2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Valla benimkide derse gitti birazdan yarım saaate kadar gelir benimkide çok kızıo bilgisayarın başında oturmama
hemen bırbıra başlıo dayanamıyrm bende kapatıyrm... Bebek zarar görüyomuş radyasyona maruz kalıymşmmmm
Napalım baba olucak yaaaaa beni değil bebeğini düşünüyo kesinnn:1:

aynen öyle canım.. ama çok heyecanlı ve mutlu kocacım da.. onun mutluluğu beni daha çok mutlu ediyo..

:nazar:ne kadar çok öğretmenn var gerçekten.....:) ithalat ve yedek parça sorumlusuyum.......biraz değişik bişey oldu......inaşallah hepimiz bebilerimizi sağlıklı kuçağımıza alırız......benim ikinci tüp bebek denemem ve tuttu.....o yüzden biraz daha korkuyorum onu kayıp etmekten......allahım inşallah hepimizin yüzüne bakar......:nazar:

Merhaba Sevgili Eylül Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Eylül Anneleri, bu kalp Eylül Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Hayırlı geceler rahat uykular olsun inşallah. Gün içinde uyamayı sevmiyorum ama mecburen duramadığım içn uyuyorum gecenin bi saatinde de kalkıp dikleniyorum ya da abuk sabk rüyalar görüyorum... Saçma sapansız rüyalar dileğiyle ::)

iyi geceler arkadaşlar. yarın kontrolum var geçen hafta çok küçük diye kese gözükmedi. bu hafta 5 hafta 1 gün oldu. sizve yarın kese gözükürmü. 4 gün önce değerim 436 ydı.

iyi geceler arkadaşlar. yarın kontrolum var geçen hafta çok küçük diye kese gözükmedi. bu hafta 5 hafta 1 gün oldu. sizve yarın kese gözükürmü. 4 gün önce değerim 436 ydı.

1000 in üzerine çıknca görülüyırmuş
beta her gün 2 ye katlar 2 gün önce 800 civarı olsa bugün 1600 cıvarıdır yarın görülür

1000 in üzerine çıknca görülüyırmuş
beta her gün 2 ye katlar 2 gün önce 800 civarı olsa bugün 1600 cıvarıdır yarın görülür

öylemi çok sevindim şuan 2000lerde gibi artışıma göre en son 175 den 436 ya yükselmişti iki gün arayla. çok heycanlıyım. sen gördünmü canım keseyi..

öylemi çok sevindim şuan 2000lerde gibi artışıma göre en son 175 den 436 ya yükselmişti iki gün arayla. çok heycanlıyım. sen gördünmü canım keseyi..

bugün gördüm canım:) :nazar: darsı başına
Allah herkese bebğini bağışlasın

kızlar mrb allah kısmet ederse bende anne olucam inşallah.dün ultrasonda kese göründü.4 hafta 4 günlükmüş bebişim.iki hafta sonrada kalp atışlarına bakacak doktorum.umarım sorun yaşamadan hepimizde bebeklerimizi kucağımıza alırız.bu arada vajinal ulrasonamı giriyorsunuz kese görmek için yoksa göbektenmi kızlar

arkadaşlar tamama her şey iyi hoşda tickerıda hazırladım ama bunu nasıl yapıştırıcam sizin gbi biri beni aydınlatsa biraz cahal kaldım:):5:

ayyyyy yaptımmmm:) ama srekli bunu kopyalamkmı lazım her yazdıgımız şeyin altı

hep kopyala yapıştırmı yapmak lazım

Son düzenleme:
Back
X