• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

e dilse kız ondan olmasın :52::52::52: ben bu bebeğe bir şey lamadım daha :52: bunlar gene bohçaya girecek saklayacağım erkek olduğu kesinleşirse.... dilsenin çeyiz sandığının dibine koyarım

hahahahaha çok safım ya kız üşenmedin onlarımı çıkardın bohçadan ben senin enerjine hayranım valla.bide yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyorsun nereye gittiği ortada saniye durmuyorsunki.ya dilseyle uğraşır ya kurabiye yapar ya hamburger hazırlar ya bohça indirir oh

hmm baktım ama etek o sen etkmi istiyorsun

yok işte ben pantolonlusunu istiyorumda lcw sitesinde yok.mağazasında belki vardır.başka mağazalarda bu 30 tl ye olan bile 100 tl den aşağı değil.o yüzden pantolonlu varsa onun fiyatıda uygun olabilirdiye düşünüyorum.bu hafta sonu gidip bakarım inşallah.

hmm baktım ama etek o sen etkmi istiyorsun

yok işte ben pantolonlusunu istiyorumda lcw sitesinde yok.mağazasında belki vardır.başka mağazalarda bu 30 tl ye olan bile 100 tl den aşağı değil.o yüzden pantolonlu varsa onun fiyatıda uygun olabilirdiye düşünüyorum.bu hafta sonu gidip bakarım inşallah.

hahahahaha çok safım ya kız üşenmedin onlarımı çıkardın bohçadan ben senin enerjine hayranım valla.bide yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyorsun nereye gittiği ortada saniye durmuyorsunki.ya dilseyle uğraşır ya kurabiye yapar ya hamburger hazırlar ya bohça indirir oh

kızım sizin gelecekteki haliniz.... sen oturmayımı planlıyorsun.... ay aman bir gün kahvatıyı haxırlamadım halim yok dilse geldi anne benim karnım çok acıktı kalk kahvaltı hazırlayalım dedi.... başladı yumurta isticem bal isticem kaymak isticem çkolatalı süt isticem pekmez isticem peynir isticem.... ya da banyo yapacak o gün anne hadi ama geç kaldık banyo yaoalım tamam derim hazırlarız havluyu giycekleri e banyo biyter üstümüzü giymeye gideriz havluyu açmaz neden anne masaj istiyorum nemlendirici yi al yarım saat masaj yap hanıma.... hadi giyinelim omaz sırtımı unuttun.... yani ben nasıl oturayım hem böyle aktiviteler onun çok hoşuna gidiyor.... dün bebeklik oyun halısı oyuncakları görünce şaşırdı bunlar benim dedi.... evet dedim kardeşe vereceğiz dedim tamam ddi sen büyüdün kızım dedim :D

bende bahcıvan pantolon istiyorum :9::9: bana da yazın nerden alcaksınız bana da yazın

bende bahcıvan pantolon istiyorum :9::9: bana da yazın nerden alcaksınız bana da yazın

araştırıyoruz canım bizde bahçıvan pantolon arıyoruz çok pahalı 120-130 tl.fiyatı uygun yer arıyoruz.lcw fiyatları biraz uygun ama ordada bahçıvan varmı bilmiyoruz gidip bakmak gerek.

araştırıyoruz canım bizde bahçıvan pantolon arıyoruz çok pahalı 120-130 tl.fiyatı uygun yer arıyoruz.lcw fiyatları biraz uygun ama ordada bahçıvan varmı bilmiyoruz gidip bakmak gerek.

siteye baktım sadece kot elbiseler var inş gelir ben gelene kadar

ahahahahaha yani sağolll :)) elimde dondurmayla avatara bakınca öyle kalakaldımm :))))

canım ya güldürdün beni.ye sen annesi yede bebişe yarasın.bende avatarı ilk gördüğümde öyle kalakalmıştım.ama abartmışlar sanki:) hahahahahah

$o_555.webp
bu var nasıl hem yazın giymek daha kolay olur

anammm benim hayalim de eğer kız olursa ana kız bahçıvan tulum, spor ayakkabı, saçlarda iki yandan toplayacaz... ama erkek olursa da bir iki aynı tshirtten düşünüyoum:)) dün bir site görmüştüm bebek badileri satıyor, baskılı hepsi.... işte "made in turkey", "annem beni çok seviyor", "öpmek 5 lira".... gibi şeyler vardı çok şirin...

ya da diyorum ben çocuğuma şirinli tshirt alırım, kendim şirine baskılı giyerim... dün böyle konuşuyorum kocam döndü -e bennn? (benim koca soğuktur, ağırdı o tshirt bile giymez ondan onu bu planlara dahil etmiyorum), e giyersen sana da şirin babalısını alırız dedim :))

bu arada journey mağazasının önünden her geçişimde içimm gidiyor... ayy kız olursa şöyle 5-6yaşına gelince kesin ordan giyinecez kızımla... düğüne falan giderken hele:))

evet cnm lcw da var tabi ki 40 tl civarı 2 cesit var bahcivan pantolon

slm kızlar buyuk ıhtımalle bende erkek annesı oluyorum nasıpse tabı....ama dr randevum pek ıyı gecmedı cnm sıkkın cocugun sevıncını bıle yasayamadım:(dr yıne canımı cok sıktı..burda konusup da sızınde canınızı sıkmak ıstemıyorum..cınsıyetını hbr vereyım dedım

biz jouneyden giyiniyoruz kızımla :) :) bayramlık aldık aynı bluz aynı etek ikiz gibi gezdik....

Back
X