada kaynanamla görüşmüyorum dogum yaklaştıkca fitliyor oğlunu anlaşılan oda gelip bana surat yapıyo bıktım valla canımı sıkmamaya calışıyorum sizin eşinizdede böyle ilgisizlik varmı yaaa şurda doguma ne kaldı inanın bir patigi bile yok yavrumun sormuyo bile ne alınacak diye:14:

canım sözde dünyada en çok istedigi şey bu bebek üstelik tedaviyle oldu ama anasına çok düşkün demekki evladını önüne geçiyor erkekler ancak cocugunu kucagına alınca baba oluyor diyorlar umarım bizde dogumdan sonra aile oluruz arkadaşlar bir ricam var duama amin deyin Allah rızası için düzelsin artık evliligim (Allahım haneme huzur mutluluk saglık bereket nasip et kötü gözlerin kötü insanların şerrinden nazarından koru yarabbim)şimdiden Allah sizden razı olsun

Canım üzme kendini.İnsallah dogumdan sonra düzelir hersey.Ah bu kaynanalar yok mu.En iyisi uzakta olanı.Ne isterler bu gelinlerden.nedenn oğullarını doldurarak onları mutsuzluğa sürüklediklerinin farkına varamazlar anlayamıyorum.Sinir oluyorum böyle fitne ficur insanlara.Allah bildigi gibi yapsın onları:47:

canım evliliğimin ilk aylarında hatta ilk yılı bende yaşadım buna benzer şeyler.eşim ailesine çok düşkündü.ailesinin benle benimde ailesiyle hiç sorunumuz yoktu.ama eşim herşeyi olumsuz yönünden yorumlayıp içinde biriktirirdi ve her 3 ayda bi kavgamız olurdu.çocuğumuzda olmuyordu benim acil tedavi görüp bebek sahibi olmam gerekiyordu yokta ömür boyu almayabilir diyordu doktorlar.eşim o halde istemiyorum çocuk dedi.bende 1 yıl 2 aylık evliyken ayrılmaya karar verdim.eşime açıkladım.eşimi birkaç gün evden uzaklaştırdım yalnız kalmak düşünmek istiyorum zaten ayrılacağız beraber kalmamalıyız dedim.4 gün sonra tıpış tıpış geri geldi.birkaç günde evinin kıymetini anlamış.''insanın kendi evi gibisi yokmuş ''dedi.oturduk konuştuk barıştık.ama hala çocuk için erken diyordu.ben sürekli namaz kıldım allahıma sığındım dualar ettim.ama her dua edişimde iki gözüm iki çeşmeydi.her namazda ağlayarak dua ediyordum çocuk için.bu arada eşime hiç çocuk konusunu açmadım bunaltmadım onu.barıştıktan iki ay sonra eşim kendiliğinden ''hadi artık hastaneye gidelim bebeğimiz olsun dedi.o ay hastaneye başladık ve ben çok şükür aşılama ile o ay hamile kaldım.ve inanki 9-10 aydır yani baruıştığımızdan beri daha en ufak bir tartışmamız olmadı ve o beni bende onu birbirimizi bebek gibi nazlarız.gözümüz hep birbirimizin üzerinde.sanki hayatımıza sihieli bi çubuk değdi ve en kötü anımızda herşey birden mükemmel oldu.

biliyorum çok uzattım ama sen umudunu yitirme diye anlatıyorum bunları.eşine asla benle konuşmuyorsun diye dırdır etme.üzerine gitme.kendine evde yapıcak birşeyler bul evin içinde onun gözünün önenden ara ara kaybol.o seni merak etsin.gözü seni arasın.herşeyi kendiliğinde sen oturup anlatma hayatında gizem olsun o seni çözmeye çalışsın.ama bunlarıda yaparken eşine karşı görevlerini yine yap.yemeğiymiş ütüsüymüş vs.yani bu uzaklaşmanı tepki olarak hissettirme.herşeyden önemliside allahına sığın hep dua et.
bebeğinize gelince alırsınız daha canım 2 ay var.maddi durumunuz nasıl.eşin aldığı maaşı yetirebliyormu.yegtiyorda artmıyormu ondanmı sesi çıkmıyor bunları düşün.birde erkekler bu konuda rahatlardır.kadınlar hemen alalım edelim derler ama erkekler acelesi ne diye düşünür.benim eşimde daha erken alırız diyordu.dün bi baktım işten geldi yemeği bile yemedi hadi gidelim boya alalım bebek odasını boyayalım dedi.birazcık kendi hallerine bırakmak gerek erkek milletini.
canım zahmet edip yazmışsın Allah razı olsun o kadar çok kendimden verdimki ama anlalılan yuvam için devam etmem gerekiyo daha çok emek verecegim sdonra yapmadıklarım için pi,şman olmak istemiyorum .maddi durumumuz çok iyi şükürler olsun ilgin için teşekürler

Canım senin set geldi mi? memnun kaldın mı merak ettim. Benimki hala kargoya verilecek olarak görünüyor.Sabırsızlandım.Bide gözüyle görmeden alınca insan tedirgin oluyor.İns kullanışlı güzel bişidir.

Hadi bakalım Allah gönlüne göre verir insallah..

canım dün geldi arabamız ofisimde şuandaa açtım meraktan çok güzel bayıldımmmm
çok kullanışlı görünüyorr sepeti ana kucağı kolay takılıp çıkıyorr
ve konforlu bebiş çok rahatedecek inş.
şimdiden güle güle kullansınlar.
AY ben hala konuşamadım

evet kızlar bu twins baby mendilleri bende araştırdım..kullananlar çok memnun ıslak mendilden daha sağlıklı olacağını düşünüyorum bende onlardan alıcam hepsi burada.com da fiyatıda uygun..üstelik normal mendillere göre boyutu çok büyük olduğundan çok da kullanışlıymış:6::49:

kızlar arkadaşım doğurmuş. Aradı şimdi oy sesini bile duydum oy . 25 kg aldı ve normal doğum yapmış hemde uyuşturulmadan felan 3200 52 cm doğmuş kara kız melike bebek. Hiç bağırmamiş doktor doğdu demiş bu hala ıkınıomuş doktor yeter dur demiş ;)))

ayyyyyyyyy ne güzel maşallah :)))
allahım bizede o gunlerı nasıp etsın saglıkla kolayca ınşallah canım,
60 gün snra bızde yazmaya baslarız nasıpse :)))

arkadaşlar hepinize hoş muhabbetler ben bişeyler yemeye gidiyorum:3:

hanımlaar.. demin köyde yeni doğum yapmış bir kadının bebişini görmeye gittim.. 3 günlüktü.. maşallah çok tatlı yaa. kara kara saçları kara kara gözleri vardı.. kucağıma aldım bidaha bırakamadım yaa. rabbim sağlıklı sıhatli bizede nasip etsin inş. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Allah bize de o günleri göstersin inşaallah ya maşallah... Allah analı babalı büyütsün bebişleri...

Merhaba kızlar,

Canım ben pamuk kullanacam. Ilık suyla beraber.. Çervemren hep öyle tavsiye aldım. Islak mendil kullanma dediler hep..

Uykum var ama işteyiz kızımla çalışıyoruz. Ben de izne ayrılmak istiyorum artık :43:

Allah kolaylık versin canım...

Canım hayat bir sınav sen bu sınavını güzellikle atlatmışın bak sabrın sonucunu çok güzel görmüşsün.. Sabretmek lazım dua ile herşeyin ialcı sabır ve dua ben çok iyi anladım ve gördüm yani...

Ben doktoruma sordum 32. haftadan snra kullanacaksın dedi göğsün için. Kremler bitkisel içerikli oldupu için göğsü silmeden direk bebişe verileiyor ama yinede içeriğini okumak lazım doktora danışmak lazım kremden kreme farkedebilir. Bi krem yazdı hiç duymadım eczaneyede daha sormadım çevremden hep lansioh diyorlar, onu tavsiye ediyorlar. Yanlız kremi sürünce memişin koyu yerine sürüp uçlarını çok ovmamak lazım. Sürüp geçmek lazım.. Göğüslerle çok oynamak erken doğumu tetikliyor dedi doktor haberiniz olsun...

Bu arad semizotu yemeğimi yaptım.. Dolmam kaldı içim uzluktaydı açılsın dolmamıda yaptım mı tamamdır :)

selam kızlar nasılsınız bakalık bide dün doktora geldik ama sgk ilgili sorun çıktı bugün gidecegiz inş. hallolursa öpüyorum sizi k.i.b

selam kızlar nasılsınız bakalık bide dün doktora geldik ama sgk ilgili sorun çıktı bugün gidecegiz inş. hallolursa öpüyorum sizi k.i.b

Hoşgedin canımm halolur inşaallh canım.. Biz iyiyiz kızımda oynuyor yaşasın dün hiç oynanamıştı :21::21::21::21::21: Yerim ben o tekmeleriii :16::16:

Back
X