2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tekrar merhaba kızlar temizlik bitince canım sıkıldı ne yapsam diye düşünürken oyuncak yapmaya karar verdim doğmamış çocuğa don biçtim yaniii birazdan resimlerim bakalım güzel olmuşmu :6:

biz geldik oh valla harika bir hava kızım ve bebisim ile birlikte gezdik tozduk. Kızima boya yapması için masa aldık. Ve elbiseler aldık kendimize bebeğe baktım ama begenmedim cinsiyet yok ne alayım. kendime bir elbise aldim koton dan ay elbise ye asıl oldum yeni sezon. M aldim büyük geldi ama belden kemerli bahar yaz gibi tam olur. Çok keyifliyim ya. Çok yoruldum ama yürüyüş falan herşey iyi geldi.

biz geldik oh valla harika bir hava kızım ve bebisim ile birlikte gezdik tozduk. Kızima boya yapması için masa aldık. Ve elbiseler aldık kendimize bebeğe baktım ama begenmedim cinsiyet yok ne alayım. kendime bir elbise aldim koton dan ay elbise ye asıl oldum yeni sezon. M aldim büyük geldi ama belden kemerli bahar yaz gibi tam olur. Çok keyifliyim ya. Çok yoruldum ama yürüyüş falan herşey iyi geldi.

oooh ne güzel olmus güle güle giy cnm yaza. hava harika yorulmus olsanda dinlenince gelirsin kendine

işte kızlar nasıl olmuş? $Fotoğraf-0160.webp $Fotoğraf-0159.webp

Eklentiler

• $Fotoğraf-0159.webp
    $Fotoğraf-0159.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 15
  • $Fotoğraf-0160.webp
    $Fotoğraf-0160.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
eline sağlık çok sevimli olmuş :) masaltuna sende az ye kız bebeke yarasın ama sana enerji olsun :)

Back
X