2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar adetime 1 gün kala idrar test yaptım çift çizgi snr kan testi yaptırdım beta hcg 186 çıktı ne kadar katlanır keseyi görmemiz için bu perşembe dr gitsem gözükürmü sizce

bu arada tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

teşekkürler canım sanada i pazarlar ben daha yeni oldum için kim hamile kim değil bilmiyorum cnm mazur gör sende hamilemisin cnm

canım aramıza hoş geldin hayılrı uğurlu olsun inş.
Allah sağlıklasıhatle kucağımıza almayıda nasip etsinn
evet bende eylül annesi olacağım inş.
canım forumun ilk ilk sayfasında bir listemiz varrrr istersen oraya bir bakaiblirsinnn arkidşleri tanımak açısından bilgin olur

anne adayları merhaba bende aranıza yeni katıldım 2 msj attım ama görmediniz benim 1 aralık SAT dün test yaptım pozitif cıktı salı günüde doktorla randevum var suan için kesin konusamıyorum hepinize saygılar sevgiler ii pazarlar

sat 28 kasım benim canım......pzt 6 haftalık yani.......sen sat kaç dı???

benim de sat 28 kasım
bekleen doğm tarihi 3 eylül
tikerde farkılyız ama neden se ???
benim ticerimde 6 haftalık bugün
her pazar hafta atlıyorum

anne adayları merhaba bende aranıza yeni katıldım 2 msj attım ama görmediniz benim 1 aralık SAT dün test yaptım pozitif cıktı salı günüde doktorla randevum var suan için kesin konusamıyorum hepinize saygılar sevgiler ii pazarlar

hoşgeldin aramıza :)
yeni yeni anneler geliyorr
hayılrı olsun

kızlar adetime 1 gün kala idrar test yaptım çift çizgi snr kan testi yaptırdım beta hcg 186 çıktı ne kadar katlanır keseyi görmemiz için bu perşembe dr gitsem gözükürmü sizce

kese beta 1000 olunca görülüyor
5-6 gün var senin göremezsin hemen
beta isterler
yüksekse bakarlar

hergün yaklaşık 2 katı katlanr hesapla

hoşgeldin aramıza :)
yeni yeni anneler geliyorr
hayılrı olsun

kese beta 1000 olunca görülüyor
5-6 gün var senin göremezsin hemen
beta isterler
yüksekse bakarlar

hergün yaklaşık 2 katı katlanr hesapla

mihraece ceviz fındık badem kilo aldırıyor mu??

hosbuldum ama daha kesin bişey yok idrar testinde pozitif cktı salı günü doktordan ögrenicez bu arada fazla kacırmayınca kilo yapmaz ara ögünlerde yiyebilirsiniz

Ya kizlar yeniyim acil cvp bekliorum nolurrr 1 senedir cocuk istiypruz malesef olmamisti. Tam bu ay tedaviye baslayacakken idrarda pozitif cikti. 2 ocakta degerim 1100- 3 ocakta 1569 cikti doktor simdilik sadece kese gorunur bakmayalim 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi ama ben inanamiyorum hamile olduguma hic bi belirtim yok. Sizce kimyasal yada dis gebelik olabilir mi nolur cvp yazin araniza alin beniiiiiiiiii

Ya kizlar yeniyim acil cvp bekliorum nolurrr 1 senedir cocuk istiypruz malesef olmamisti. Tam bu ay tedaviye baslayacakken idrarda pozitif cikti. 2 ocakta degerim 1100- 3 ocakta 1569 cikti doktor simdilik sadece kese gorunur bakmayalim 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi ama ben inanamiyorum hamile olduguma hic bi belirtim yok. Sizce kimyasal yada dis gebelik olabilir mi nolur cvp yazin araniza alin beniiiiiiiiii

slm cnm hoş geldin üzme kendini çünki benimde bi belirtim yok tu sadece bugün ayaklarım acayip üşüyo buda belirtimi nedir bilmiyorum ALLAHIN izniyle hamilesin öyle bişey olsa dr söylerdi

kızlar geceden beri hiç iyi değilim gece boyu midem bulandı.ve hafif şekilde baş dönmelerim var.dünden beri ara ara karnımda ağrıyor.bide gece birden canım yemyeşil ekşi elma istedi.ben daha 5+2 deyim erken değilmi.bide karın ağrısı normalmi.karnım ağrıdığında korkuyorum

canım seni çok iyi anlıyorum bende 1.5 yıllık evliyim.normal yolla olmadı.ilk aşılamamda gebe kaldım:nazar:hastanede sonucu elime verdiklerinde önce çığlık atıp havaya zıpladım sonra oturup ağladım aklım başıma gelincede eminmisiniz bu benimmi bi karışıklık olmasın sonuçlarda demiştim.insan inanamıyor.ama geçen hafta keseyide görünce inandım.kalbini ferah tut doktor demiş hamilesin diye.kimyasalı bilmem ama dış gebelikte kan değerleri yükselmiyor canım düşüyor.o yüzden dış gebe değilsindir.hamilesin işte yupppiiiiiiiii:emir_bebek:

canım hayırlı olsun hamilesin işte.. hepimizin ilk haftalar sadece kesesi gözüküyo kalp atışları 6. haftadan sonra diyorlar. neden olumsuz düşünüyorsun..

kızlar geceden beri hiç iyi değilim gece boyu midem bulandı.ve hafif şekilde baş dönmelerim var.dünden beri ara ara karnımda ağrıyor.bide gece birden canım yemyeşil ekşi elma istedi.ben daha 5+2 deyim erken değilmi.bide karın ağrısı normalmi.karnım ağrıdığında korkuyorum

Canım korkma mide bulantısı bazı bünyelerde erken başlayabiliyor.Karın ağrısı bende de oluyor arada bir.Ama henüz hiç mide bulantım yok.

selam kizlar
sat a gore benim de 4 eylul gorunuyo beklenen dogum
sanirim beraberiz :)

Hoşgeldi aramıza. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 1. sayfada tablo var. Bilgilerini verirsen tabloya eklerim :)

senin ilk bebek galiba inan bebk büyütmek çok zor bişey 2 tane olunca daha zor olucak benm isteğim emir3 yaşına geldiğinde doğum yapmakdı ama nasib işte olmadı

inşş 2 side aynı anda büyür bu arda mide bulantıları başladımı sizlerde benim ilk hamileliğimde adetmn geçtiği ilk günden başlamıştı bunda hiiç hamile gibi değilim hiç bi belirti yok hatta test hatalımı diyorum pazartesi dr da belli olucak inşşş

Nadide hariç pek kimsede belirti yok bizim topikte. Onun da üçüz olduğu için biraz belirti olması normal :)
Benim bugün ilk de fa canım erik çekti. Sabah eşim gidip erik almış bana :) Bir de çok uykum var artık. Ayakta duramıyorum. Gece 11:30 da yattım Sabah 12:00 de uyandım. Kahvaltı yapıp 13:30 da yattım 15:00 de yine kalktım. Tüm pazar uyuyarak geçti.

günaydın hamiş anneler sanırım bende hamileyim :9: dün test yaptık pozitif cıktı ama doktora daha gitmedim salı gününe aldık randevuyu SAT 1 aralık benimde eger hamile isem 6 eylülde inş :nazar:
hazırlıksız yakalandık biz bu zaman içerisinde folik asit almadım bir zararı olur mu ?:50:

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kcağına almayı nasip etsin. Hemen başla folik asite hiç bekleme.

Adetin 1 hafta geçsin öyle git keseyi görebilirsin bence. 5 haftalık olur o zaman

Adetin 1 hafta gecikince doktora git keseyi alttan ultrason muayenesi ile görebilirsiniz. Dış gebelik var mı ona bakar ve gerekli vitamin ve kan testlerini verir. Sen o doktora değil başka bir doktora git bence. Hayırlı olsun bebeğin :)

selam kızlar:16:
bu kez geçmişi okumadan direkt dalıyorum:1:çünkü ne zaman geçmişi okumaya kalksam herkes gitmiş oluyor,,,

eeee nasılız bakalım...belirtiler ortaya çıkmaya başladı mı?
benim bulantılarım başladı,,,hatta yemek bile yemek istemiyorum sadece tarhana çorbası olsun başka bişey istemiyorum...
bi de 2 gündür karnım ve kasıklarım ağrıyo,,,salı günü olan hafif kanamadan sonra korkar oldum karın ağrısından...
bu tür şikayetleri olan var mı aranızda...

Back
X