kızlaaar albüme fotoğraflar koydum bakın bakalım..yorumlarınızı bekliyorumm:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar albüme fotoğraflar koydum bakın bakalım..yorumlarınızı bekliyorumm:)))
yaaaaa ağlamak istiyoruuummbacım ne diyosun sen yaaa 49 kilomusun ben herhalde en son 12 13 yaşlarımda 49 kilo gelmişimdir
ben 63 le hamiş kaldım bide hiç kötüde olmadım haayydaaa en son 65 tim
ama göbişim aldı başını gidiyo kiloyla alakasız bi göbek oldu ama çokta hoşuma gidiyo
![]()
maşallah ne güzel gamzelerin var senin öylee
bebişte sana benzer inş.
Hoşgeldin, tekrar tebrik ederim. benimde karnım belli. Aslında belli olması normal bu haftalara göre. Bİr de kıyaslamamak lazım bence, bakarız şimdi benimki büyük, benim ki küçük başlamayalım
Kızlar için etrafımda duyduğum ilginç isimleri paylaşayım. beğeneni çıkar belki ilgilenenlere.
Reyya (anlamını hatırlamıyorum) sınıf arkadaşımdı senelerce seslendik kendisine ve hiç dalga geçilecek birşey bulamadık:)
Reyyan ( reyyanın kız kardeşiydi),
Lilpar (azeri ismi anlamı güzeldi hatırlamıyorum) bununla da dalga geçemedik, kibar ve zarif izlenimi verirdi hepimize.
İşrak ( güzel anlamları var. Kuşluk vaktinden sonraki bir namaz vakti. ve ayın parlaklığı) derdi anlamı için isim sahibi. Tek dez avantajı kız ismini kime ilkkez söylüyorsa, ha, hu, ne falan diye sorular geliyordu. Telafuzunda başarılı olması lazım.
Benim kızım olsa şirin koyardım. annemin adı da gül, gül şirin de olabilirdi. masal kahramanı gibi:):):))![]()
teşekkür ederim canım :))
cnm ben hep zayıftım en fazla gordugum kılo 50 dı pek kılo alabılnlerden degılım alablrsem hamıllegn ılerkı zmnlarnda alırım ıns.:)))
maşallh gercekten cok gusel gamzelerın varbende beısım gamzelı olsun ıstyrm :)))
![]()
alabilirsen sonlarına doğru al canım bari ayıp olmasın bende zoraki zayıf olanlardandım ama onu yeme bunu yeme gene dikkat ediyom aslında ama önünü alamıyom napıminş bende hamişliğpin sonuna kada böle kilo almam
herkeslerde yeni doktora gitmiş galiba benim bir ayı geçti dahada bi hafta sonra düşünüyom hayırlısı bakalım....
:)) çok sağol canım..ayva yemek gamze yapar diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum..benim kardeşim erkek ve onunda gamzeleri var :))
hamılelıgımın ılk zmnlarda cok yemıstı canım cok cekıodu ıns olur:)))
hamılelıgımın ılk zmnlarda cok yemıstı canım cok cekıodu ıns olur:)))
ben geldim![]()
ben geldim![]()
ben geldim![]()
ben geldim![]()