Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet o peluşlular ucuz müzikliler pahalı bende alıyodum depoda kalmamış teşhir ürünü verelim dediler bende bi fırça tabi benim oğlan az önce yaladı yuttu kimbilir her gelen aynı yapıyodur dedim bide üstüne 200 liramı vericem diyip yola devam ettim anacım anlıycan yine alamadım
ben chicco aldım ya herdefasında bu markayı kötülüyom yine gidip ondan alıyorum ya delimiyim neyim
ayrıca ikizleri çok severim matraklardır bide çok enerjik
sebos kız boy sorsam söylermisin ki
sen kesin kaşınıyosun bacım![]()
güzelmiş canım güle güle kullansın ahmet çokta güzel oturmuş.
Pek de konforlu biseye benziyor bu
Gule gule kullansin yavru
sağolun teyzoşlaroyy fırsat bu fırsat zahmeti de görmüş olduk oyy annemm nasıl da kurulmuş öyle
bizimkiyle aynı sanki kızz dur foto çekim koyim
aynısıEfe uyuyor diye boş çektim![]()
off karnım zil çalıyorr seboşşşş sebooşşş![]()
:18::18::18:90 kilo oldugumu soyluyorum boyumu niye soylemeyim bacim
1:73
O cok kasiniyo da su an sabir halindeyim
sağolun teyzoşlar
hemde ne kurulma kürsü başkanı oldu tamama sıkıldı alışıncaya kadar vakit var heralde
aynısıyenimi aldın
kaç marka baktım yok hepsi 120 150 tl dandik dundik yine gözüm chiccoya gittiondan mı almayı düşünüyorsun sen deteşir alınır mı yaa gelen biniyor giden biniyor
kaşısın beni napayım
![]()
bende acayip aç hissediyorum niyeki:26:off karnım zil çalıyorr seboşşşş sebooşşş![]()
canım boyun uzunmuş bende kısamısın dediydim o zaman obez felan değilsin sadece şişkosun şişko şişko90 kilo oldugumu soyluyorum boyumu niye soylemeyim bacim
1:73
O cok kasiniyo da su an sabir halindeyim
dur ben de ekmek arası peynir domates yapıp geleyimm ohh pazartesiler bitmesinPazartesi basliyomusuz ya bacim git kap biseyler de gel
Ben de meyve yiycem simdi
kızlar ben kaçıyorum mert çok ağlamaya başladı iyi geceler![]()
Efe uyuyor diye boş çektim![]()
Seninki de gule gule kullansin cadi
Benim kizinki de buna benzer biseydi yarin cikarayim ben de
ah ah biz başka isimmi bulamadık ah mertler kuduruk çıktıkızlar ben kaçıyorum mert çok ağlamaya başladı iyi geceler![]()
bende yoğurtlu semizotu vardı onu yiyim bariPazartesi basliyomusuz ya bacim git kap biseyler de gel
Ben de meyve yiycem simdi
bi süpürgem eksikk
çıkar kızz sen de foto at azcık :98: bakalım yakışıklıya
kaç marka baktım yok hepsi 120 150 tl dandik dundik yine gözüm chiccoya gitti
bende acayip aç hissediyorum niyeki:26:
canım boyun uzunmuş bende kısamısın dediydim o zaman obez felan değilsin sadece şişkosun şişko şişkobizim gibi
he sabretme canım zarar verirsin kendine kaşıda sende bizde rahatlayalım![]()
ah ah biz başka isimmi bulamadık ah mertler kuduruk çıktı
iyi geceler bacım
bende yoğurtlu semizotu vardı onu yiyim bari![]()
neşeli,kuduruk olur ikizler :122::122::122:
İkizler Burcu Kadını Genel Özellikleri
İkizler burcu kadını neşeli, enerjik ve hareketli yapısıyla dikkat çeker, fakat bir o kadar da kararsızdır ve sürekli fikir değiştirir. İkizler burcu kadını pratik, akıllı ve çekicidir. Fakat bir ikizler kadınını anlamak çok zordur. Çünkü sürekli bir değişkenlik içerisindedir.
İkizler kadını tez canlıdır ve hareketli yaşamayı sever. Özellikle seyahat etmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak ona çok büyük keyif verir. Farklılıktan hoşlanır.
İkizler kadını birden fazla işle aynı anda uğraşabilir. Kendisine vakit ayırmaktan fazlasıyla keyif alır.İlgiden çok hoşlanır ve fazlasıyla iyi niyetlidir. Maddi konuda bağımsız olmaktan hoşlanır.Kısıtlanmaktan ve özellikle emir almaktan hoşlanmaz.
Hayal kurmayı çok sever ve daima iyi şartlarda yaşamak için uğraşırlar. İkizler kadını akıcı ve etkili konuşması ve ikna kabiliyetiyle fazlasıyla dikkat çeker ve iyi bir dosttur. İkili ilişkilerde oldukça fedakar ve iyi bir partnerdirler.
Yiyelim guzelleselim sekerim![]()
ikizler iyidir ya ama bu kötü yanları çok kötü yazıyolar..
Seninki de gule gule kullansin cadi
Benim kizinki de buna benzer biseydi yarin cikarayim ben de
ah ah ben 2.yi doğurmam diye hep olanı dağıttım şimdi gidip tekrardan alıyorum
ah ah ben 2.yi doğurmam diye hep olanı dağıttım şimdi gidip tekrardan alıyorum