iyi pazarlar güzel anneler geçmişi okudum da rahatsızlanan hamişlere geçmiş olsun iyi bakın kendinize bebişlere
tesekkür ederiz gülpembee :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi pazarlar güzel anneler geçmişi okudum da rahatsızlanan hamişlere geçmiş olsun iyi bakın kendinize bebişlere
selamlar
güneşli cıvıl cıvıl bi gün var, ne güzel:)![]()
biz geldik oh valla harika bir hava kızım ve bebisim ile birlikte gezdik tozduk. Kızima boya yapması için masa aldık. Ve elbiseler aldık kendimize bebeğe baktım ama begenmedim cinsiyet yok ne alayım. kendime bir elbise aldim koton dan ay elbise ye asıl oldum yeni sezon. M aldim büyük geldi ama belden kemerli bahar yaz gibi tam olur. Çok keyifliyim ya. Çok yoruldum ama yürüyüş falan herşey iyi geldi.
tekrar merhaba kızlar temizlik bitince canım sıkıldı ne yapsam diye düşünürken oyuncak yapmaya karar verdim doğmamış çocuğa don biçtim yaniii birazdan resimlerim bakalım güzel olmuşmu![]()
işte kızlar nasıl olmuş?Eki Görüntüle 370520 Eki Görüntüle 370522
ellerine saglık cnm ne güzel olmus :)
işte kızlar nasıl olmuş? Eki Görüntüle 370520 Eki Görüntüle 370522
eline sağlık çok sevimli olmuş :) masaltuna sende az ye kız bebeke yarasın ama sana enerji olsun :)
Canim Cok guzel olmuş ellerine saglik :)
insallah öyle olur :) valla cnm evde tek basıma canım cok sıkılıo durmadan bisiler yemek istiorum napim daraldım bunaldımmeline sağlık çok sevimli olmuş :) masaltuna sende az ye kız bebeke yarasın ama sana enerji olsun :)
Arkadaslar birşeyi merak ettim detaylı ultrason hangi haftalar arasında yapılıyor ?
cnm 22. haftalarda sanırım doktorum öyle soylemişti bana