2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben burdayım canım..:-( hava çok güzel ama evdeyim çıkmayız belki yarın..

olsun canım sizde yarın çıkarsınız:34:

iyi maşallah cnm başka bir dr daha götürdüm büyük bir ihtimalle rüzgar çarpmış dedi.ben dedim dr a dediler bebekte boyun tutulmaz diyenler var içimize sinmedi tekrar gösterelim dedik niye tutulmasın bebekte kas yokmu olabilir dedi 2 gün sürdü ağrı kesici şurup kullandık şimdi iyi teyzesi.

iyileşmesine çok sevindim canım,umarım bundan sonra hiç hasta olmaz.

ben sulandırarak verıyorum yoksa yemıyor bıde ole dene ıstersen

önerin için teşekkürler canım birde öyle denerim:34:

kızlar gezip tozmadasınız heralde:8:
bende biara işe gittim imza felan işleri işte sonra dönerken evlatlarıma alışveriş yaptım ahmetime 4-5 adet alt kıyafet aldım
mont aldım ince olanlardan
hip büsküvi mama felan buldum aldım suluk oyuncak felan aldım:55:iyi oldu aldıklarımı yıkıyıp asayım dedim şimdi bunlarla uğraşıyorum

Ne gezip tozmasi bacim gittim kendime 48 beden ceket aldim 150 tl ye bi de outlet
48 beden olduguma mi yanayim bosa giden parama mi yanayim bilemedim
Sen ne imzasi attin ne is yaptigini sormustum kaynamisti

bende biara işe gittim imza felan işleri işte sonra dönerken evlatlarıma alışveriş yaptım ahmetime 4-5 adet alt kıyafet aldım
hip büsküvi mama felan buldum aldım suluk oyuncak felan aldım:55:iyi oldu aldıklarımı yıkıyıp asayım dedim şimdi bunlarla uğraşıyorum

cicileriniz hayırlı olsun güle güle giysin ahmetçim inşallah.

Ne gezip tozmasi bacim gittim kendime 48 beden ceket aldim 150 tl ye bi de outlet

hayırlı olsun canım güle güle giy.

bisürü şey almışsın canım iyi gelmiştir alışveriş yapmak ben bugün eve tıkıldım eşimle yarın çıkıcaz bizde oğlanı eve bırakıp.güle güle giysin bebişin yeni cicilerini.
teşekkür ederiz teyzesi
hava almak iyi geliyor gerçekten sanada yarın için iyi eğlenceler:16:

anacım mecbur alıcaz 1-2 bişey çünkü bu kilolar kısa sürede gitmez güle güle kullan:26:

canım ben veteriner hekimim mesleğşme ait sadece bi gıda firmasının teknik müdürlüğünü yapıyırum oda ayda 1-2 defa gitmem yeterli
esas şu an yaptığım iş kendimize ait hastanelere satış yapan firmamızın her türlü işiyle ben ilgileniyordum ihale hazırlık elaman
finans vs yani çok yorucu ve stresli aynı zamandada çok çalışmam gereken bir iş
bir kaç ay beni idare ediyorlar yani benim rapor olayım yok kendi işim sonuçta fakat işler çok aksıyor bu yüzden üstümde çok baskı var ama erteliyorum işi çünkü biliyorum işe başlarsam kesin benim sütüm kesilir sinirden
cicileriniz hayırlı olsun güle güle giysin ahmetçim inşallah.
sağol teyzoşum:16:bi mont buldum civil bebede 22.90 krş mertin montundan olabilir:46:

teşekkür ederiz teyzesi
hava almak iyi geliyor gerçekten sanada yarın için iyi eğlenceler:16:

anacım mecbur alıcaz 1-2 bişey çünkü bu kilolar kısa sürede gitmez güle güle kullan:26:

canım ben veteriner hekimim mesleğşme ait sadece bi gıda firmasının teknik müdürlüğünü yapıyırum oda ayda 1-2 defa gitmem yeterli
esas şu an yaptığım iş kendimize ait hastanelere satış yapan firmamızın her türlü işiyle ben ilgileniyordum ihale hazırlık elaman
finans vs yani çok yorucu ve stresli aynı zamandada çok çalışmam gereken bir iş
bir kaç ay beni idare ediyorlar yani benim rapor olayım yok kendi işim sonuçta fakat işler çok aksıyor bu yüzden üstümde çok baskı var ama erteliyorum işi çünkü biliyorum işe başlarsam kesin benim sütüm kesilir sinirden

sağol teyzoşum:16:bi mont buldum civil bebede 22.90 krş mertin montundan olabilir:46:

Cnm benim hakikaten zormus isin ya allah kolaylik versin neden bayan stres oldugun anlasildi
Ee anlat bacim neydi o sabahki hslin

Aslinda ilk sebep cocuklardir ama seninki de ikincisi tabi
Eee anlatsana valla agzindan kerpentenle laf aliniyo ha
ya haklısın aslında ilk sıra çocuklar ama onlar zararsız tartışmalar
ççyle ifade ediyim
benim adam 10 kardeş büyük büyük abileri ablaları var annem yaşında babam yaşında neyse
ben hamileliğimin son 3 ayını anaları yüzünden yatarak geçirdim aramadı ablası
doğum yapalıda 6 ay olmuş daha gelmemişler büyük ablası sabah sabah eşimin tel çaldırıp kapatıyor
eşim aradı onu ama ablacım canım ciğerim selamlar:53:bende ne oldu geliyormu dedim yok öylesine aramış:53:aramış dediğimde çaldırıyo biz arıyoruz
şimdi haksızmıyım böyle biri kardeşin bile olsa seni saymamış çocuğunu bilmemiş iyi günde kötü günde gelmemiş canımlar cicimler ne insan biraz mesafeli konuşmazmı :47:

biz onların her hatrını saymışızdır çocuklarının evlenmesi torun torba oyüzden ben çok sinirlendim işte
bütün detayları yazdım anacım

ççyle ifade ediyim
benim adam 10 kardeş büyük büyük abileri ablaları var annem yaşında babam yaşında neyse
doğum yapalıda 6 ay olmuş daha gelmemişler büyük ablası sabah sabah eşimin tel çaldırıp kapatıyor
eşim aradı onu ama ablacım canım ciğerim selamlar:53:bende ne oldu geliyormu dedim yok öylesine aramış:53:aramış dediğimde çaldırıyo biz arıyoruz
şimdi haksızmıyım böyle biri kardeşin bile olsa seni saymamış çocuğunu bilmemiş iyi günde kötü günde gelmemiş canımlar cicimler ne insan biraz mesafeli konuşmazmı :47:

biz onların her hatrını saymışızdır çocuklarının evlenmesi torun torba oyüzden ben çok sinirlendim işte

Bacim adamin 10 kardes olmasi basli basina sorunmus ben bi gorumceyle ne maceralar yasadim sinirlenmemek elde degil
Anladigim kadariyla sen bunlarin hakkindan geliyosun da olan da sana oluyo

Bacim adamin 10 kardes olmasi basli basina sorunmus ben bi gorumceyle ne maceralar yasadim sinirlenmemek elde degil
Anladigim kadariyla sen bunlarin hakkindan geliyosun da olan da sana oluyo
yok anacım gelemiyorum
hep iyi niyet hep fedakarlık yaptım 11 yıllık evliliğimde onlarda nasıl ulsa stres bizim her şeyimizi yutuyo diyip tepeme çıkıyolar

canım maşallah mert paşaya benim oğlanda 15-20 gündür yapıyo bunu ama kötü olan saat başı çorap kıyafet değiştiriyorum sürekli alıyo ağzına ve sürekli ıslanıyo ayaklar.artık birini çıkarıp peteğe asıyorum diğerini giydiriyorum o ıslanınca onu çıkarıp asıp kuruyanı giydiriyorum. :52:

canım geçmiş doğum günün kutlu olsun pastanda çok güzel görünüyo ben çoğu zaman oğlumu yemek istiyorum saseverken gaza geliyorum u iyi fikirmiş pasanın üstüne resmi koy ve ye tam benlik :1:
saol canım :1::1::1: evet valaha agzını burnunu yedim :52::52::52:
ben sulandırarak verıyorum yoksa yemıyor bıde ole dene ıstersen

dogum gunun kutlu olsun cnm pastaan cok guselmıss.. :124::124::124::124::124:
saol suksuk :16:
ohh güle güle giysin ahmetimm:16: rahatladın mı zacık bacım?nasılsın?derin derken ben çok iyi dinlerim derdine ortak olurum diye canımsın :13:
hayırlı olsun canım zayıflarsın kıss :8::8::8:
ççyle ifade ediyim

ben de olsam sinirlenirdim vala bacım sonuna kadar haklısın :15: bizimkiler bir hafta aramasa hemen bozuluyorum hiç sormuyorlar çocugu falan filan eşime söylüyorum :24: azcık tavır şart:20:

Back
X