vajinal ultrasondan görünür,benim 5 haftalık karnımdan göründü ama çok ufak belli belirsiz,ben o yüzden 5 hafta ya kadar bekledim,kızımda da geç gitmiştim kalp atışını bile duymuştum canım
sağol cnm bakalım ne zaman gidip görucem mınnoşumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vajinal ultrasondan görünür,benim 5 haftalık karnımdan göründü ama çok ufak belli belirsiz,ben o yüzden 5 hafta ya kadar bekledim,kızımda da geç gitmiştim kalp atışını bile duymuştum canım
kızlar yine ben :)
aşılamamın 8. günü dün ilk defa sanki adet olacakmışım gibi kasıklarıma belime pis bir sancı girdi o an çok korktum içimi bir umutsuzluk kapladı.ama bu kadar erken adet belirtisi de olmaz böyle olurmuş adet olacakmış gibi ağrı doğru mu tecrübeli arkadaşlara soruyorum???
bende iyiye yormak istiyorum aranıza geleceğimi hissediyorum nedense güzel şeyler hissediyorum aşılama olduğum günden beri çok huzurluyum sakince sonucu bekliyorum.ama aranızda olmayı inanın çok istiyorum.
onun haricinde 7. günden itibaren kalçamda batmalar oluyor.göğüslerimin sadece ucunda acı kaldı.başlarda hiçbiyerine dokunamıyodum.akıntım çok yok.beyaz yada sarı bazen az az oluyor.
bana iyi şeyler söyleyebilirmisiniz :)
aşılamamın 8. günü dün ilk defa sanki adet olacakmışım gibi kasıklarıma belime pis bir sancı girdi o an çok korktum içimi bir umutsuzluk kapladı.ama bu kadar erken adet belirtisi de olmaz böyle olurmuş adet olacakmış gibi ağrı doğru mu tecrübeli arkadaşlara soruyorum???
bende iyiye yormak istiyorum aranıza geleceğimi hissediyorum nedense güzel şeyler hissediyorum aşılama olduğum günden beri çok huzurluyum sakince sonucu bekliyorum.ama aranızda olmayı inanın çok istiyorum.
onun haricinde 7. günden itibaren kalçamda batmalar oluyor.göğüslerimin sadece ucunda acı kaldı.başlarda hiçbiyerine dokunamıyodum.akıntım çok yok.beyaz yada sarı bazen az az oluyor.
bebiş geliyor canım bence hadi hayırlısı![]()
teşekkürler filizcim de olmuyo ne yaptıysam başka siteden de denedim olmuyo.. anlamadım ya.. neyse başka bi sorun var galiba...
ağzından bal damlıyor. ben tedavi görüyorum 26 yaşındayım biraz sıkıntılar çektim hsg sonucu rahim anomalim olduğunu öğrendim doğuştan tek yumurtalığım varmış rezervim az çok dirençli yumurtalar.rahmim de normal bir kadınınkinden küçük.sadece sol tüpüm ve sol yumurtalığım sağlıklı.gebe kalırsın ama erken doğum riskin var dediler.klomen+ovitrelle ile normal ilişki ile mayıs ayında hamile kaldım.biz erken doğumdan korkarken 8 haftaık düşük yaptım ilk meleğimdi çok üzüldük eşimle birlikte ağladık çok.1.5 senenin sonunda olmuştu.sonra ara verdik.ve 7 ay sonra ilk defa bu ay olgun bir yumurtam oldu 18 mm kaçırmayalım dedik aşılama oldum eşimde sorun yok çok şükür ama hem riske atmak istemedik hem de ilişki stresinden yırtmak istedik :) .sonrasında normal ilişki de oldu gerçi.çok özlenen ve beklenen bir bebek olucak çok da değerli olucak eğer olursa.herkesin bebeği gibi tabiki.ama rabbim bizim gibilere baştan veriyor sıkıntıları ki kıymet bilelim diye :) şimdiden tanışmış olduk böylelikle.kendinize çok dikkat edin.umarım gelebilirim yanınıza...
Canım son adet tarihini, boyunu kilonu da verirsen seni tabloya ekleyeyim
arkadaşların bugün dr kontrolum vardı.. tam 5 haftalık olmuşuz:) kesemizde gözüktü ama bebişi görmek için biraz daha var sanırım haftaya gel kalp atışlarını duyabiliriz dedi. çok temiz bir kesem varmış dr herşey yolunda süper dedi.. dr seçimi çok önemli kızlar verdiği moral konuşma tarzı okadar rahatlatıyoki insanı.. keseyi görmek bile okadar heycanlıydıki. ben günlük tutmaya başlıycam doğuma kadar geçen sürede bebeğime günlük hazırlıycam.. bu arada 50 kiloyla hamile kaldım. dr ilk 3 ay istersen hiç birşey yeme bebeğe ne zararı nede yararı var dedi. şimdiden şunu bunu yiyim diye kendini kasma ilerde yemekten tiksinme dedi.
evet ya benim işim de sakin çok şükür ama yine de sayfaları takip edemiyorum ya bi giriyorum 6-7 sayfa birden ilerlemişvallah öğretmenden geçilmiyor burası
bende işteyim bütün gün oturyorum.....sakın işler......![]()
aynen canım adet olacakmışım kasık ağrısı arada baş dönmesi ki bu pskolojik olabilir.bunların dışında bulantı falan yok çok şükürbugünkü belirtileriniz neler annişlerrrr????? benim hala kısa kısa ara ara adet olucakmış gibi batma ve kasılmalar devam ediyor.....başka bişey yok şimdilik..........![]()
erken döllenme olmuştur canımKızlarr bugün kan sonuclarımı aldıımm
adet günüm yarın aslında.
hcg782 çıkmış nasıl sizce? yeni bir gebelik dedi dr. nette bakıyorum 4 haftalık çıkıyorum.
bulantı yok ama aşırı şişlik oluo özellikle akşam yemeğinden sonra resmen sığamıyorum hiç bi yere.sabahları göbeğim dümdüz halbukibenim midem bulanıyor ve de acayip gaz oluyor akşamları sizlere de oluyor mu kızlar...(hiç belirti yok dedim al işte bulantı başladı ))
günaydın kızlar
size bir şey sormak istiyorum... bilgisayarlı muhasebe kursuna gidiyorum, sınıfta 25 tane bilgisayar var bu bilgisayarlar bebeğe zararlı mı zararlı değil mi? siz ne dersiniz?
güünaydınn cici annelerrrayy inşaşlhh bende öyle olurum :) kilo almasak iii
canım oturarak bacağıma ya da göbeğime vuruyorum
elimle sıkıp deriyi 45 derecelik açı evet ama hemşireler bana dik 90 derece diyor anlamadım kaç derece olcak
ben bir kere acayip morartım dik yaparken hala geçmedi avucum kadar morluk
dün hemşire yaptı hiç mıararmadı o da dik vurdum diyor
benim diğer yaptıkalrım o kadar moarmadı
bizim gibi nadide var bide amaa o sadece
ilaç alıyormuş hap yani
kan pıhtılaşamsı diye bir topik var ama orası moral bozuyor(
olmuş gözün aydın temmzu annlerinde yapımı anlatılıyor alltalarad bir yerde yazı da yazabilirisn istersen enter yazan yere
hoşgeldin hayırlı olsun :)
hoşgeldinnn :)))
ben de sadece gaz var mide bulantsıı yok :)
iştahım yok birde benim bugün her zaman yiyebildiğim balığı bitiremedim eşim yedi bıraktığım kısmı ,biraz koktu galiba pek anlamadım
merhaba kızlar bende hamileyyimm benide eklermisiniz listenize sat 5 aralık
mrb arkadaslar uzun ugraslardan sonra bende eylule annelerıne yetıstım bende aranızdayım cok sukur:) benımde satım 29 kasım
kızlarr hayılrı olsun aramıza hoşgeldiniz Sağlıkla sıhatlee kucaklarımıza almayıda nasip etsin Allahhh:))
Kı"ar yazıları okudukca ınanılmaz heycanlanıyoruumbu mucızeyı aynı anda yasamamız ınanılmaz guzel allh hepımızın bebıslerını korusun zamanda su gıbı aksınkı melegımıze bIran once kavusalım![]()