Kizlar selam.. Dunden beri baya endiseliyim.. Gece 3 saat anca uyumusumdur heralde.. Gece Eylul inanilmaz hareketliydi, vurma da degil baya icimi kanirta kanirta donup duruyordu habire.. Sabahi zor ettim. Bi yandan kasik agrisi bi yandan bel agrisi.. Bugun de akintim her zamankinden fazla.. Yani neredeyse saat basi gunluk ped degistiriyorum. Karnim arada top gibi oluyor ayaktayken kendimi yani karnimi sikmadan duramiyorum sanki gobegim dusuverecekmis gibi bi his oluyor asagi dogru cok baski basinc oluyor..Doktorumu aradim en kisa surede kontrole git dedi(sehir disinda) nisan da olabilir dedi. Inanilmaz tedirginim dr.la konusali beri sirtimdan soguk soguk terliyorum endiseden. Esim de yok ucusu degismisti anca 22 gibi evde olucak.. Cok gerginim. Boyle bir durum yasayan oldu mu? Kanamam falan yok hic, dedigim gibi sadece su gibi olan akinti artti.. Dr mutlaka kontrole git nst.ye baktir sanci durumun var mi diye bebegin kalp atimina da baksinlar herhangi bir stres durumu varmi diye dedi.. Cok tedirginim.. Bir de arada vajinama sanki incecik igne batiyomus gibi bi his oluyo saniyelik geciyo.. Nisan falan olmasin Allah'im kizim daha cok kucuk.. Cok gergin ve endiseliyim... Esimin gelmesini bekliycem. Her ihtimale karsi eve ceki duzen vericem banyo yapicam bu arada da... Boyle bir durum yasayan var mi kizlar?