• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar son iki gündür bebeğin haraket yeri değişti bir aşağıda bir yukarıda oynuyor acaba dönmüş olaabilirmi? pazartesi günü randevum var inş dönmüştrr

hareketleri farklı yerlerde hissediyorsan büyük ihtimal yer değiştirmiştir. benimkiler ikiside doğum pozisyonu almış kuzucuklarım bilmiyorlarki sezeryan olacak :50:

Kızlarr acil yardımınız lazım internetten park yatak alıyorumda içine ortopedik yatak mı şilte mi almalıyım ?Sizler ne aldınız ve hangi marka aldınız?

kızlar son iki gündür bebeğin haraket yeri değişti bir aşağıda bir yukarıda oynuyor acaba dönmüş olaabilirmi? pazartesi günü randevum var inş dönmüştrr
benimde salı günü randevu canım inşallah benimkide dönmüştür dönmüş gibi geliyo ama bilmiyorum yaa...

inşş dönmüştür bebişlerimiz canım pzartesi benmde gelmez şimdi pazartesi :)))
sanki ayakları sağ kaburgamın altında poposu göbek deliğimin sağında gibi kafasıda sol kasığımın oralarda gibi ahh benim oğlan tam olarak nerede bi anlasam anlayamıyorum yaa..
pazartesi senden güzel haberler bekliyorum canım..

sanki ayakları sağ kaburgamın altında poposu göbek deliğimin sağında gibi kafasıda sol kasığımın oralarda gibi ahh benim oğlan tam olarak nerede bi anlasam anlayamıyorum yaa..
pazartesi senden güzel haberler bekliyorum canım..

heheh :))) inşş canım sendende salı gnü güzel haberler bekliyoruz çok özledim kızımıııııııııı ben yaaa:43::43::43::43::43:

geceden beri 3 kere hıçkırık tuttu oğlumu yaaa.. fazla değilmi bu anlamadım öncedende tutardı ama ya ben fark etmiyodum yadaa bii kere oluyodu:44:

hehehe aynen o yuzden irkek dıolar demeyın dıom prensesıme irkek fılan :))))
benimde erkek gibi göbeğim. sürpriz olmasın bize:1:
Evet loğusa gecelikler çok pahalı değerleri o kadr değil bence
ben bir iç çamaşır mağazasında 25 e buldum ekru renk şık bişey bir de
normal pijama aldım pembe üstü altı siyahlı punatiyeli v yaka o da 20 li bişeydi
ben de öyle yapacağım cnm o kadar para veremiyorum ben:50:
bende o fıyatlarda bulurum ankarada . sımdılık gecelıge pijamaya bakmıorm. hıc sevmem öle uzun gecelk dgıymeyı hast ıcın dandırık alırım ama pıjamayı guzel alıcam ama onada fazla vermem belkı gıyemem bedenı olmaz dogurdukdan sonra o yuzden fazla para vermeye gerek yok öle 100 felan mantıksız
bende istanbuldayım. bulurum diye düşünüyorum bakalım. uzun gecelik almayacağım diz altı alacağım.cnm doğumdan sonra hasta bezi kullanabiliriz hastanede.sonuçta kocaman bez. pijamayla rahat edemem ben.gecelik daha mantıklı geliyor o yüzden...ayağa kalkıp gezmekte gerekebilir gecelik sabahlık rahat olur bence.
Bence de 100 çpok abartı herhangi bir iç çamaşırcıda ne gecelikelr pijamalar var önden düğmel,i ya da v yaka olursa logusa geceliği olur zaten

hatta loğusa geceliği olarak içinden göğüs çıkanlardan EMZİRME YERİ OLANLARDAN YANİ ONDAN bile bulursun kızılaydan 20 -30 TL YE
bende bulurum inşallah;)
canım zaten pijama takımının bedenini hamile haline göre değil doğum yapmış halini düşünerek al.doğumdan önce gecelik giyersin.sürekli alttan kontrol edicekleri için gecelik rahat olur.doğumdan sonrada pijama takımını giyersin.hem kendini sıcak tutman gerekiyor.doğum yapınca insan çok üşüyormuş.zaten bizim doğumlar eylüle geliyor.eylüldede hava nasıl olur allah bilir.
bence doğumdan sonrada hastanede gecelik giyince rahat olur. dedğim gibi hasta bezi olursa ben pijamayla rahat edemem:50: normal doğum istiyorum ama sezeryan olursa pijamanın beli de bizi sıkıntıya sokabilir.
baya pahalıymış cnm yaaa verilmez o kadar para ben normal yazlık üfül üfül alt üst takım aldım bide uzun kollu takım aldım ama sabahlıksız ikiside ... yalnız çok rahatlar
evet cnm verilmez gerçekten.:49:
Kızlaarr biri KPSS banada zor geldi desin nolurr.O kadar emek verdim gidip kazık kazık uçtan köşeden soru sormuşlar hele türkçe yedi bitirdi beni :5:
cnm yaaa umarım istediğin gibi sonuçlanır.Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah:16:
Kızlarr acil yardımınız lazım internetten park yatak alıyorumda içine ortopedik yatak mı şilte mi almalıyım ?Sizler ne aldınız ve hangi marka aldınız?

ben yün yatak yaptırdım altına. hiç anlamıyorum ki hangisi iyi olur:44:gerçi daha beşiği yok:))))

Son düzenleme:
Kizlar selam.. Dunden beri baya endiseliyim.. Gece 3 saat anca uyumusumdur heralde.. Gece Eylul inanilmaz hareketliydi, vurma da degil baya icimi kanirta kanirta donup duruyordu habire.. Sabahi zor ettim. Bi yandan kasik agrisi bi yandan bel agrisi.. Bugun de akintim her zamankinden fazla.. Yani neredeyse saat basi gunluk ped degistiriyorum. Karnim arada top gibi oluyor ayaktayken kendimi yani karnimi sikmadan duramiyorum sanki gobegim dusuverecekmis gibi bi his oluyor asagi dogru cok baski basinc oluyor..Doktorumu aradim en kisa surede kontrole git dedi(sehir disinda) nisan da olabilir dedi. Inanilmaz tedirginim dr.la konusali beri sirtimdan soguk soguk terliyorum endiseden. Esim de yok ucusu degismisti anca 22 gibi evde olucak.. Cok gerginim. Boyle bir durum yasayan oldu mu? Kanamam falan yok hic, dedigim gibi sadece su gibi olan akinti artti.. Dr mutlaka kontrole git nst.ye baktir sanci durumun var mi diye bebegin kalp atimina da baksinlar herhangi bir stres durumu varmi diye dedi.. Cok tedirginim.. Bir de arada vajinama sanki incecik igne batiyomus gibi bi his oluyo saniyelik geciyo.. Nisan falan olmasin Allah'im kizim daha cok kucuk.. Cok gergin ve endiseliyim... Esimin gelmesini bekliycem. Her ihtimale karsi eve ceki duzen vericem banyo yapicam bu arada da... Boyle bir durum yasayan var mi kizlar?

Kizlar selam.. Dunden beri baya endiseliyim.. Gece 3 saat anca uyumusumdur heralde.. Gece Eylul inanilmaz hareketliydi, vurma da degil baya icimi kanirta kanirta donup duruyordu habire.. Sabahi zor ettim. Bi yandan kasik agrisi bi yandan bel agrisi.. Bugun de akintim her zamankinden fazla.. Yani neredeyse saat basi gunluk ped degistiriyorum. Karnim arada top gibi oluyor ayaktayken kendimi yani karnimi sikmadan duramiyorum sanki gobegim dusuverecekmis gibi bi his oluyor asagi dogru cok baski basinc oluyor..Doktorumu aradim en kisa surede kontrole git dedi(sehir disinda) nisan da olabilir dedi. Inanilmaz tedirginim dr.la konusali beri sirtimdan soguk soguk terliyorum endiseden. Esim de yok ucusu degismisti anca 22 gibi evde olucak.. Cok gerginim. Boyle bir durum yasayan oldu mu? Kanamam falan yok hic, dedigim gibi sadece su gibi olan akinti artti.. Dr mutlaka kontrole git nst.ye baktir sanci durumun var mi diye bebegin kalp atimina da baksinlar herhangi bir stres durumu varmi diye dedi.. Cok tedirginim.. Bir de arada vajinama sanki incecik igne batiyomus gibi bi his oluyo saniyelik geciyo.. Nisan falan olmasin Allah'im kizim daha cok kucuk.. Cok gergin ve endiseliyim... Esimin gelmesini bekliycem. Her ihtimale karsi eve ceki duzen vericem banyo yapicam bu arada da... Boyle bir durum yasayan var mi kizlar?

cnm nişan pembemsi ya da kahverrengi olur bildiğim kadarıyla. kendini strese sokmamaya çalış. bebeğin etkileniyor bu durumdan. dedğin gibi bir duş al abdest al dua et. eşin gelince hemen gidersiniz. ya da yok mu çağırabileceğin birisi.eşini beklemesen. çünkü baya stres yapmışsın.tanıdığın yoksa bile atla taksiye kendin git.en azından için rahatlar.ben de dua edeceğim senin için.

Merhaba hanımlar biz geldikk :)

Kpsszede olaraktan hepinizi öpüyoruz kızımla sınav eh işte geçti umutsuz yane zaten çalışmamıştım. İnşaallah zaman ayırıp emek verenler emeklerinin karşılıklarını alırlar...

Nasılsınz hanımlar geçmiş yapamadım...

canım bence hemen bi doktora git eş dost birileri varsa ne olur ne olmaz ama endişeyede kapılma sancı olsa bile iğne fln yapılıyo duruyo sancı hatta doğumu bile durduruyolar ne olursun üzülme hastaneye git için rahatlar en azından. bizide habersiz bırakma.
yok canım doğum nezaman başlarsa ozaman alacak
ne güzel canım bazı doktorlar ikiz oldumu çook önceden gün veriyolar ne güzel gelişimlerini tamamlayacak senin ufaklıklar inşallaaahhh...

Canım çok geçmiş olsun bulunduğun yerde anen ya da kayınvaliden yk mu gelseler senle hastaneye? Önemli bi şey değildir inşaallah kendi yorucu bir şey mi yaptın ondan ağrın oluyordur yataktan ani felan kalkmış da olabilirsin belki.. Stres yapma bakalım önemli değildir inşaallah...

Kpsszede olaraktan hepinizi öpüyoruz kızımla sınav eh işte geçti umutsuz yane zaten çalışmamıştım. İnşaallah zaman ayırıp emek verenler emeklerinin karşılıklarını alırlar...

hadi geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı..
pek geçmiş yok yaa kimsecikler yoktuuu bugün...

bende bugün kpss ye girdim ben çalışmıştım ama türkçe mahvetti beni.İnşallah dogru yapan sayısı azdırda yüksek puan alırız

Back
X