2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inşaallah olmuştur canım ben 1 aydır diyetteyim şekerden dolayı 28+0 da tartıldım 70.6 geldim cuma günü 32+0 olcam ama yine aynı kilom dün tartıldım 70.6 geldim vallaha ...ben sanıyorum ki ben kilo almayınca oda almıcak üzülüyorum kesin haftaya dr.gittiğimde zayıf çıkcak diye:25::25::25:

bu 2 gündür acaip kilo takıntım var keşke bvende hiç kilo almasam saçmala bebek alıyordur
diyetteyim diyorsun kızlar arkadaşlarım çok şiştin dedi ağlıcamm o kadar moralim bozuldu

Kızlar selam ben Dr a gidiyorum bakalım benim oğlum ters mi düz mü
Dışarılar çok sıcak çıkmayın sakın acil ısınız yoksa Rand saat 3 te
Köprü çok sıkışık degildi
Yol ve hava durumu böyle kendinize iyi bakın esenlikler dilerim sayın seyirciler :)

masallah canım yaa aman nazar degmesın dogumdann sonraa yıne eskı kgna donmek zor olmuycak darısı basımızaa:1:

valla cnm eskısınden de zayıf olcam dıe korkyrm suankı kılomdan gayet memnunum hıc 50 nn ustune cıkmamstm gobegm duz olsn ama kılolarm gıtmesn :1::1::1::1:

Fufa susar misiiiinnnnn :)
Ben de gece hiç uyuyamadim
Sukriyecim benim yerime de sekerle

selam kızlar biz geldikkk yagmurumlaa nasılsınız bakalımmm bende krampla uyandım hala acıyorrr :43:

mayıstık bızz azcık uzanalım sona gelırızz annıslerr:1::1::1:sabahınn 5:3o da kalkarsak uykumuz gelır tabıı..:40:
şşükriye vee elif bebek güzellik uykusundalarrr lütfen rahatsız etmeyinizzz...
e anacım güzellik uykusuna yatıyosun bu güzelliğini ona borçlusun herhall elif hanımda anası gibi olacak baksana şimdiden alıştı güzellik uykusunaa:9:
merak etme canım alır zaten 2 ay var nerdeyse :))) aferın eşinee :)))
ayy cok sevındım canım,, darısı benımkının basına, bizim velet ters hala :( ama belkı 26snda süpriz yapar annesıne ;)
evet canım yaa 2 kocamaaannn ay varr 3 hafta sonra tekrar kontrol var ben şimdi 3 hafta oğluşumu besiye çekerim bol yoğurt yumurta süt yiyerek kocamaann olurrr:21:
canım ben döndüğünü hissetmiştim bi günde döndü zaten.. inşallaaahhhh seninde dönmüştürde normal normal pırtlatırız hehe:1:
bu 2 gündür acaip kilo takıntım var keşke bvende hiç kilo almasam saçmala bebek alıyordur
diyetteyim diyorsun kızlar arkadaşlarım çok şiştin dedi ağlıcamm o kadar moralim bozuldu
yaa bozma moraliniii o şişikler kendilerine baksınlar yoluveririm o kızın saçını başını haaa:47:
Yol ve hava durumu böyle kendinize iyi bakın esenlikler dilerim sayın seyirciler :)
haberdar et ayol bizide merakta bırakmaa.. gerçii kocişim benii gezmeye götürecek:21::21: ancak akşam heberini alırım seninn ama mutlaka alırım takip ediliyorsunuz bayanlarrr....
selam kızlar biz geldikkk yagmurumlaa nasılsınız bakalımmm bende krampla uyandım hala acıyorrr :43:
canım muz kesinlikle on numara etki ediyoo ben hergün bi tane indiriyorum nerdeyse mideye şükür olmadı şimdiye kadar zaten azıcık zamanım kaldııı inşallah olmaz bu saatten sonraaaa...

e anacım güzellik uykusuna yatıyosun bu güzelliğini ona borçlusun herhall elif hanımda anası gibi olacak baksana şimdiden alıştı güzellik uykusunaa:9:

evet canım yaa 2 kocamaaannn ay varr 3 hafta sonra tekrar kontrol var ben şimdi 3 hafta oğluşumu besiye çekerim bol yoğurt yumurta süt yiyerek kocamaann olurrr:21:
canım ben döndüğünü hissetmiştim bi günde döndü zaten.. inşallaaahhhh seninde dönmüştürde normal normal pırtlatırız hehe:1:

yaa bozma moraliniii o şişikler kendilerine baksınlar yoluveririm o kızın saçını başını haaa:47:

haberdar et ayol bizide merakta bırakmaa.. gerçii kocişim benii gezmeye götürecek:21::21: ancak akşam heberini alırım seninn ama mutlaka alırım takip ediliyorsunuz bayanlarrr....

canım muz kesinlikle on numara etki ediyoo ben hergün bi tane indiriyorum nerdeyse mideye şükür olmadı şimdiye kadar zaten azıcık zamanım kaldııı inşallah olmaz bu saatten sonraaaa...

onuda deneyim canım bakalım geçicekmi :))

selam kızlar ne habersinz dün kumsalda eşimin bir arkadası ile tanısdım kadının 4 aylık bebeği wardı yanında kadın hamileyken 32 kilo almıs 15 kilosu doğumda gitmiş direk 4 ayda da 10 kilo wermiş şimdide yüzüyormus geri kalanını wermek içinn yaa yani bizim kilolar normall bencee takmayın
selam canım nerelerdeydin sen özlettin kendini...
32 kilo mu :53::53::53:
ve 15 i gitmiş anam bizde kendimize kuruntu yapıyoruz...
ben takmıyorum zzaten canımsaldım çayıra mevlam kayıra:9::9::9:

aman takma canım doğumda yarısından çoğu gidiyormuş zaten her zaman mı hamile kalıyoruz hayatım boşver tadını çıkaralım yok kiloydu şuydu buydu derken stres yapıyoruz kendimize...hiç gerek yok hamileyiz biz olcak o kadar ...onlarda ne biçim arkadaşmış :47:
kaç kilo aldın ki bu arada :31:

güle güle git güle güle gel canım yollarını gözlüyoruz yaz bize unutmaaaaa :20:

kız alemsın valla,, besle tabı canım :)))
dün bende bir dönme hareketi hissettım, ama 180 derecemı dondü, yoksa 360 derece donüp gene tersmı kaldı bılemıyorum kuzum:)))))))) içerde bişeyler yaptı gorcez bakalım nasıpse neler yaptı, 26 sı bizimde artık 3 hftaya ındırdı kontrolu..sonra 2hfta ya ındırcek, sonra 1 hfta, snra 2 gun ayy snra dogum :)))

güle güle git güle güle gel canım yollarını gözlüyoruz yaz bize unutmaaaaa :20:

kız alemsın valla,, besle tabı canım :)))
dün bende bir dönme hareketi hissettım, ama 180 derecemı dondü, yoksa 360 derece donüp gene tersmı kaldı bılemıyorum kuzum:)))))))) içerde bişeyler yaptı gorcez bakalım nasıpse neler yaptı, 26 sı bizimde artık 3 hftaya ındırdı kontrolu..sonra 2hfta ya ındırcek, sonra 1 hfta, snra 2 gun ayy snra dogum :)))
3 hafta sonra benimde ayın 31inde sonra zaten kalıyo doğuma 4-5 hafta ayyy şaka gibi yaa sonrada artık içimdeki çocuk dışıma çıkacak:9::9:
tosun olacak tosuuunnn benim oğluşumm tabi çook tosun olmasın nasıl normal normal çıkacak yoksaa..
benim döndükten sonra mesaneme çok baskı yapıyo çişim var gibi oluyo gidiyorum aslında yok birde ayakları kaburgamın altında olduğu için bazen eğilemiyorum sıkışıyo bişey.. şimdilik döndü benim yaramaz inşallah 55 gün daha öyle durur ya bi daha ters dönüverirsee yandık işteee:4:

haberlerini bekliyoruz gül iyi şeyler duyucaz inşallah
valla cnm eskısınden de zayıf olcam dıe korkyrm suankı kılomdan gayet memnunum hıc 50 nn ustune cıkmamstm gobegm duz olsn ama kılolarm gıtmesn :1::1::1::1:

çok şey istiyorsun gibi geldi:)

kızlar bu da benim göbüşüm :9::9::9:
$2012-07-10 15.27.17.webp$2012-07-10 15.26.35.webp$2012-07-10 15.26.46.webp$2012-07-10 15.26.54.webp

Back
X