2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet o peluşlular ucuz müzikliler pahalı bende alıyodum depoda kalmamış teşhir ürünü verelim dediler bende bi fırça tabi benim oğlan az önce yaladı yuttu kimbilir her gelen aynı yapıyodur dedim bide üstüne 200 liramı vericem diyip yola devam ettim anacım anlıycan yine alamadım

ben chicco aldım ya herdefasında bu markayı kötülüyom yine gidip ondan alıyorum ya delimiyim neyim
ayrıca ikizleri çok severim matraklardır bide çok enerjik:16:

sebos kız boy sorsam söylermisin ki:29:

sen kesin kaşınıyosun bacım:52:

90 kilo oldugumu soyluyorum boyumu niye soylemeyim bacim
1:73
O cok kasiniyo da su an sabir halindeyim

güzelmiş canım güle güle kullansın ahmet çokta güzel oturmuş.

Pek de konforlu biseye benziyor bu
Gule gule kullansin yavru

oyy fırsat bu fırsat zahmeti de görmüş olduk oyy annemm nasıl da kurulmuş öyle :21::21:
:nazar::nazar: bizimkiyle aynı sanki kızz dur foto çekim koyim
sağolun teyzoşlar:16:

hemde ne kurulma kürsü başkanı oldu tam:52: ama sıkıldı alışıncaya kadar vakit var heralde
Efe uyuyor diye boş çektim :52:
aynısı:46: yenimi aldın

:18::18::18:
sağolun teyzoşlar:16:

hemde ne kurulma kürsü başkanı oldu tam:52: ama sıkıldı alışıncaya kadar vakit var heralde

aynısı:46: yenimi aldın

yok kızz tee beş aylık hamileyken aldıydım biraz sabırsızım da ben bu konularda
mesela oglumun adı tee 10 yıl önce koymuştuk :32::32:
boyu ayarlanıyor ya o güzel bacım ben memnunum azcık hantal ama biz sabitledik sürekli orda kalacak efeye göre masa düzenimizi ayarladık mutfak da geniş zaten yayılsın oglum :8::8:

ondan mı almayı düşünüyorsun sen de :ssz: teşir alınır mı yaa gelen biniyor giden biniyor :52::52: kaşısın beni napayım :35::35::35:
kaç marka baktım yok hepsi 120 150 tl dandik dundik yine gözüm chiccoya gitti:14:

off karnım zil çalıyorr seboşşşş sebooşşş :56::56::56:
bende acayip aç hissediyorum niyeki:26:

canım boyun uzunmuş bende kısamısın dediydim o zaman obez felan değilsin sadece şişkosun şişko şişko:35:bizim gibi:14:

he sabretme canım zarar verirsin kendine kaşıda sende bizde rahatlayalım:52:

kaç marka baktım yok hepsi 120 150 tl dandik dundik yine gözüm chiccoya gitti:14:

bende acayip aç hissediyorum niyeki:26:

canım boyun uzunmuş bende kısamısın dediydim o zaman obez felan değilsin sadece şişkosun şişko şişko:35:bizim gibi:14:

he sabretme canım zarar verirsin kendine kaşıda sende bizde rahatlayalım:52:

bence de bacım dandik şeylere verecegime ona verek dedik biz de aklın yolu bir öpecem seni :48:
efenin kardeşi,kardeşinin kardeşi de kullanır :46::46:
şişko şişko diye bagırıyorsun beni kaşısın diyorsun hiç etik degil yaptıgın :19:

neşeli,kuduruk olur ikizler :122::122::122:

İkizler Burcu Kadını Genel Özellikleri
İkizler burcu kadını neşeli, enerjik ve hareketli yapısıyla dikkat çeker, fakat bir o kadar da kararsızdır ve sürekli fikir değiştirir. İkizler burcu kadını pratik, akıllı ve çekicidir. Fakat bir ikizler kadınını anlamak çok zordur. Çünkü sürekli bir değişkenlik içerisindedir.

İkizler kadını tez canlıdır ve hareketli yaşamayı sever. Özellikle seyahat etmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak ona çok büyük keyif verir. Farklılıktan hoşlanır.

İkizler kadını birden fazla işle aynı anda uğraşabilir. Kendisine vakit ayırmaktan fazlasıyla keyif alır.İlgiden çok hoşlanır ve fazlasıyla iyi niyetlidir. Maddi konuda bağımsız olmaktan hoşlanır.Kısıtlanmaktan ve özellikle emir almaktan hoşlanmaz.

Hayal kurmayı çok sever ve daima iyi şartlarda yaşamak için uğraşırlar. İkizler kadını akıcı ve etkili konuşması ve ikna kabiliyetiyle fazlasıyla dikkat çeker ve iyi bir dosttur. İkili ilişkilerde oldukça fedakar ve iyi bir partnerdirler.

ikizler iyidir ya ama bu kötü yanları çok kötü yazıyolar..

$mama sand.webp
biz bunu düşünüyoruz ama bacak kısmı rahatsız mıdır? az büyüyünce sığmaz mı bilemedim ben onu

Back
X