- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tentation seninle satımız aynı sanırım canım ve benim adet zamanım bu günler.bünye bi kaç ay kendini hala adet olacakmış gibi sandığından adet belirtileri verebiliyormuş.normalde adet olmadan öncede karın ağrısı yaşıyorsan çok normaldir bence.Rabbim ikizlerini korusun,çok güzel bi duygu;kısa da olsa daha önce yaşadım ikiz gebelik ama benimkiler çok küçüklerdi siz atlattınız o dönemleri![]()
gunaydın herkese canlar nasılsınız???
günaydın :) ben çok uykusuzum oğlum gece huysuzdu ancak 3ten sonra uyuyabildimbugün eşimde yok oğlumu parka çıkarma ve eğlendirme işi de bana düştü. Inşallah öğlen biraz uyuyabilirim. Sen nasılsın?
günaydın kızlaaarr,iyi haftasonları olsun hepinize bebişlerinizle![]()
günaydın kızlar, pek yazamıyorum topiğe neden bilmiyorum ama sanki kendimi yabancı gibi hissediyorum:26: çok saçma biliyorum ama ne biliyim. aslında sizi hep okuyorum ama yazamıyorum.
Kızlar dr.bana bı ılac vermıstı enfeksıyon ıcın alıcktm sımdı kullanma talımatını okudum orda hamılelern ıcmesı tavsıye edılmez yazıyodu kafam karıstı ya ıcsem mı ıcmesem mı??
bir süre yazmayınca o bana da oluyor. yaz bi gerisi gelir.
günaydın kızlar, pek yazamıyorum topiğe neden bilmiyorum ama sanki kendimi yabancı gibi hissediyorum:26: çok saçma biliyorum ama ne biliyim. aslında sizi hep okuyorum ama yazamıyorum.
neden yabancı hissediyosun canm yazdıkça alışıyo insan sen ara sırada olsa yaz bari alışırsın
evet artık bende burdayım. yazıcam sürekli bu arada anushkanın bebişinn cinsiyeti belli oldumu
anushka çıkaramadım? bazılarının belli.
benim hala belli değil. senin de ilk çocuğun mu? erkek annesi olacaksın sannırım:)
anuska vardı ya topikde onun bebişinin cinsiyeti belli oldumu acaba. benimde çınar paşam geliyor. ilk bebek olucak kısmetse![]()