2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yaaaaa ağlamak istiyoruuumm :5: bacım ne diyosun sen yaaa 49 kilomusun ben herhalde en son 12 13 yaşlarımda 49 kilo gelmişimdir :52: ben 63 le hamiş kaldım bide hiç kötüde olmadım haayydaaa en son 65 tim :37: ama göbişim aldı başını gidiyo kiloyla alakasız bi göbek oldu ama çokta hoşuma gidiyo :52:

cnm ben hep zayıftım en fazla gordugum kılo 50 dı pek kılo alabılnlerden degılım alablrsem hamıllegn ılerkı zmnlarnda alırım ıns.:)))

Hoşgeldin, tekrar tebrik ederim. benimde karnım belli. Aslında belli olması normal bu haftalara göre. Bİr de kıyaslamamak lazım bence, bakarız şimdi benimki büyük, benim ki küçük başlamayalım:1:

Kızlar için etrafımda duyduğum ilginç isimleri paylaşayım. beğeneni çıkar belki ilgilenenlere.
Reyya (anlamını hatırlamıyorum) sınıf arkadaşımdı senelerce seslendik kendisine ve hiç dalga geçilecek birşey bulamadık:)
Reyyan ( reyyanın kız kardeşiydi),
Lilpar (azeri ismi anlamı güzeldi hatırlamıyorum) bununla da dalga geçemedik, kibar ve zarif izlenimi verirdi hepimize.
İşrak ( güzel anlamları var. Kuşluk vaktinden sonraki bir namaz vakti. ve ayın parlaklığı) derdi anlamı için isim sahibi. Tek dez avantajı kız ismini kime ilkkez söylüyorsa, ha, hu, ne falan diye sorular geliyordu. Telafuzunda başarılı olması lazım.
Benim kızım olsa şirin koyardım. annemin adı da gül, gül şirin de olabilirdi. masal kahramanı gibi:):):)):1::1::1:

başlamayalım diyosan öle olsun tatlım valla başkası ne der bilmem ama benimki baya bi büyük olcak o belli oldu herhalde hiç iç karnım olmicak :37:

cnm ben hep zayıftım en fazla gordugum kılo 50 dı pek kılo alabılnlerden degılım alablrsem hamıllegn ılerkı zmnlarnda alırım ıns.:)))

alabilirsen sonlarına doğru al canım bari ayıp olmasın bende zoraki zayıf olanlardandım ama onu yeme bunu yeme gene dikkat ediyom aslında ama önünü alamıyom napım :37: inş bende hamişliğpin sonuna kada böle kilo almam :52: herkeslerde yeni doktora gitmiş galiba benim bir ayı geçti dahada bi hafta sonra düşünüyom hayırlısı bakalım....

alabilirsen sonlarına doğru al canım bari ayıp olmasın bende zoraki zayıf olanlardandım ama onu yeme bunu yeme gene dikkat ediyom aslında ama önünü alamıyom napım :37: inş bende hamişliğpin sonuna kada böle kilo almam :52: herkeslerde yeni doktora gitmiş galiba benim bir ayı geçti dahada bi hafta sonra düşünüyom hayırlısı bakalım....

olsun canm ıstahlıysan hamılelgınde maşallh bende hıc ıstah yok zorakı yıyorum bebıs ıcın bıde su bulantılar gecseydı allhtan.cok rahtlıcaktım btun gunum zehır oluo artık ılaclarda fayda etmıo

evettttttttttt herşeyimiz yolundaymışşşşşşşşşş doktor uğraşa uğraşa baktıııııııııı veeeeeeeee oğlum olacakmışşşşşşş ama bir hafta sonra gene gel ve kesinlikle bolca çikolata ye ddedi.... netleşsin iyice dedi :) kocaman olmuşuz ikili test çok iyi dedi.... 3 lüye gerek yok dedi.... bir hafta sonra kontrol var cinsiyet ksinleşsin dedi.... veeeeeee 22 sinde ayrıntılı için konuştuk....

arkadaşlar bende 19 haftalıkhamileyim lütfen benimle ist. dr bilgilerinizi paylaşırmısınız çok kararsız kaldım maalesef yardımcı olursanız çok sevinirim Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :)

Back
X