- 17 Aralık 2008
- 78
- 0
- 96
- 42
selam kızlar uzuun uzuun okumalarımdan sonra ve bugunku kontrolumuzden sonra biz de sizinle olmaya karar verdik:) aslında hepinizi çok iyi tanıyorum ve her gün takip ediyorum, dilse ancusa, filizyavuz,gülpembe,masaltuna,turamit,aybüke,meriçdemir vs.. nasıl iyi takip etmişim diimi:))
14+2 günlük hamileyim, bugun bebeğimi gördüğümde bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyodu, yediğim çikolata böyle bir etki yaptı sanırım:) bizde herşey yolunda çok şükür
.
geçtiğimiz eylülde 9 haftalık bebeğimizi sebepsiz kaybettikten sonra bu defa daha tedirginim ama şimdilik herşey yolunda çok şükür. doktorumla aynı hastanede olduğumuz için ve ilk gebelikteki üzüntüden dolayı her hafta görüyorum bebeğimi
işte böyle buradan devam edebiliriz:)
yalnız o kadar takibe ragmen yaptığım ticker'ı nereye yapıştırcağımı unuttum
bi link rica etsem
bu arada sat 19 aralık yaş 29
14+2 günlük hamileyim, bugun bebeğimi gördüğümde bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyodu, yediğim çikolata böyle bir etki yaptı sanırım:) bizde herşey yolunda çok şükür

geçtiğimiz eylülde 9 haftalık bebeğimizi sebepsiz kaybettikten sonra bu defa daha tedirginim ama şimdilik herşey yolunda çok şükür. doktorumla aynı hastanede olduğumuz için ve ilk gebelikteki üzüntüden dolayı her hafta görüyorum bebeğimi

yalnız o kadar takibe ragmen yaptığım ticker'ı nereye yapıştırcağımı unuttum

bu arada sat 19 aralık yaş 29