2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay geçmiş olsun yaa,çok üzüldüm,bi haber var mı diye bakayım demiştim,Allah sabır versin,Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşaallah :14:

kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın

cok uzuldum. Ins en kisa surede saglikli bir sekilde tekrar hamile kalirsin. cok gecmis olsun.

Soffty cok gecmis olsun haber varmi diye bakayim dedim.rbbim kizlarina omur verin.herhangi bir belirtin oldumu peki 2 gundur kasiklarimda agrim var tedirginim nedense.

softy çok geçmiş olsun canım.Çok üzüldüm..En kısa zamanda eski saglıgına kavusmanı dilerim canım.

kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın

ne denirki.....kelimelerin anlamsız kaldığı bir an.........üzüntüyü veren allahım, sabrını da birlikte versin......o büyüktür......hepimizin için en hayırlısnı versin yüce rabbim.......

bende merak ediyodum seni..çok üzüldüm Allah diğer çocuklarına uzun ömür versin..umarım en kısa zamanda tekrardan sağlıklı bi bebek sahibi olursun..

canım çok geçmiş olsun,allah tekrarını yaşatmasın,inşallah yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın...

Allah sabır versin canım bu haftaki ikinci haber bu çok yakın arkadaşımda benle aynı haftalardaydı ama malesef...diyecek bişey bulunmuyor Rabbim diğer çocuklarına versin onun ömrünü...

İşte benim fırıldak oğlum:1: bu görüntüyü alabilmek için ne uğraştırdı bizi..Kıpır kıpırrr:16:

$SAM_1136.webp

cok gecmıs olsun..uzuntunu paylasıyoruz allah sana saglık sıhhat versın de yıne olur ınsallahh...allah yar ve yardımcın olsun arkadasım..

basın saolsu canım Allah bir an önce bir bebiş daha nasip etsin gönlünü ferah tut

softty başın saolsun benimde 1 düşük ,1 kürtaj ve 1 dış gebeliğim oldu inan hepsinde o kadar çok üzüldüm ki seni çok iyi anlıyorum çok zor birşey.Allah yardımcın olsun diğer çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versin.

softty canım allah sana bi daha evlat acısı yaşatmasın başın sağolsun benim de 1 bebeğimin kalbi durduğu için almışlardı 3 aylık idi senin acını hüznünü anlıyorum umarım hemen bi bebeğin olur da sen de unutursun bu kötü hadiseyi...:14:

soffty gerçekten çok üzüldüm ben de daha önce aynı acıyı yaşadım,çok geçmiş olsun,başın sağolsun,Allah bir daha yaşatmasın,diğer yavrularına ömür versin:(

SELAM EYLÜL ANNELERİNE BENDE ARADA GİREBİLİYORUM SAYFAYA ÇOK SIK GIREMIYORUM..

4 HAMILELIĞIM
1 9,5 HAFTALIKKEN KALP DURMASI
2 ÖMER ARASIM 5 YAŞ OĞLUM VAR
3 BOŞ GEBELIK 7 HAFTA KURTAJ
4 ŞU AN 10 HAFTA 4 GÜNLÜK HAMILEYİM RABBIM BUTUN HAMIŞLERİN BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSİN...
3 HAFTA SONRA 2 LI TESTım olcak

bursadayım bursalı arkadaşlarımı beklerim..:49:

soffty kullanıcısından alıntı

allah sabırlar versın acıyı bende yaşadım ama topla kendını...

arkadaşlar softy durumu beni çok etkiledi nerdeyse stresten doktora gidecegi çünki benimde 2. bebegimin kalbi durmuştu ve hiçbir degişiklik yada kanama hissetmemiştim offffff daha kontürolüme 4 gün var.

Back
X