• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

H.b teyzesi benimde bu 3 net sumela fetih şimdide örümcek adama gittik. Bizim kocaya kalsan hep filme götüreçek. Ama ben oturamiyorum totomun üstüne uzun süre ;)
Mrtylmz ne olmuşki geçmişe pek bakamadım

dungece acıle gıdıcektı cnm suyum gelıoo demıstı bıde gobegının asagıya dustugunu soledı dr gıdıp gelınce yazıcaktı ama ses seda yok merak ettık hepımızzz ıns bıseyı yoktur

hg geldınız cnmmm oh negusel gezmısınızz.. afıyet bal sekr olsun esılana yarasın loplop et olsun :1::1::1::1:sese karsı cok duyarlılar cnmm bence bısey olmazz ..merak etmee..hangı fılme gıttınız bakem :)) ben 4 aylıkkken gıtmıstım mıde bulantılarım oldugu zamann sınemanın sonunu zor getrmıstımm :)) sumelanın sıfresıydıı ıgrenc bı fılmdıı... :35::35::35:

H.b teyzesi benimde bu 3 net sumela fetih şimdide örümcek adama gittik. Bizim kocaya kalsan hep filme götüreçek. Ama ben oturamiyorum totomun üstüne uzun süre ;)
Mrtylmz ne olmuşki geçmişe pek bakamadım

kızlar ben doğum yapalı 3 ay oldu emzik yarı yardımcınız bencede alın beni duyan yokmu

biz geldik ama yorgunluktan ölüyoruz, bugün evimizi temzilettik ama ben de yoruldum tabi. Eksikler var yine ama camlar, kapılar, duvarlar, yerler temizlendi. Artık sadece mutfak dolaplarımı silicem bi de doğuma yakın üstten bi temzilik daha yaparız tabiki o kadar. Ama işler kolaylandı, içim rahatladı. Haftaya bebek odamız gelecek inşallah, sonra da dolabını düzenlemek kalacak. oh mis gibi:12::12::12::12::12::12::12:

hiç geçmiş yapamadım, ne var ne yok

cogu ısı halletmısınızz cnmmm yoruldugunuza degmıss sımdı guselce ayaklarını uzat dınlen bakalımm bebısınde yorulmustur annesı :))
bızde sütümuzu ıctıkk sımdı mayısıyoruzz uykumuz gelınce yatıcaz ıns :))

Selaaammmm Tugba Sibel Şükriye Serap Fatoş ve adını daha bilemediğim bütün tombisleeeeer
Ben de Beşiktaş'a gidip göbek gezdirip geldim
Hastane çantaları hazırlanıyor ha aman maşallah benim de herseyim hazır bı yıkanacak ve çantaya koyulacak küçük bı bavula koyacak ben aslında bı büyük çanta mı alsam ki
Bı pijama takimim vardı bı de gecelik aldım bakın bakalım beğenecek misiniz???

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 21
kızlar ben doğum yapalı 3 ay oldu emzik yarı yardımcınız bencede alın beni duyan yokmu

uyurken cok yardımcı oluo dıe bılıyorum bende cevremden aldık bakalımm napıcaz ısımee karısan olmazz ınss gercı ben karıstırmamda annemler sımdı verme falan derlerr ...:1::1::1:

biz geldik esilamla . Bugün gezdik koçişle. Sinemaya gittik yemek yedik. Kızım çok yoruldu.
Sizce sinemada ses yüksek zararlımidır çok tedirgin oldum ;( kızımda sürekli tekmeledi
hoşgeldiniz canım bende uzun zmandır sinemaya gitmedim ama özlemedim de ....
ne yemek yediniz bakiiimmm :6:
yüksek ses zararlı değil de korkmuştur yavrum ne oluyor diye çünkü sese karşı duyarlılar artık....:24:

Selaaammmm Tugba Sibel Şükriye Serap Fatoş ve adını daha bilemediğim bütün tombisleeeeer
Hastane çantaları hazırlanıyor ha aman maşallah benim de herseyim hazır bı yıkanacak ve çantaya koyulacak küçük bı bavula koyacak ben aslında bı büyük çanta mı alsam ki

cok gsell cnmm da beyazz renk bıraz cesaret ısı ben kırmızı aldım bısey mısey cıkarsa kabak gıbı bellı olmasın dıe tabıkıde bu benım fıkrımm belkıdee bıseycık olmaz.. ıı gunlerde kullan cnmm rahat bıseye benzıoo .. ben buyuk bı valız yapıyorum kızcemle ıkımızee aynı cantaya koyucam hattabugunn bı kısmını koydumm cok guselldıı :))sona yaklasıyoruzz negusell:21::21::21::21:

daha once bıkac arkadas goguslerım yumusadı demıstıı bende ozamanlar yoktu ama artık benımkılerde bır mayıstı sankı yumusacık oldular sütlenıomuyumm nedırr hamılelıgım basındanberıı gelen sıvı sey hep oluo bendee sızlerdede varmı:24:
benimkiler aynı hala bi değişiklik yok hatta benim kuzenlerim hamileyken onların göğüslerinin kahve rengi yeri o kadar büyümüştü ki benim hala aynı sadece k.rengi olan yer daha da koyulaştı o gelen sıvı da kolostrum canım zararlı bişey değil benden hiç gelmedi

dungece acıle gıdıcektı cnm suyum gelıoo demıstı bıde gobegının asagıya dustugunu soledı dr gıdıp gelınce yazıcaktı ama ses seda yok merak ettık hepımızzz ıns bıseyı yoktur

Ooooo ınş birşeyi yoktur. Ya o benimle aynı haftadaydi galiba rabbim ona sağlık versin. Kız şükriye elfde baya büyümüş maşallah benim 3katimsın oy yerim o göbüşü ;)

uyurken cok yardımcı oluo dıe bılıyorum bende cevremden aldık bakalımm napıcaz ısımee karısan olmazz ınss gercı ben karıstırmamda annemler sımdı verme falan derlerr ...:1::1::1:

valla canım banada dedilerdi ama benm yarı yardımcım oldu emzirdikten sonra veriyorum onunla uyuyor ama iyice emziriyorum sonra veriyorum sonra işime bakıyorum verin verin dimiama allah hepınızı sağlıcakla versinkucagınıza bebeginizi

valla canım banada dedilerdi ama benm yarı yardımcım oldu emzirdikten sonra veriyorum onunla uyuyor ama iyice emziriyorum sonra veriyorum sonra işime bakıyorum verin verin dimiama allah hepınızı sağlıcakla versinkucagınıza bebeginizi

benimkiler aynı hala bi değişiklik yok hatta benim kuzenlerim hamileyken onların göğüslerinin kahve rengi yeri o kadar büyümüştü ki benim hala aynı sadece k.rengi olan yer daha da koyulaştı o gelen sıvı da kolostrum canım zararlı bişey değil benden hiç gelmedi
benımde cok koyulastı cnmm bebekk koyu rengı daahaa kolay kavrıomuss yuce rabbım herseyı ole bıı yaratmıskıı mucızee...
Ooooo ınş birşeyi yoktur. Ya o benimle aynı haftadaydi galiba rabbim ona sağlık versin. Kız şükriye elfde baya büyümüş maşallah benim 3katimsın oy yerim o göbüşü ;)
senınkıde gobusmuu kızzzz benımkı masallahh senıı 5 e katlıcakk yakındaa patlıcamm:))) saka bı yanaa bu gobege catlamadımm helal bana surdugumm yaglar bosa gıtmedı sadece bıtanee seffaff renkk catlak verdık hepsı bu oda kızımınnnkafasınınn oldugu yerdee kurban olurum ben onaaa:21::21::21:

amın cnmm ınsss.. tsk ederızz bılgılerınızın devamını beklerızz allah analı babalı buyutsun bebegınızıı ne tatlıdır sımdı oo:nazar::nazar::nazar::nazar:

biz geldik ama yorgunluktan ölüyoruz, bugün evimizi temzilettik ama ben de yoruldum tabi. Eksikler var yine ama camlar, kapılar, duvarlar, yerler temizlendi. Artık sadece mutfak dolaplarımı silicem bi de doğuma yakın üstten bi temzilik daha yaparız tabiki o kadar. Ama işler kolaylandı, içim rahatladı. Haftaya bebek odamız gelecek inşallah, sonra da dolabını düzenlemek kalacak. oh mis gibi:12::12::12::12::12::12::12:

hiç geçmiş yapamadım, ne var ne yok

oh misler gibi oturursun şimdi canım yarında kahvaltıdan sonra uzat ayakalrını yap kahveni tadını çıkar...:21:

ne bakımdan yardımcı canım?
ama bebişimizin sağlığı açısından zararlı kanserojen madde içeriyor hemde çene yapısınız bozabiliyor hem adı üzerinde yalancı meme gerçeği varken ne gerek var:1:

her dkk memısımızz de durammazkı cnmmm babamızz kıskanır sonaa heheeee:1::1::1::1::1::1::1:

ne bakımdan yardımcı canım?
ama bebişimizin sağlığı açısından zararlı kanserojen madde içeriyor hemde çene yapısınız bozabiliyor hem adı üzerinde yalancı meme gerçeği varken ne gerek var:1:

seksiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve güzellll :51:

iyi geceler her fırsatta bakındım mrtylz haber yok kesin bir durum var ama acaba ne bakırköy acıbademe gidiyorum demilşti sanki biri arasa keşke varmı cesareti olan

Back
X