- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt cnm benım cımcıme kızımm azcık ırıannesı ona cok gusel bakıo :)) masallahh senın oggluna.. demekı kız guzelı olucak :)) olederleryaa. benım kızda 2o .haftada zorla gösterdı ck terbıyelı bı kızım var ayrıcada cadıı karnımı oyucak nerdeyse tekmelerıylee
mommy nn dedıgı gercek olsaydı herkezz erken dogurrurdu wallahı :O) gercı bende bayramda beklıyorum nedense hep ozaman gelıcekmıs gıbıme gelııoo
![]()
Günaydın kızlarrrrrr , dün gece yine çok terledim çok terleyince de hep uyanıyorum hiç doru düzgün uyumadım annemdeydim saolsun o da hasta olurum diye camı bile açtırmadı ... Ahh annnelerrrkışın sürekli yaz gelse de gezsek diodum şimdi de evden dışarı burnumu çıkarmıyorum wala
buarada hoşgeldin aramıza ada2026
![]()
Hoşbuldum bucart. Ne sıcak bir sayfa burası. Bu zamana kadar keşfetmediğime yanıyorum :)
Bu arada terlemek konusundan ben de çok muzdaribim. Hiç terleyen bir insan değildim halbuki. Hormonlar sağolsun uyurken çok terliyorum kalkıp atletimi değiştirmeye de üşeniyorum, sonra üzerimde kuruyo terim. Böyle bir kısır döngü işte. Yapacak bir şey yok artık bir de lohusa teri dökecez nasipse :)
Hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzucuğun. İnsan hemen gelsin istiyor, bir taraftan da anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar. Aman 37. haftaya kadar dayansınlar da. Gerçi Sata göre mi ultrasona göremi ben anlamış değilim. İlk gittiğimde doktorum 28 Eylül demişti, sonra gelişimine göre 20, sonra 13, sonra 10, en son da 3 Eylül dedi :) Ya doktorun kafası biraz karışık ya da bizim oğlan çok aceleci :)
O küçücük elleri ayaklarıyla nasıl güçlü vuruyorlar ben de anlamış değilim. Ama çok alıştım içimdeki kıpırtılara, doğduktan sonra bir eksiklik duyucam kesin. :)
Hoşbuldum bucart. Ne sıcak bir sayfa burası. Bu zamana kadar keşfetmediğime yanıyorum :)
Bu arada terlemek konusundan ben de çok muzdaribim. Hiç terleyen bir insan değildim halbuki. Hormonlar sağolsun uyurken çok terliyorum kalkıp atletimi değiştirmeye de üşeniyorum, sonra üzerimde kuruyo terim. Böyle bir kısır döngü işte. Yapacak bir şey yok artık bir de lohusa teri dökecez nasipse :)
bende yeniyim cnm hamile kaldığımda üye oldum ama sadece okuyordum yorum yapmıodum sonra bi katıldım yazmaya şimdi gün içerisinde yüz kere bakıyorum![]()
cnm senin bebiş kaç haftalık ?
hoşgeldn canım, bende mayısta buldum bu syfayı :))) hatta kulubude :)
püfffff bende aynen oyle, normalde bukadr terledıgımı hatırlamıyorum, bi uyanıyorum boynum fılan heep ter, nasıl gecıcek bu yaz
günaaaaaaayyyyyyyyyydddddddıııııınnnnnnnnnnnnnkahvaltı yaptık geldik şoktayım bir ayda yemedigim zeytini bugün yedim
![]()
kızlar benim sadece bi tane geceliğim var sizce bi tane daha alayımmı yoksa bi tane gecelik yeter mi birde kaç tane pijama takımı alayım bana fikir verin yaaa
Eki Görüntüle 458793 Eki Görüntüle 458794 Eki Görüntüle 458795 birinicisi33.99tl
ikincisi ve üçüncüsü 39.99 nasıl sizce
Hoşbuldum asilemir.
Gündüzleri vantilatörün karşısında oturuyorum hep de gecelere çözüm bulmak zor. Allah yardımcımız olsun valla. Yaz bebeği doğurayım isterdim hep ama görüyorum ki bu sıcakta ne lohusalık çekilir ne de bebek rahat eder. Güzel zaman eylül.
Bu arada henüz altalta alıntı yapmayı keşfedemediğim için böyle tek tek cevaplıyorum :) Zaten bebek takvimi de yapamadım sizin gibi![]()
Evet alışkanlık yapacak gibi hakikaten :) Benim bebiş Sata göre 28 ultrasona göre 31 haftalık. Hangisini dikkate alacağım konusunda pek bir fikrim yok :)
afıyet olsun cnm ben ılk 6 ay zeytınden nefret etmıstım bende bu sabah 7 tane yedım sanırm![]()
Hoşbuldum asilemir.
Gündüzleri vantilatörün karşısında oturuyorum hep de gecelere çözüm bulmak zor. Allah yardımcımız olsun valla. Yaz bebeği doğurayım isterdim hep ama görüyorum ki bu sıcakta ne lohusalık çekilir ne de bebek rahat eder. Güzel zaman eylül.
Bu arada henüz altalta alıntı yapmayı keşfedemediğim için böyle tek tek cevaplıyorum :) Zaten bebek takvimi de yapamadım sizin gibi![]()
buarada temmuz annelerı arka arkaya dogurmaya baslamıslarr..![]()
saol cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsanada afiyet olsun canım![]()
neeeeeee bugun daha ayın 6 sı, :))) bende gırıp bı bakıyım, bakalım biz napıcaz yaa, gun gectıkce heyecanlanıyorum)