hamakta sırtı tutulmuyomu yatağında sallanarak yatmazmı yani sallanan yataklarda
hamakta yüz üstü gelmiyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamakta sırtı tutulmuyomu yatağında sallanarak yatmazmı yani sallanan yataklarda
haaha kız düğme bile dikemem anneme yaptırıcamAnaa hamarak hatun![]()
bizde o yüzden şimdilik battaniyeyi uzunca katladık ona yatırdık şimdi düşemiyor.
hamakta yüz üstü gelmiyor mu
öyle alışırsa kalır yanlızYok park yatak aldık yavaş geliyor paşaya uyumuyor oyun sanıyor devamlı onda sallamak da zor hamak ana karnı gibi ya rahat yatıyor bence sabah kalkınca oflayıp puflamıyo ondan anlıyorum![]()
haaha kız düğme bile dikemem anneme yaptırıcam
terletmiyomu bide sert gelmiyormu
canım sen bizim yurt dışı temsilcimizsinmarjinal burcumda bu yıl yurt dışıyla ilgili bağlantılar olduğunu yazmış benim aklımada sen geldin
![]()
Vallah adam benim köylü olursa baya derine inerrrkız kocan senin köyünden olsun yani hanım köylüsen olma anacım gerçi kırşehirde iyiymiş
![]()
Yok park yatak aldık yavaş geliyor paşaya uyumuyor oyun sanıyor devamlı onda sallamak da zor hamak ana karnı gibi ya rahat yatıyor bence sabah kalkınca oflayıp puflamıyo ondan anlıyorum![]()
Agız kokusu bogaz enfeksiyonu olabilir ama inş öyle bişi degildir yazık kuzuyasaol marjinalim her bebek gibi talı ogluşum zeytinim napıyo
![]()
Ben çıkıyorum kızlar ablam basarsa fene fırça yerim:18: kız uyumasın ben burda keyf oh yazık ona da çookk öptm aklım sizde kalacak amaherkese tatlı rüyalaarr öpüyorum hepinizi
![]()
Ben çıkıyorum kızlar ablam basarsa fene fırça yerim:18: kız uyumasın ben burda keyf oh yazık ona da çookk öptm aklım sizde kalacak amaherkese tatlı rüyalaarr öpüyorum hepinizi
![]()
bebekteki saç çocuğun vitaminine ortakmış hemde ilk saç kesilir yabayanstres,
bugün mertin banyo gününüydü herzamanki gibi bizim ekip geldi(annemle babam)
aynen senin dediğin gibi saçlarını yarın götürüp kestirelim dediler eşim izin vermedi çok bilmiş şey
herkes aynı şeyi söylüyor o izin vermiyor.çoçuk zaten rahatsız saçlardan
sallayarak uyutmaya çalışıyorum canım bütün gün uyumadı tam uyuycak matkap sesi geldi çoçuk fırladı.
bebekteki saç çocuğun vitaminine ortakmış hemde ilk saç kesilir ya
bu saatte ne matkap sesi ya düşüncesizler bebek var hasta olabilir nedir yani