• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben nerdeyse araba kulanmayı bıraktım.sadece fatura yatırmakmış falan filan yakın yerlere gidiyorum.hastaneye gidip hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu böyle.hamileliğimi öğrendiğimgün bile eve kendimi kasa kasa geldim.ya biri gelip bana çarparsa ya bebeğime bişey olursa of çok zor.insan bebişi için neyapacağını şaşırıyor.
ay hakiakten öylee cnaım yaaa asansörde bileeee çocuklara dikkat ediyorum,arkadaşların bebişlerini seveceğim zaman temkinliğim tekmelerler falan diyeee yaniii insanın aklına birüsür şey geliyor Allah korusun hepimizi bebişlerimizi

kızlarr ben kaçıyorummmmmm artık sabah iş varrrrrr hepinizee taatlı sohbetlerrrrrrrr

Günaydın kızlarr, her sabah içindeki o kalple uyanmak ne güzel bir duygu yahu.. Ah canım oğlum :)

Herkese Günaydııın :3:
sabahları uyanmak çok zor gelio bana gözlerimi açmak bile istemiyorum, gece uykularım da düzelmeye başladı artık :126:

Herkese Günaydııın :3:
sabahları uyanmak çok zor gelio bana gözlerimi açmak bile istemiyorum, gece uykularım da düzelmeye başladı artık :126:

Günaydınlarr.. Gece uykularım benim de düzensizdi şimdi uykum var ama 5 kere çişe kalkıyorum, nasıl birşey anlamadım. Artık yolu ezberledim karanlıkta gözümü bile açmıyorum :)

Günaydınlarr.. Gece uykularım benim de düzensizdi şimdi uykum var ama 5 kere çişe kalkıyorum, nasıl birşey anlamadım. Artık yolu ezberledim karanlıkta gözümü bile açmıyorum :)

bende sırf onun için uyanıyorum ama çok uykum oluyo kafamı yastıktan kaldıramadan tekrar uyuyorum, sabahları tuvalete yetişmek çok zor oluyo haliyle :1:

Son düzenleme:
bende sırf onun için uyanıyorum ama çok uykum oluyo kafamı yastıktan kaldıramadan tekrar uyuyorum, sabahları tuvalete yetişmek çok zor oluyo haliyle :1:

Canım bence mümkün olduğunda gitmeye çalış, geldiğini hissedince gitmek daha iyi.. Bebek idrar torbasını sıkıştırdığı için dolduğu hissini veriyor bize sanırım, bebişler ne zaman yukarı çıkacak bakalım nerdeyse 4. ay bitecek :) O zaman mide problemleri başlıyormuş, biri bitiyor biri başlıyor ah yavrum:emir_bebek:

Canım bence mümkün olduğunda gitmeye çalış, geldiğini hissedince gitmek daha iyi.. Bebek idrar torbasını sıkıştırdığı için dolduğu hissini veriyor bize sanırım, bebişler ne zaman yukarı çıkacak bakalım nerdeyse 4. ay bitecek :) O zaman mide problemleri başlıyormuş, biri bitiyor biri başlıyor ah yavrum:emir_bebek:

kalkabilsem gideceğim ama kalkamıyorum kii geçen gece yatakda şişeden su içerken uyuyup kalmışım heryer ıslanmıştı sabaha kadar :17:
benimki yukarı çıktı diye düşünüyorum ama yanılyor da olabilirim :37:

kalkabilsem gideceğim ama kalkamıyorum kii geçen gece yatakda şişeden su içerken uyuyup kalmışım heryer ıslanmıştı sabaha kadar :17:
benimki yukarı çıktı diye düşünüyorum ama yanılyor da olabilirim :37:

Ben de yatağın yanına lazımlık wc alıyım diyorum eşime:16:, ya gece 5 kere uykunun bölünmesi çok kötü gerçekten. Buarada sol ya da sağ yana yatıyorsun değil mi? Ben bacak arama yastık koyuyuorum, bi yedek yastığa da sarılıyorum 3 yastık yatıyoruz :) Wc den dönünde bi de gece onları planlaması var :27:

Ben de yatağın yanına lazımlık wc alıyım diyorum eşime:16:, ya gece 5 kere uykunun bölünmesi çok kötü gerçekten. Buarada sol ya da sağ yana yatıyorsun değil mi? Ben bacak arama yastık koyuyuorum, bi yedek yastığa da sarılıyorum 3 yastık yatıyoruz :) Wc den dönünde bi de gece onları planlaması var :27:

gece sağ sol birazda sırt üstü takılıyorum ama yüzüstü yatmayı da özledim hani :31:
çok hoşsun :1: ben henüz yastıklarla boğuşmuyorum eşimi kullanıyorum şöyle dön böyle dur falan diye :9:

Gunaydın kızlar bebısler nasıl

ılerıde bebkler yukarı cıkıcak dedıler ama bısı farketmıo benm bbgm mahvedıo benı nezmn gecr bu bulantılar allahımmmmm:(((((

günaydın annecikler :38:

günaydın hoşageldiin :3:

Gunaydın kızlar bebısler nasıl

ılerıde bebkler yukarı cıkıcak dedıler ama bısı farketmıo benm bbgm mahvedıo benı nezmn gecr bu bulantılar allahımmmmm:(((((

sana da günaydıın ah canım yaa sen bi düzelemedin gitti ne zaman geçer hiç bi fikrim yok benim bazen geceleri bulanıyo o kadar :5:

Back
X