2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şimdi ben kan testi sonucumu aldım 3 ocak ta 619 b hcg değerim idrar da pozitif.. Ama nedense kimseyle paylaşamıyorum ya net değilse diye .... Doktora gidince netleştirecem 10 ocakta. Aranızda benim gibi olan var mı ....Söylediniz mi daha doktora gitmeden herkese....

canım ne güzel bende idrarda öğrendim ama şu an acayip bel ağprısı çekiyorum.. içimden acaba dış gebelik mi diye geçirmeden edemiyorum.. oğlumda yaşadıklarımdan çok farklı bu sefer çünkü.. ama senin kandada çıkmış inşallah bişey olmaz.. salı günü gelsede bi gitsem diyorum.. sen ne zaman gidiceksin??? en iyi o zaman rahatlarız herhalde...

Kızlar
SGK anlaşmalı hastane olarak

Okmeydanı Türkiye hast.
Vatan Cad. Vatan hast.
Kavacık Medistate hast.

Duydunuz mu?ben ilk randevuma bunlardan birini tercih edip gidicem
hem tahlillerimi makul fiyata yaptırabileceğim
hem de dr muayenesi olabileceğim bi hast. arıyorum.

Dr. gitsen bile çoğu özel hastane devlet hast. tahlillerini kabul etmiyor
özelde de tahliller 750ye kadar çıkabiliyormuş.

Siz nerelere takılıyosunuz dr olarak yaa
ben beşiktaşta oturuyorum.:50:

şimdi ben kan testi sonucumu aldım 3 ocak ta 619 b hcg değerim idrar da pozitif.. Ama nedense kimseyle paylaşamıyorum ya net değilse diye .... Doktora gidince netleştirecem 10 ocakta. Aranızda benim gibi olan var mı ....Söylediniz mi daha doktora gitmeden herkese....
Valla ben idrar testi yaptım evde
henüz dr gitmedim ama 7 düvel duydu
diyebilirim,zaten eşime söyler söylemez
Türkiyenin yarısı duymuş oldu:1::1::1:
inşallah bi aksilik olmaz aksilik olursa da,millete söylediğime değil bebeğimi kaybettiğime yanarım
allah korusun.

canım doktoruna danıştın mı bi sıkıntı olmasın bitki çaylarını çünkü önermiyorlar en güzel çözüm kuru incir ... ve bol su....

Yok canım dr falan gitmedim henüz
zehir değil ya kabızlık çekeceğime akşamları 1 fincan içiyorum
bişey olacağını da sanmıyorum.:34:
kuru incir,kayısı tabiki denedim,ama beni kesmiyor artık onlar.

güzel anneler bir sorum var benim bagırsaklarım yavas calısıyor siz bununla nasıl basa cıkıyorsunuz normalde kuru kayısı yiyordum sabah ac karnına iyi idi ama sımdi nasıl lur bilmiyorum

Ben süt içiyorum. Çok yardımcı oluyor bana. Kayısı yemeye devam edebilirsin bence bir sakıncası yok gibi.

Kızlar
SGK anlaşmalı hastane olarak

Okmeydanı Türkiye hast.
Vatan Cad. Vatan hast.
Kavacık Medistate hast.

Duydunuz mu?ben ilk randevuma bunlardan birini tercih edip gidicem
hem tahlillerimi makul fiyata yaptırabileceğim
hem de dr muayenesi olabileceğim bi hast. arıyorum.

Dr. gitsen bile çoğu özel hastane devlet hast. tahlillerini kabul etmiyor
özelde de tahliller 750ye kadar çıkabiliyormuş.

Siz nerelere takılıyosunuz dr olarak yaa
ben beşiktaşta oturuyorum.:50:

Ben de mecidiyeköyde oturuyorum. Okmeydanı Türkiye hastanesini duydum fiyatları uygun doktorları da iyi diye. Ben Medical Park Bahçelievlere gittim 2 defa. Doktor çok ilgili ve özenli. Ama tahlilleri ateş pahası :( NE yapacağımı bilmiyorum açıkçası yani Belki Türkiye hastanesine giderim.

Kizlar 2 saat sonra kan testi sonucunu alcam insallah hersey yolunda gidiyordur.. Cok korkuyorum.. Okadar sey yasadimki halen inanamiyorum hamile olduguma ve herseyin yolunda gittigine..
dua edin benim icin

Kizlar 2 saat sonra kan testi sonucunu alcam insallah hersey yolunda gidiyordur.. Cok korkuyorum.. Okadar sey yasadimki halen inanamiyorum hamile olduguma ve herseyin yolunda gittigine..
dua edin benim icin

hadi bakalım inşallh
içini ferah tut ama Allahın yardım edeceğine inanıyorum
buraya değerlerini yazarsın canım

canım ne güzel bende idrarda öğrendim ama şu an acayip bel ağprısı çekiyorum.. içimden acaba dış gebelik mi diye geçirmeden edemiyorum.. oğlumda yaşadıklarımdan çok farklı bu sefer çünkü.. ama senin kandada çıkmış inşallah bişey olmaz.. salı günü gelsede bi gitsem diyorum.. sen ne zaman gidiceksin??? en iyi o zaman rahatlarız herhalde...

serpilcim ben de salı günü gideceğim doktora .... Allahım sağlıkla kucağımıza almamıı nasip etsin inşallah hepimizin... ilk heyecan ... ama çevremizdekilere söyleyemedik ya çatlıyoruz eşimle.... Belki sadece keseyi görebilecez ama olsun sonraki hafta inşallah pıt pıt kalp atışlarını hayırlısıyla duyarız... çünkü benim henüz 5 hftalık olacak yarın çünkü sat 6-7 aralık gibi ...

Canım bende kimseyle paylaşmadım henüz sadece eşim ve ben biliyoruz.Benimde korkularım var ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa ya dış gebelikse.. Herkez bu bebişi bekledigi içinde önce sevinç ardından üzüntü kimseye yaşatmak istemiyorum.. Eşime kalırsa cinsiyeti belli olanakadar demiyelim diyor. Bekleye bildigimiz kadar beklicez..

Canım bende kimseyle paylaşmadım henüz sadece eşim ve ben biliyoruz.Benimde korkularım var ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa ya dış gebelikse.. Herkez bu bebişi bekledigi içinde önce sevinç ardından üzüntü kimseye yaşatmak istemiyorum.. Eşime kalırsa cinsiyeti belli olanakadar demiyelim diyor. Bekleye bildigimiz kadar beklicez..

Ne guzel bekleyebiliyorsunuz..
ben bi dusuk yasadim, bi yanlis alarm oldu herkesin kursaginda kaldi hep. Bu sefer paylasmicaz dedik, ama yine paylastik allaha sukur simdilik iyi gidiyor gibi rabbim bu sefer kursagimizda birakmaz insallah.
kac haftaliksin

günaydın arkadaşlar

bu sabah ilk kez öğürerek banyoya koştum :120: devam etmedi sonrasında. inşaallah anlık bir şeydir

günaydın arkadaşlar

bu sabah ilk kez öğürerek banyoya koştum :120: devam etmedi sonrasında. inşaallah anlık bir şeydir

ben de bu gece ilk kez mide bulantısıyla uyandım bi daha olmadı inş. olmaz kötüymüş ya bende şimdilik sadece uyku yapıyor

Ben iğnenin 13. günü kan testi yapmıştım. Sen de yarın yapsana :) Kesin sonuç alırsın. Zaten 2 gün arayla test yaptıracak doktor. Birini 14 diğerini 16. gün yapmış olursun. Çok heyecanlıyım valla :34:

progestanı da bugün doktora sordum vajinal kullan yan etkileri azalır dedi. O yüzden deli gibi uyuyorum demekki :)

canım günaydın bugün ovitrelle nin 14. günü aslında yaptırsam kanda çıkar ama kutusunda 14 gün sonra diyor işte ne biliyim ya gitmemişse vücudumdan etkileri ya beni yanıltırsa ya çok muallakta bir sonuç çıkarsa öyle daha kötü değil mi?
kan olunca daha çok umut bağlıyorum ben.
beklicem.bugün ve yarın adet olmazsam çarşamba sabahı yapıp haber vericem size.eğer pozitifse perşembe kan veririm ve doktora giderim. ben ilk gebeliğimde adet günümden sonra 4-5 gün daha beklemiştim garanti olsun diye ovitrelle nin 20. gününde idrar testi yapmıştım kopkoyu çıkmıştı yine öyle olsun istiyorum. beni anlıyosundur korkuyorum şuan kanda baktırmaya.şu 2 günü atlatsam hayırlısıyla.
progestanı fitil olarak almanı şiddetle tavsiye ederim günlük hayatını kısıtlamıyor.sadece attıktan sonra 1 saat sırtüstü yatarsan iyi olur yoksa hemen çıkıveriyor.beni hiç etkilemiyor.

Bende de başlıyor yavaş yavaş bualntılar, sevimsiz bir his ama yaaaa

Kızlar mide bulantılarının başlaması gebeliğin yolunda gittiğinin göstergesidir derler , pozitif yönüyle düşünün , ben burdayım ve büyüyorum diyor bebişleriniz...Benim henüz hiç mide bulantım yok...

Ayyyy canım inşallah ya hepimizin bebişleri sağlıcakla büyür, insan unutuyor bazen içeride bir canlı için çalışmalar olduğunu:1:

Back
X