• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar iyisiniz inşallah.çok şükür hava serin buralarda, ben bir haftadır çok güzel uyuyorum:nazar:tabi 2-3 sefer wc ye kalkmaları saymazsak kalk ihtiyaç gider karpuz ye su iç geri yat tam bir kısır döngü:27:

ewt cnm benım cımcıme kızımm azcık ırı:nazar::nazar::nazar::nazar:annesı ona cok gusel bakıo :)) masallahh senın oggluna.. demekı kız guzelı olucak :)) olederleryaa. benım kızda 2o .haftada zorla gösterdı ck terbıyelı bı kızım var ayrıcada cadıı karnımı oyucak nerdeyse tekmelerıylee :21::21::21::21:mommy nn dedıgı gercek olsaydı herkezz erken dogurrurdu wallahı :O) gercı bende bayramda beklıyorum nedense hep ozaman gelıcekmıs gıbıme gelııoo :16::16::16:

Hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzucuğun. İnsan hemen gelsin istiyor, bir taraftan da anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar. Aman 37. haftaya kadar dayansınlar da. Gerçi Sata göre mi ultrasona göremi ben anlamış değilim. İlk gittiğimde doktorum 28 Eylül demişti, sonra gelişimine göre 20, sonra 13, sonra 10, en son da 3 Eylül dedi :) Ya doktorun kafası biraz karışık ya da bizim oğlan çok aceleci :)
O küçücük elleri ayaklarıyla nasıl güçlü vuruyorlar ben de anlamış değilim. Ama çok alıştım içimdeki kıpırtılara, doğduktan sonra bir eksiklik duyucam kesin. :)

Günaydın kızlarrrrrr , dün gece yine çok terledim çok terleyince de hep uyanıyorum hiç doru düzgün uyumadım annemdeydim saolsun o da hasta olurum diye camı bile açtırmadı ... Ahh annnelerrr :1::1::1: kışın sürekli yaz gelse de gezsek diodum şimdi de evden dışarı burnumu çıkarmıyorum wala

buarada hoşgeldin aramıza ada2026

:55::55:

Hoşbuldum bucart. Ne sıcak bir sayfa burası. Bu zamana kadar keşfetmediğime yanıyorum :)
Bu arada terlemek konusundan ben de çok muzdaribim. Hiç terleyen bir insan değildim halbuki. Hormonlar sağolsun uyurken çok terliyorum kalkıp atletimi değiştirmeye de üşeniyorum, sonra üzerimde kuruyo terim. Böyle bir kısır döngü işte. Yapacak bir şey yok artık bir de lohusa teri dökecez nasipse :)

herkese günaydınlarrr,,, ahh ne guzel herkes rahat uyumus, ben 6 ya kadar delıksız uyudum ama,snrası 7,30 a kadar bölük pörcük uyuddum.. cok terlemısım 6.da bı uyandım boynum fılan hepp ter, izmirin havasındanmı nedır, yanıyoruzz :((

Hoşbuldum bucart. Ne sıcak bir sayfa burası. Bu zamana kadar keşfetmediğime yanıyorum :)
Bu arada terlemek konusundan ben de çok muzdaribim. Hiç terleyen bir insan değildim halbuki. Hormonlar sağolsun uyurken çok terliyorum kalkıp atletimi değiştirmeye de üşeniyorum, sonra üzerimde kuruyo terim. Böyle bir kısır döngü işte. Yapacak bir şey yok artık bir de lohusa teri dökecez nasipse :)

bende yeniyim cnm hamile kaldığımda üye oldum ama sadece okuyordum yorum yapmıodum sonra bi katıldım yazmaya şimdi gün içerisinde yüz kere bakıyorum :21::21:

cnm senin bebiş kaç haftalık ?

Hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzucuğun. İnsan hemen gelsin istiyor, bir taraftan da anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar. Aman 37. haftaya kadar dayansınlar da. Gerçi Sata göre mi ultrasona göremi ben anlamış değilim. İlk gittiğimde doktorum 28 Eylül demişti, sonra gelişimine göre 20, sonra 13, sonra 10, en son da 3 Eylül dedi :) Ya doktorun kafası biraz karışık ya da bizim oğlan çok aceleci :)
O küçücük elleri ayaklarıyla nasıl güçlü vuruyorlar ben de anlamış değilim. Ama çok alıştım içimdeki kıpırtılara, doğduktan sonra bir eksiklik duyucam kesin. :)

yenı dogm yapan arkadasıma bende bu soruyu sordumm karnındakı tekmelrı arıomusun dıe oda guldu hyrr dedı kucagımda oldugu ıcın sanırımm hıc ole bısey dusunmedım cunkı hep onunla ılgılenıyorum kafamı kasıycak zamanım yok dıo :)) haklı sanırım ..:1::1::1::1:

hoşgeldn canım, bende mayısta buldum bu syfayı :))) hatta kulubude :)
püfffff bende aynen oyle, normalde bukadr terledıgımı hatırlamıyorum, bi uyanıyorum boynum fılan heep ter, nasıl gecıcek bu yaz

günaaaaaaayyyyyyyyyydddddddıııııınnnnnnnnnnnnn:3:kahvaltı yaptık geldik şoktayım bir ayda yemedigim zeytini bugün yedim:15:

bende yeniyim cnm hamile kaldığımda üye oldum ama sadece okuyordum yorum yapmıodum sonra bi katıldım yazmaya şimdi gün içerisinde yüz kere bakıyorum :21::21:

cnm senin bebiş kaç haftalık ?

Evet alışkanlık yapacak gibi hakikaten :) Benim bebiş Sata göre 28 ultrasona göre 31 haftalık. Hangisini dikkate alacağım konusunda pek bir fikrim yok :)

hoşgeldn canım, bende mayısta buldum bu syfayı :))) hatta kulubude :)
püfffff bende aynen oyle, normalde bukadr terledıgımı hatırlamıyorum, bi uyanıyorum boynum fılan heep ter, nasıl gecıcek bu yaz

Hoşbuldum asilemir.
Gündüzleri vantilatörün karşısında oturuyorum hep de gecelere çözüm bulmak zor. Allah yardımcımız olsun valla. Yaz bebeği doğurayım isterdim hep ama görüyorum ki bu sıcakta ne lohusalık çekilir ne de bebek rahat eder. Güzel zaman eylül.

Bu arada henüz altalta alıntı yapmayı keşfedemediğim için böyle tek tek cevaplıyorum :) Zaten bebek takvimi de yapamadım sizin gibi :(

kızlar benim sadece bi tane geceliğim var sizce bi tane daha alayımmı yoksa bi tane gecelik yeter mi birde kaç tane pijama takımı alayım bana fikir verin yaaa:14:
Eki Görüntüle 458793 Eki Görüntüle 458794 Eki Görüntüle 458795 birinicisi33.99tl
ikincisi ve üçüncüsü 39.99 nasıl sizce

canım ben de birinci ve ikinciyi almayı düşündüm dün bakmıştım. bunları almasam bile bunun gibi almayı düşünüyorum. bi arkadaş doğum esnasında pijamanın rahat olmadığını söylemişti alttan kontrollerde. banada mantıklı geldi.ama bi tane de önden düğmeli pijama şart 2 olursa dahaiyi :51:

Hoşbuldum asilemir.
Gündüzleri vantilatörün karşısında oturuyorum hep de gecelere çözüm bulmak zor. Allah yardımcımız olsun valla. Yaz bebeği doğurayım isterdim hep ama görüyorum ki bu sıcakta ne lohusalık çekilir ne de bebek rahat eder. Güzel zaman eylül.

Bu arada henüz altalta alıntı yapmayı keşfedemediğim için böyle tek tek cevaplıyorum :) Zaten bebek takvimi de yapamadım sizin gibi :(

cnmm cvp yazdıgımızz yerde alt kısımda alıntıyla cvpla yazıo ona tııkladıgın zaman neye cvp verdıgın tam anlasılmıs olur
bıkac msjı ısaretleyıp konuya cvp ver dedıgın zaman bıkac kısıye aynı anda cvp verebılırsın

takvıme gelıncede sayfanın ust kısmından nıckın yzan yere tıklaa ordan profılınegır.. beklenen dogum tarıhını yazdıgın zaman otomatık olarakk cıkıcak cnmm bıraz karısık oldu ıns anlatabılmısımdır:1::1:

Son düzenleme:
Evet alışkanlık yapacak gibi hakikaten :) Benim bebiş Sata göre 28 ultrasona göre 31 haftalık. Hangisini dikkate alacağım konusunda pek bir fikrim yok :)

ultrason sanırım cnm çünkü bnm sat a göre d.tarihim 29 ağustos ama radyolojiye girdiğim ay 30 ağustos olarfak hesaplandı 1 günden bişicik olmaz gerçi senin haftalar farkedio :))

bak takvimi şole yapabilirsin

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih :
Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 68 gün kaldı.
Bebeğinizin doğuma kadar olan süredeki boyunun uzaması ve kilo alması artık daha yavaş. Yavaşlamış olsada bebeğiniz bu ay yaklaşık 800-900 gr. arasında ağırlaşacak. Artık bebeğinizin beyni o kadar karmaşık ve gelişmiş bir yapıda ki, eğer bebeğiniz bugün doğsa, görebilir, duyabilir, hatırlayabilir ve öğrenebilir. Bebeğinizin tekmeleri artık daha güçlü ve daha enerjik.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. (Baştan Topuğa)

Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

bizdeki takvimlerden oraya tıkla anlatıo zaten nasıl yapıldığını cnm

Hoşbuldum asilemir.

evet bız cekelım sıcakları, bebıslerımız rahat etsın,,,
ayy evet ya sen hangısını goze alıcakmıssın dogum için, doktorun ne dedı, 3 hfta var arada

Back
X