Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım 4 de randevum var bugun bakalım bana ne dıyecekk...uclu kesın yaptırıcak yalnız dılse cok arastırdım benım degerlerım gıbı yuzlerce cıkan varmıs hepsıde kendını normal goruyor e ben nıye rısk grubuna gırıyorum anlamadım dogrusu
yaa üçlü test zaten uygulanmıyor bile artık güvenilir olmadığı için. Onun yerini 4 lü almış ama 4 lü de henüz oturtulamadı... Bunu bütün mantıklı doktorlar açıklıyor. En oturmuş yöntemin 2 li olduğunu ama onun bile sonucuna itimat etmemek gerektiğini söylüyorlar.
merhaba kızlar bende hamişim 11 haftalık,sat 10 ocak listenize benide yazarmısınız? 2 ci bebişim olucak inşallah...
ben ne 2'liye ne 3'lüye hiç birine inanmıyorum. Daha önce de yazdığım gibi ben 2 doktora gidiyorum ikiside farklı ense kalınlıkları verdi biri 1.1 diğeri 1.7, aynı gün farklı hastanelerde kan testi yaptırdım yine sonuçlar tamamen olmasa da baya farklıydı. Ultrason yorumlaması desen yine aynı şey, hele ki 3 boyuta kesinlikle kanmayın tamamen simülasyon, göz yanılması, teknoloji ve mühendislik harikası. Biz sanıyoruz ki bebeğimizi 3 boyutlu görüyoruz :) palavra ve tamamen para tuzağı..
Yaa üçlü test zaten uygulanmıyor bile artık güvenilir olmadığı için. Onun yerini 4 lü almış ama 4 lü de henüz oturtulamadı... Bunu bütün mantıklı doktorlar açıklıyor. En oturmuş yöntemin 2 li olduğunu ama onun bile sonucuna itimat etmemek gerektiğini söylüyorlar.
hayırlı uğırlu pşsun sağlıkla sıhatle kucağına alırısn inş. beibşini, ama yanlış gruba gelidn cnaım eylül anneleriyiz biz:)
Selam herkeze yrn druma gidicem cinsiyet kesinlesicek cok heyecanliyim bugun benimki kipir kipir donmelerini hissediyorum cok yaramaz olcak ablasi gibi
Kizlar kusmuyuz dun bugun slm verdik selami alan yok gulpembe disinda ask olsun
emotion ya sıkma canını ayrıntılı da birşey çıkarsa o zaman emin ellerde amniyosentez yaparsın şimdiden gerek yok saçmalık o kadar ya. Benim değerin 10000 den küçük ama rakam i hatırlamıyorum bakınca söylerim malum ayağa kalkacak halim yok ama eğer 250 min altında bıle çıksa önce ayrıntılı beklenir ya
saol canım,tahmini 10 ekim gibi ama ben o zamana kadar tutamamkızımıda tutamamıştım,eylül sonu gibi doğururum...sezeryan zaten...hayırlısı bakalım...
saol canım,tahmini 10 ekim gibi ama ben o zamana kadar tutamamkızımıda tutamamıştım,eylül sonu gibi doğururum...sezeryan zaten...hayırlısı bakalım...