• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Niye ki canım sen sorunlar mı yaşadın?
tabiki önemli değil cins. hele de ilk çocuksa
laf değil sağlıklı olsun gerisi boş da işte heyecan yapıyoruz,hazırlıklar falan ona göre olsun
sanki erkek bebek pembe giydirince ben bunu giymem diyecek de

evet oldukça sorunlar yaşadım ve yaşıyorum, son 10 gün içinde 2 kez yoğun kanama yaşadım ve hiç kesilmiyor, sürekli azda olsa devam ediyor, sebebi bilinmiyor, sürekli yatmak zorundayım, oturmak bile yasak, 10 gündür evin içinde mutfağa bile gitmedim sadece tuvalet. ben zaten heyecanınızı çok iyi anlıyorum ve aynı heyecanları bende yaşadığımı söylüyorum, banada doktor bebeğin erkek dediği zaman kendimi yüncüde buldum mavi mavi yünler aldım. ama benim doğru bulmadığım nokta cinsiyet öğrenebilmek uğruna çeşit çeşit doktorlara gitmek. tabi ki herkesin kendi hayatı kendi tercihi ama bunu öğrenmenin bir zamanı var ve bu zaman gelince ancak net söylenebiliyor, zamanı gelmeden doktorlar birşey söylesede sonradan değişebiliyor. 20. haftada bile net öğrenilse hazırlık yapmak için geriye 20 hafta kalıyor. bence gayet yeterli bir süre :D

Filizyavuz citcitli body tulumlarin altli ustlu takimlarin icine giyiliyor hele kisin bebek daha rahat ediyo beli acilmiyo aybuke 2.5 yasina kadar citcitlibody kullandim wc egitmde kilot atlete gectim cnm

işte bebek giysilerini düşününce tek bildiğim çıtçıtlı body imiş benimde. kadife tulum falan gördüğümde aklıma yazıyorum hemen:):):)

paticim biz senle hemen hemen aynıyız aynı gün bile doğum yapabilirizz

Siz ağustos sonunda doğurusunuz ben size deyim:9:
19. hafta olmuuşşş
:10:

Doğuralım tabi:):) Benim için sorun değil:) Ben aĞustosun son haftası bekliyorum zaten planalanan tarihte o aralığa döndü 11. haftalarda. Ama eşimle Ağustosun 15' i gibi gelebilir diye alıştırıyoruz kendimizi... Son haftayı rahatı yerindeyse bekler yani...

Bizim hanfendi kilot giymek istiyo :)

Kilotta giyiyoruz tabiki
kilot üstü atlet üstüne body
ohhh göbek bel her yer kapanıyor:46::46:

Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr :3::3::29:altta ismi geçen hamileleeeeerrrrr hadi oynatın
tombiş parmakları da iki çift laf atın ortaya olmuyor ama oturmaya mı geldik hadiiiiiii:52::52:

evet oldukça sorunlar yaşadım ve yaşıyorum, son 10 gün içinde 2 kez yoğun kanama yaşadım ve hiç kesilmiyor, sürekli azda olsa devam ediyor, sebebi bilinmiyor, sürekli yatmak zorundayım, oturmak bile yasak, 10 gündür evin içinde mutfağa bile gitmedim sadece tuvalet. ben zaten heyecanınızı çok iyi anlıyorum ve aynı heyecanları bende yaşadığımı söylüyorum, banada doktor bebeğin erkek dediği zaman kendimi yüncüde buldum mavi mavi yünler aldım. ama benim doğru bulmadığım nokta cinsiyet öğrenebilmek uğruna çeşit çeşit doktorlara gitmek. tabi ki herkesin kendi hayatı kendi tercihi ama bunu öğrenmenin bir zamanı var ve bu zaman gelince ancak net söylenebiliyor, zamanı gelmeden doktorlar birşey söylesede sonradan değişebiliyor. 20. haftada bile net öğrenilse hazırlık yapmak için geriye 20 hafta kalıyor. bence gayet yeterli bir süre :D

yaa öyle tabiki.. hangi çocuk çıplak kalmış allah aşkına.. hem bu topik onun için var, doğuruyorum bir donu bile yok çocuğumun durumu olursa biz göndeririz bile...

Şaka bir yana çok çok geçmiş olsun...Kanamanın nedeni ile ilgili ne diyor doktorun???

Dun pasama kiyafetler aldim aybuke sultan kiskandi anne bana bisi yokmu kizimada turkuaz mavisi askili elbise 3 ADET tayt ustu tunik kot jile sort aldim tskr ediyo hemen

Slm kızlar nasılsınızz
biz okuldan geldikk
sizi merak ettik malum bağımlılık yarattı burasıııııııı
bebişler iyimi kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr

tüylerim diken diken oldu, kesinlikle haklısın.. Bende şehir dışı seyahatimde doktor düşük tehlikesi olabilir dediğinde aynen yazdıklarını hissettim. Bizimki şımarıklık işte, Ben eminimki cinsiyet öğrenmek isteyen kız erkek ayrımı yapan ben dahi herkes en ufak bir tehlikede ne olursa olsun sağlıklı olsun diyebiliyorlardır...

tabi ki biliyorum herkes önce bebeklerinin sağlığını düşünüyor, allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın. şımaraklık olarakta görmüyorum asla sadece insan herşey yolundaysa kendini elinde olmadan çok kaptırıyor , bırakın herşey kendi akışında gitsin en güzeli bence bu.

geçmişi ben de okudum bişey göremedim
belki de o msjlar silinmiştir.

Senin mustafa oldu,prenses demek haa:9:
Şimdi ne isim düşündün?

Yönetici o mesajları silmiş. Öyle yazmış foruma.

Ben de isim olarak Ayşan, Ayşen, Zeynep düşünüyorum tabi bilmiyorum şimdilik çok emin değilim yani:) Ama mustafanın şoku çok büük oldu benim için.. :37:

canım öncelikle çok geçmş olsun diyorum zor bi hamileliğin varmış gerçekten dilerim bebeğin sağsalim dünyaya gelir bizlerin cinsiyet merakına gelince tabiki bebeklern sağlığı herşeyden önce gelir ama çoğu hamilenin hatta babanın ailenin merakıdır cinsiyet yani ben normal karşılıyorum bende 14. haftada başka bi dra gittim sırf cinsiyet için üstelik benm 2. bebeğim Allah hepimizin bebeklerni korusun bizi onlarla sınamasın

herkese selamlar kızlar uzun zamandır sizleri sessizce takip etmekteydim yazılanlar arada kaynadığı için hernekadar kırılmamak gereksede insan hamile olunca hormonlar falan ammaaaan uzatmim işte bende uzaktan uzağa okuyodum sizleri ikili testimi yaptirdım bir sorun yok allaha şükür ense 0.95 çıktı kan değerleride normal tabi bunlar olalı 1 ay oluyor nerdeyse şimdide 3 nisan kontrolüm var cinsiyet geçen gittiğimde çok erken dedi bakalım bu sefer söyleyecekmi.
birde ayrı bir konu atmak istiyorum ortaya ola ki erkek olursa ben hastaneden çıkmadan sünnet yaptırmak istiyorum sizler ne düşünüyorsunuz çokmu erken olur

geçmiş olsun sana canım
ama işte bee insan merak ediyor ben kimseyi kınamıyorum valla
cinsiyet öğrenmek için deliren de vaar amaan ne olursa sağlıklı olsun da şansıma diyen de
2li,3lü test yaptırmak gibi bişey
hiç yaptırmayan da var hepsini sırayla gerek yok dendiği halde yaptıran da
allah hepimizin bebeklerine en önemlisi sağlık sıhhat versin sonra da herkesin gönlüne göre versin
zaten cinsiyeti baştan sen ne istersen iste,dr ne dediyse sonradan gönlüne o geliyor
ben kızımda hep erkek istemiştim,erkek çocuklarını daha bi çok seviyodum anaaam kız oldu ben bi hayal kırıklığı yaşadım size anlatamam hem de ilk çocuğum
sonra kızları o kdar sevdimki şimdi de buna erkek deyince bozuldum,böyle bişey iste..:29:

tabi ki biliyorum herkes önce bebeklerinin sağlığını düşünüyor, allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın. şımaraklık olarakta görmüyorum asla sadece insan herşey yolundaysa kendini elinde olmadan çok kaptırıyor , bırakın herşey kendi akışında gitsin en güzeli bence bu.

çok haklısın canım yazdıkların o kadar doğru ki sanada çok geçmiş olsun iyi düşün her zaman herşey iyi olacak emin ol

ben de duydum onu adam doçentmiş daha çok problemli gebeliklerle ilgileniyormuş
çok doluymuş,benim alt komşum ona gidiyor.

Evet herşey normalse ultrasondan bakıp gönderiyormuş. Ama problemlilerle çok çok ilgiliymiş. Aynı şeyi öğretmen arkadaşım da söylemişti..

ben ayçaya hala kullanıyorum çıtçıtlı
yoksa atlet açılıyor beli göbeği ortaya dökülüyor
kışın atlet üstü body giyiyoruz hala
ben bile rahat ediyorum onlarla çocuk da rahat ediyor..:40:

Ben kendim de alttan çıtçıtlı atlet kulanıyorum. Belim açılmıyor, yaz kış rahat ediyorum yani :)

HCG değeri 50nin altındaysa erkek yüksekse kız sanırım..

gerçekten mi:53::53:

Fulya Florance Nihgtingale var. Orada da doktor herman. Herkes bu doktoru konuşuyo. Ben de gitmedim ama çok methini duydum yani. Bizim okuldaki eski öğretmenler, genç öğretmenler bile onunla doğum yapmışlar.

evet cnm ben de duydum herman beyi. ehrkes çok memnun. bende bir araştırayım sağol:34:

ben ikili testimi aldım geldim. yardımcı olur musunuz bişey anlamadım ki:1:

Back
X