Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olumsuz bir gebelik yasamadim geçmişte. Ama ona rağmen 14. haftadan önce söylemem kimseye dedim esime. Esimin babasi 10. haftada rahatsizlaninca, aman birde adama birsey olur söyleyelim sevinsinler dedi esim ve onun zoruyla söyledim. Etrafinda maalesef sorunlu gebelik yasayan cok insan oldu. Gordum ki sonrasinda birsuru ah ah vah vah lara maruz kaldilar. kendimi iyi biliyorum , ben dayanamam boyle birsey olursa deyip kendimce onlem aldim.
ama olacak olduktan sonra son aylarda da oluyor. yakin bir arkadasim da erken dogumla bebegini kaybetti, bu olumsuz ornekleri cok dusunmemek ve rahat olmak lazim.
arkadaşlar burada çok konuştuk, baş ağrısı için ilaçtan önce çin yağını deneyin. Genellikle işe yarıyor.
denıcem bunu canım acayıp basagrım var mıde bılantımıda tetıklıo berbat durumdym suan(((
burası çok sessiz pazar günleri. bütün gün kasıklarım ağrıdı hani tuvaletinizi tutarsınızda kasıklarınız ağrır ya onun gibi.sık sıkta tuvalete gittim. daha yeni azaldı ağrım. halbuki bütün gün oturdum yormadım kendimi. pazara bile gidemedim valla. inşallah hepiniz iyisinizdir
selam kızlar
çook hastayım nezle olmuşum ilaçta içemiyorum..umarım hiç kimse yaşamaz bunu..tavsiyeleriniz var mı..ıhlamur,portakal,limon,greyfurt harici:)