• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızzlaaaaaaarrrrrrrr mrb...
şöle bi geçmiş yaptım,aranızda KPSS ye gircek olanlar varmış.......
Allah yardımcınız olsun,bol şanslar kızlar.....
bizde kızımla gözetmen olarak görevliyiz sınavda......

Hoşgeldin canım evet ben girecem bi kaç arkadaş daha girecek... sana da kolay gelsin yarın :)

aa erol büyükburç değilmiş yaa nasılda yedim tühh..:53::53::53::53:

Kız çok belliydi uğur olmadığı. Erol byükburç dedim ben zaten o kadar da yapamazdı ya :1::1:

kızlar selam hepinize nasılsınız biz bugün kızımın yatağını aldık şükür bnm çok hoşuma gitti sizde beğenirsiniz umarım

Eklentiler

• $DSC00473.webp
    $DSC00473.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC00476.webp
    $DSC00476.webp
    37 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSC00475.webp
    $DSC00475.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 27
ay ne mıtlu canım yaaaa ,maşallah 1. büyümüş 2.de sıra şimdi .....
Allah sbizede o günleri göstersin..darisi size ins canim.uzmanlari dinledik 3 yas ara diye ciktik bir yola hakkimizda hayirlisi.normalde biz 2.cocuk dusunmuyorduk esimle tek cocuktu fikrimiz ama allah hep karsimiza tek cocuk olan insanlari cikardi sakin ona bu kotulugu yapmayin kardesi olsun vs deyince dedim yas 28 simdi yaparim dahada yapmam dedim ciktik yola allah utandirmasin.saglikla dogsunlar ins.saglikli huzurlu mutlu erdemli insan olarak yetistirebilirsem en buyuk zenginligim olur en buyuk eserim olur cocuklarim...

arabamızda bu hanımlar kanz dan aldım katlanışı falan çok pratik kullanımı çok rahat baya fonksiyonları var yanında oto koltuğuyla birlikte aldım indirimdeydi 400 lira nasıl sizce

Eklentiler

• $Kanz-KZ-715.webp
    $Kanz-KZ-715.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Back
X