• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar
geçmişi okudum da şimdi mrtlyz'i merak ettim. İnşallah erken doğum değidir. 29. haftada görünüyor daha çok erken rabbim yardımcısı olsun

gunaydın kızlar dungeece haber geldımı dıe merk ederken bende bugunn kasık agrısıyla uyandımm ... zor ayakta yuruyorumm.. dahada artarsa dr gıdıcem neoluoo bole acaba yalancı sancı dedıklerı bole bıseymı :43::43::43::43::43:

gunaydın kızlar dungeece haber geldımı dıe merk ederken bende bugunn kasık agrısıyla uyandımm ... zor ayakta yuruyorumm.. dahada artarsa dr gıdıcem neoluoo bole acaba yalancı sancı dedıklerı bole bıseymı :43::43::43::43::43:
geçmiş olsun canım acaba gün içinde çok mu ayakta durup yoruluyorsunuz ev işi falan ....
ben genelde sabahtan akşama kadar yatıyorum valla...inş.geçer canım:26:

geçmiş olsun canım acaba gün içinde çok mu ayakta durup yoruluyorsunuz ev işi falan ....
ben genelde sabahtan akşama kadar yatıyorum valla...inş.geçer canım:26:

ewt cnm dun cok temızlık yaptık aksamda sahılde 1 saate yakın yurudumm galıba ondan oldu :14::14::14:artık daha dıkkat etmem gerekıo ama yapmayıncada olmuo daha bı suru utumm varr:43::43::43:

Son düzenleme:
elif kızımız kocaman olmuş maşallaaahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
Hepimiz şişikizzzzzz şekerim :ssz:

doğumda gidecek merak etme sen birazda emzirirken gider, zaten kilolu değilsin:nazar:

onu düşünecek benim vallahi...:33:

gerçi doğumdan sonra Allahım nasip ederse hemen kilo ile ilgili tedaviye başlayacağım inşallah amacıma ulaşırım, hep beraber ulaşırızzzz:nazar:
aynen canım yaa bende ne olursa olsun sütümü etkilemeyecek şekilde zayıflayacağım boyum kilomu göstermiyo ama psikolojim bozulur böyle kalırsam. geçen gün 50 gün önce doğum yapan bi arkadaşa gitti normal doğum yaptı 15kg almış sadece 7kgsi gitmiş ama çok yiyo hamurişi fln iyi götürüyo yani:9:
Kesinliklee açalımmmm "Eylül anneleri birlikte zayıflıyor" diye :49::49: ben de doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan bile düşmeyi istiyorummm. birbirimize destek oluruz. ben topiğimizi ve güzel annelerini çoook seviyorumm çünküüü:16::16::16:
evet evet ''eylül anneleri birlikte zayıflıyor'' süper olur yaa hem birbirimizi motive ederizz:16:
canım benim dün yorulduysan o yüzdendir uzan dinlen canım bugünü kendine tatil ilaan ettt:21:
ayrıca hala mrtylzden haber yok yaa her uyandığımda o aklıma geldi inşallah bi sorun yoktur yaa...

kızlar ne olursunuz dikkat edelim artık kendimize bi çoğumuz 30. haftaları geride bıraktık ve erken doğum olabilecek haftalardayız yormayalım kendimizi boşverelim evi flnda bebişlerimizi düşünelim lütfen hepimiz zamanında doğum yapalım inşallah...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn.... nasılsınız bakalım... bnm de vücümda ağrılar var ama ben kaşındım dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım... yapmıyım diorum ama kim yapıcak .. eşimin yardımıda bi yere kadar ... annemde anca kendi evinin işini yetiştirebilio..:25:. bide biraz ağrım var iş yaptım desem çvremdeki çok bilmişler ay biz ne işler yapardık çamaşır elde bulaşık elde... her iş bize bakardı bizimki can değilmiydi diolar.. zihniyete bak ya sen öle çektin die bende mi çekeyim .. sabır allahım sabır :47:

suksuk bu resimdeki kadın avatarına hiç benzemiyor canım:1: ikisi aynı kişimi gerçekten....
benim göbek de sana yakın sayılır selin gibi hiç kimse olmaz top yutmuş sanki :27:

ewt cnmm aynı kısı ama arada kg farkı var..

$386390_10150393681778399_1334627211_n.webp$SDC14889.webp

ılk fotoda 55 kgyumm ..dıgerıde evlendıkten sonra tatıle gıtmıstık ordan bı foto ozamanda 65 kgdumm 67hamıle kaldım sımdı 77 yımm normal deılmı yanı okadar şişmiş olmam:43::43::43::43::43::43:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn.... nasılsınız bakalım... bnm de vücümda ağrılar var ama ben kaşındım dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım... yapmıyım diorum ama kim yapıcak .. eşimin yardımıda bi yere kadar ... annemde anca kendi evinin işini yetiştirebilio..:25:. bide biraz ağrım var iş yaptım desem çvremdeki çok bilmişler ay biz ne işler yapardık çamaşır elde bulaşık elde... her iş bize bakardı bizimki can değilmiydi diolar.. zihniyete bak ya sen öle çektin die bende mi çekeyim .. sabır allahım sabır :47:

benımde ole cnm dun cok ıs yaptımm heryerım agrıo bugun bısey ellmıycemm .. erken dogum olucak dıe korkuyorum allahh korusunn.. mıllet cok bılıo ozaman olemıss sımdı bole napalım bızdeemı elde yıkayalım yanı:47::47:

ohhhh miss gibi kahvaltımızıı yaptıkkk geldikkk:49::49::49: yarasın oğluşumuzaaa:emir_bebek::emir_bebek:
kızlarrr bu topiğin annelerine yorulmayı yasaklıyorummm:20::20: benim gibi relaks olun parça parça yapıyorum kendimi yormadan. gelen gidenim de olmadığı için kolay kolay kirlenmiyor evimm:32::32:

ohhhh miss gibi kahvaltımızıı yaptıkkk geldikkk:49::49::49: yarasın oğluşumuzaaa:emir_bebek::emir_bebek:
kızlarrr bu topiğin annelerine yorulmayı yasaklıyorummm:20::20: benim gibi relaks olun parça parça yapıyorum kendimi yormadan. gelen gidenim de olmadığı için kolay kolay kirlenmiyor evimm:32::32:

afıyet olsun cnmm haklısın banada gelen gıden yokta ben bıraz takıntılıyımm .. yapmıycam artık bukadar co k:43:

amaannn canım üzme kendini yaaa. eskiden yenen yiyeceklerle şimdiki arasında dağlaaarrr kadar fark var onlar bile etkiliyoo yaaa.. işte bazı insanlar çook cahil yaa.. benimm babaannem var 65 yaşında yazık kadın her aradığında aman kızım dikkat et der durur yorma kendini der hep. boşverrr canım sen dikkat et kendine:16:
ewt cnmm aynı kısı ama arada kg farkı var..

Eki Görüntüle 459886 Eki Görüntüle 459887

ılk fotoda 55 kgyumm ..dıgerıde evlendıkten sonra tatıle gıtmıstık ordan bı foto ozamanda 65 kgdumm 67hamıle kaldım sımdı 77 yımm normal deılmı yanı okadar şişmiş olmam:43::43::43::43::43::43:
bence ideal kiloon 65 çook yakışmış o kadarcık kilooo ve yüzün maşallaaahhhh çook güzel:nazar::nazar::nazar:
benımde ole cnm dun cok ıs yaptımm heryerım agrıo bugun bısey ellmıycemm .. erken dogum olucak dıe korkuyorum allahh korusunn.. mıllet cok bılıo ozaman olemıss sımdı bole napalım bızdeemı elde yıkayalım yanı:47::47:
amaan canım dedim yaa cahil insan çoook. artık devir değiştii hehe:9:
bende ekliyim miii eski halimiii inceciktim ahhh ahhhh....:14:

bugun yagmurlu bı gunnn zonguldktaa...dunkı sıcaktan sonra ıı geldı serınlık :31:konusmuosunuzz canı sıkıldı elıfımınn teyzelerı:30::30::30:

evet ya eylül anneleri olaraktan kopmak yok doğumdan sonra beraber ollaım yine suksuk sen yine açarsın bi topik taam mı
Heralde yaniii
doğum yaptıktan sonra hadi bay bayyy demek var mı:20:
asıl o zaman daha çok bilgilenicez birbiirmizden daha çok yardımlaşacaz
seninki emdimi,benimki memeyi almadı,hangi bez,hangi pişik kremi vs
asıl o zaman daha yeni ark.lar katılır aramıza:24::29::29:

Canım dün gece hiiiç uyuyamadım ben de uyku tavşan uykusu resmen
ev esiyor püüfür püfür ama
ben soğuk soğuk terliyorum,bi gram uyku girmedi gözüme bugün uyuyacam bütün gün

sen de dikkat et,gece bana da oldu kasığıma bi bıçak girdi sanki 10-15 dk sonra geçti kendiliğinden zorlama kendini sakın..

Mrtylz merak ettim ben de ama yok haber yine...
Ben arada gelir bakarım gene..:26:

amaannn canım üzme kendini yaaa. eskiden yenen yiyeceklerle şimdiki arasında dağlaaarrr kadar fark var onlar bile etkiliyoo yaaa.. işte bazı insanlar çook cahil yaa.. benimm babaannem var 65 yaşında yazık kadın her aradığında aman kızım dikkat et der durur yorma kendini der hep. boşverrr canım sen dikkat et kendine:16:

bence ideal kiloon 65 çook yakışmış o kadarcık kilooo ve yüzün maşallaaahhhh çook güzel:nazar::nazar::nazar:

amaan canım dedim yaa cahil insan çoook. artık devir değiştii hehe:9:
bende ekliyim miii eski halimiii inceciktim ahhh ahhhh....:14:

saol cnm yaa o senın guzellıgınn ..evlenmeden oncee yemek yemesemm hemen kg verırdımm evlenıncede dıyetı cok deenedım olmadıı .. bıde hıc tanımadıgım yere geldım evlenıncee bıyerede cıkamadım yanlız baasımaa yedım yedım oturdumm .. bırazda belkı psıkolojık yanlızlıktan... dogumdan sonraa ııce sısmemm umarım :25::25:eskı resımlere bakıyorumdaa ahh ahhhh ....

Son düzenleme:
evlenmeden oncee yemek yemesemm hemen kg verırdımm evlenıncede dıyetı cok deenedım olmadıı .. bıde hıc tanımadıgım yere geldım evlenıncee bıyerede cıkamadım yanlız baasımaa yedım yedım oturdumm .. bırazda belkı psıkolojık yanlızlıktan... dogumdan sonraa ııce sısmemm umarım :25::25:eskı resımlere bakıyorumdaa ahh ahhhh ....
yok canııım şişmeyeceğiiizzz.. aksinee hamiş kalmadan önceki kilolarımızdan bileee aşağıya ineceğizz:16:

Bebeğiniz rahim içinde hava tenefüs edemediği için, koku duyusu doğumdan sonra aktif hale gelecektir. Bebeğinizin gelişi yaklaştıkça, vücudunuz sıkça doğum kasılmaları ve hareketleri yapıyor ve bunlar giderek artıyor. Bu doğum öncesi kasılmalara Braxton-Hicks kasılmaları denir. Bebeğiniz demir, fosfor ve kalsiyum depolamaya başladı.

Kızlaar bırakstın hiks oluyomuşuuuzzz:40::1::9::52:

Back
X