• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar uzuun uzuun okumalarımdan sonra ve bugunku kontrolumuzden sonra biz de sizinle olmaya karar verdik:) aslında hepinizi çok iyi tanıyorum ve her gün takip ediyorum, dilse ancusa, filizyavuz,gülpembe,masaltuna,turamit,aybüke,meriçdemir vs.. nasıl iyi takip etmişim diimi:))

14+2 günlük hamileyim, bugun bebeğimi gördüğümde bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyodu, yediğim çikolata böyle bir etki yaptı sanırım:) bizde herşey yolunda çok şükür:nazar:.
geçtiğimiz eylülde 9 haftalık bebeğimizi sebepsiz kaybettikten sonra bu defa daha tedirginim ama şimdilik herşey yolunda çok şükür. doktorumla aynı hastanede olduğumuz için ve ilk gebelikteki üzüntüden dolayı her hafta görüyorum bebeğimi:1: işte böyle buradan devam edebiliriz:)

yalnız o kadar takibe ragmen yaptığım ticker'ı nereye yapıştırcağımı unuttum :3: bi link rica etsem
bu arada sat 19 aralık yaş 29

Böyle bulantısı bol, ağrısı bol, antibiyotiği bol ve çalışan bi hamile olmak çok zor kızlar. Bana dua edin. Kıyafetlerim de boğmaya başladı hafiften. Internetten aradım çarşı pazar dolaştım ama şöyle ferah bi hamile pantolonu bulamadım. Nerde vardır?

o gobek ne ole masallahhhh.....zayıfsın yaa sırf gobek cıkmıs:))bı de o esyları yaymıssın yaymıssın nasıl topladın sonra merak edıyorum hahahahaha

birincisi göbeğim çok güzel kocaman :) ikincisi kıymet bil azcık siz istediniz diye yaptım çektim kız:) ayrıca ne var tek tek katladım geri:52::52::52::52:

aşk olsun ya bak nasıl takıldım biz senden istesek yapmayacaksın demekki:43::43::43::43:

birincisi göbeğim çok güzel kocaman :) ikincisi kıymet bil azcık siz istediniz diye yaptım çektim kız:) ayrıca ne var tek tek katladım geri:52::52::52::52:

yorulmussundur dıye dıyorum kardesımsın yaaa:)))gobegınede laf etmedıkk hıııııhhhhh guzel tabeeee:19:

emotion seviom kız seni ya ben :38: benim göbemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok datluuuuuuuuu:) yemede yanında yat yer kalırsa ahahahhahah:52::52::52::52::52::52:

emotion seviom kız seni ya ben :38: benim göbemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok datluuuuuuuuu:) yemede yanında yat yer kalırsa ahahahhahah:52::52::52::52::52::52:

farkında mısın acaba senn bu topıkde ben en cok kımınle ugrasıyorummm ınsan sevdıgıyle ugrasırmıs bende senı sevıyorum kuzumm her zaman soyluyorum sana senınle ugrasmak hosuma gıdıyor :54::54::54::54::54::54::54:yerım ben o gobegı masallahhh:))

ben dayanamdım dilse ve bana hamburger söyledim :) :) tabiki onunkinide ben yicem..... o patates ve portakal suyunu götürecek..... bendeeee hamburgerleri.... canım hiç kuru pilav istemiyor.... dün 3 tabak yedim yetti vallla.... gece de eşim gelirken aradım dedim senin köfteciden köfte alsana bana :) adam eşimin tanıdığı.... vallla kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum bakalım ama nereye gidiyor mechull

Back
X