aybükem2008, atceken2005, moonlight002, Tkale, turab571
merhabaaa kızlarrrr hepinizeeeee iii pazarlarrrrrrrrrrr
teşekkürler canım sanada i pazarlar ben daha yeni oldum için kim hamile kim değil bilmiyorum cnm mazur gör sende hamilemisin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aybükem2008, atceken2005, moonlight002, Tkale, turab571
merhabaaa kızlarrrr hepinizeeeee iii pazarlarrrrrrrrrrr
teşekkürler canım sanada i pazarlar ben daha yeni oldum için kim hamile kim değil bilmiyorum cnm mazur gör sende hamilemisin cnm
sat 28 kasım benim canım......pzt 6 haftalık yani.......sen sat kaç dı???
anne adayları merhaba bende aranıza yeni katıldım 2 msj attım ama görmediniz benim 1 aralık SAT dün test yaptım pozitif cıktı salı günüde doktorla randevum var suan için kesin konusamıyorum hepinize saygılar sevgiler ii pazarlar
kızlar adetime 1 gün kala idrar test yaptım çift çizgi snr kan testi yaptırdım beta hcg 186 çıktı ne kadar katlanır keseyi görmemiz için bu perşembe dr gitsem gözükürmü sizce
hoşgeldin aramıza :)
yeni yeni anneler geliyorr
hayılrı olsun
kese beta 1000 olunca görülüyor
5-6 gün var senin göremezsin hemen
beta isterler
yüksekse bakarlar
hergün yaklaşık 2 katı katlanr hesapla
mihraece ceviz fındık badem kilo aldırıyor mu??
Ya kizlar yeniyim acil cvp bekliorum nolurrr 1 senedir cocuk istiypruz malesef olmamisti. Tam bu ay tedaviye baslayacakken idrarda pozitif cikti. 2 ocakta degerim 1100- 3 ocakta 1569 cikti doktor simdilik sadece kese gorunur bakmayalim 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi ama ben inanamiyorum hamile olduguma hic bi belirtim yok. Sizce kimyasal yada dis gebelik olabilir mi nolur cvp yazin araniza alin beniiiiiiiiii
Ya kizlar yeniyim acil cvp bekliorum nolurrr 1 senedir cocuk istiypruz malesef olmamisti. Tam bu ay tedaviye baslayacakken idrarda pozitif cikti. 2 ocakta degerim 1100- 3 ocakta 1569 cikti doktor simdilik sadece kese gorunur bakmayalim 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi ama ben inanamiyorum hamile olduguma hic bi belirtim yok. Sizce kimyasal yada dis gebelik olabilir mi nolur cvp yazin araniza alin beniiiiiiiiii
kızlar geceden beri hiç iyi değilim gece boyu midem bulandı.ve hafif şekilde baş dönmelerim var.dünden beri ara ara karnımda ağrıyor.bide gece birden canım yemyeşil ekşi elma istedi.ben daha 5+2 deyim erken değilmi.bide karın ağrısı normalmi.karnım ağrıdığında korkuyorum
selam kizlar
sat a gore benim de 4 eylul gorunuyo beklenen dogum
sanirim beraberiz :)
senin ilk bebek galiba inan bebk büyütmek çok zor bişey 2 tane olunca daha zor olucak benm isteğim emir3 yaşına geldiğinde doğum yapmakdı ama nasib işte olmadı
inşş 2 side aynı anda büyür bu arda mide bulantıları başladımı sizlerde benim ilk hamileliğimde adetmn geçtiği ilk günden başlamıştı bunda hiiç hamile gibi değilim hiç bi belirti yok hatta test hatalımı diyorum pazartesi dr da belli olucak inşşş
günaydın hamiş anneler sanırım bende hamileyimdün test yaptık pozitif cıktı ama doktora daha gitmedim salı gününe aldık randevuyu SAT 1 aralık benimde eger hamile isem 6 eylülde inş
![]()
hazırlıksız yakalandık biz bu zaman içerisinde folik asit almadım bir zararı olur mu ?![]()
kızlar adetime 1 gün kala idrar test yaptım çift çizgi snr kan testi yaptırdım beta hcg 186 çıktı ne kadar katlanır keseyi görmemiz için bu perşembe dr gitsem gözükürmü sizce
mihraece ceviz fındık badem kilo aldırıyor mu??