2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım eğer pek bişey yemeden boool su içtiysen o yüzden çıkartmış olabilirsin. çubuk kraker fln ye istersen..

3 açma yedim dedim ya ikisini eşimin yanında diğerinide o gidince yedim utanıyorum adamın yanında homini gırtlak yemek yemekten hehe:9:

al bendende okadar canım ya.normalde hiçbişeyi yemez herşeye burun kıvıran ben şimdi bulduğumu yiyorum.eşim hayretle bakıyor bana.dün gecede uyuyamadım nefes alamıyorum çok yemişim şiştim bir tuaf oldum.gittim hala mutfaktan bişeyler getirdim yiyorum ama nefessizliktende öleceğim nerdeyse.eşim demezmi ''sen yediklerinden sığınamıyor olmayasın ,ondan nefes alamıyorsun galiba ''utandım ama elimdende bırakmadım yiceğimi.benim canımda acayip hamur işi istiyor.ama bebeğime faydası olmayacağı için engelliyorum kendimi.

$2012-07-03 15.20.43.webp
kızlar elbiseyi lcw büyük beden reyonundna aldım almak isterseneniz çok rahatt tavsiy ederim
oturup kalkmaktan kırıştırdım:D

Son düzenleme:
birtaneden boydan ekleyim:D belki boyunuda görmek istersiniz hehe$2012-07-03 15.18.37.webp
nekadar tosun toparlak çıkıyorum resimlerde yaaa:D
ıııggg

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler :) uzuuuun bi aradan sonra tekrar merhaba hep takipteyim ama bi türlü yazamıyorum. okadar hızlı ilerliyorsunuzki bazı akşamlar geçmişi okurkan uyukluyorum resmen.
uyku demişken işteyim ve çok uykum var. herkes uyumaya gidiyor ne güzelllll...
iki satırı yarım saatte yazdım araya okadar çok şey giriyorki....

birazdan kocişim gelcek dr. a gitcez..çok az kaldı ya çok heyecanıyım :119: çıkınca telf. giriş yapabilirsem yazarim size...önümüzdeki 3 gün işe gelmicem..ramazan öncesi evimi temizlicem..:21::21::32::32::32:yarın kadın gelip camları,fayansları silecek..bende diğerlerini yapıcam ufak ufak:6:..geçen haftada halılarımı yıkattırdım..evim doğumdan önce tertemiz olsun :16: malum artık az kaldı..neyse herkes kendine iyi baksın,bebişlerinizi de öpüyorum..hoşçakalınnnn:3::3::3::3:

Eki Görüntüle 457347
kızlar elbiseyi lcw büyük beden reyonundna aldım almak isterseneniz çok rahatt tavsiy ederim
oturup kalkmaktan kırıştırdım:D

birtaneden boydan ekleyim:D belki boyunuda görmek istersiniz heheEki Görüntüle 457353
nekadar tosun toparlak çıkıyorum resimlerde yaaa:D
ıııggg

bacım senin göbe k nerde yaaa hiç hamiş olduğun belli olmuyor maşallaahhh tü tüüüü Allah nazarlardan saklasın....

birazdan kocişim gelcek dr. a gitcez..çok az kaldı ya çok heyecanıyım :119: çıkınca telf. giriş yapabilirsem yazarim size...önümüzdeki 3 gün işe gelmicem..ramazan öncesi evimi temizlicem..:21::21::32::32::32:yarın kadın gelip camları,fayansları silecek..bende diğerlerini yapıcam ufak ufak:6:..geçen haftada halılarımı yıkattırdım..evim doğumdan önce tertemiz olsun :16: malum artık az kaldı..neyse herkes kendine iyi baksın,bebişlerinizi de öpüyorum..hoşçakalınnnn:3::3::3::3:

Hadi güle güle git hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah canım... Bende ufak ufak başlıycam temizliğe bakalım ne zaman :(

düzeltince koyayim ay. Telden yüklemek eziyet ya . Yapamadım uğraştırıyo ;)

Son düzenleme:
Hemşerilerim almışşş,hemmennn gidip almazmıyım ben de bu elbisedennn:29:
Mihracee çoook yakışmış canım da ahh ahhh artık büyük beden takılıyoruz yaa
ben ona yanıyorum...ahtım var doğum yapar yapmaz dikkat etmeye başlıyorum bunun sonu yok anacım böyle
şimdi de aslında dikkat etmek istiyorum ama iştahıma dur diyemiyorum
hamur işi,tatlı,dondurma off offff hiç ağzım boş kalmıyor..

Ben de bugün mayo aldım pazardan 48 beden ancak oldu
mayolu boydan foto koyayımmı simdi ben de size,yok ama yaa utanırım
neyse zaten çok dandik bişey annane mayolarından,havuza gidicem eşimle yarın
minicik bikinilere bakıp iç geçirdim:ssz:

kızlarrrrr sıcaklardan mı bilmem bi fenalık geldii midem bulanıyoo :((( yemek yapıcaktım yapamam gibi geldi yatıyorum şimdi :((

Ben de bugün mayo aldım pazardan 48 beden ancak oldu
mayolu boydan foto koyayımmı simdi ben de size,yok ama yaa utanırım
neyse zaten çok dandik bişey annane mayolarından,havuza gidicem eşimle yarın
minicik bikinilere bakıp iç geçirdim:ssz:

:) Gle güle kullan kuzum... Ya niye takıyonuz kafanıza ya hamileyik o kadar bebk var karnımızda heralde kilo alıncak kendi adıma biraz daha az alabilirdim ama naaappayım su içsem yaray mubarek :) Takmayın kafanıza doğumdan sonra el ele topicce zayıflıycaz biz... Bi atasözü aklıma geldi şimdi azimle başlıyodu hani beton deliniyodu felam ahahahahha ben zayıflıycam fit manken gibi hatun olacam doğumdan sonra ahada yazıyorum hiçbişey zor değil çok şükür bebişimi var Rabbim aratmadı verdi...

Bu arada benim içinde yüzzz :(((

Back
X