2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

harika darısı başıma... şuan senin hcg değerin kaçlarda canım ve kaçıncı haftandasın.. inşallah sorunsuz bi hamilelik atlatır bebişini kucağına alırsın..

5+ 3 de gördüm dün
betam en son 800 dü pazartesi çarşamba da gördüm

Bilmiyorum canım yaa doktor cuma gel dedi. Demek var bi bildiği :) İnşallah duyarız bakalım.

inşalalh duyarsın canım

öğretmene anneler kimse yok derrstesiniz galiba :)
ben de 11. 30 da gideceğim
3 saat var bugün
bu sene ekdersim yok Ama çok rahatım tam hamile olUnacak yıldı dua ettim ALLAH KABUL ETTİ ŞÜKÜR herkese ii dersler

bişey sorcam hamilelere araba kullanmk yasak mı ben geri giderken arkaya bakmaya zorlanıyorum artık kranımın ağrıdığını hissdiyorum
ama dolmuş ta kullanamıyorum yakın olmasına rağmen 2 vasıta oluyor ve yollar çok zıplatıyor geç girdiğim için de çarşamba ve perşembe günleri diğer arkadaşlarla gidemiyorum

sizce geri giderken arkaya zorlanıp bakmak tehlimidir ???

benim beta hcg 1764 kese göründü. 8mm olarak ama embriyo görünmedi
2 hafta sonra kalp atışlarını duyarmışız kızlar sizce normal mi?

teşekkür ederim canım hamilelerin duası kabul olurmuş umarım seninki de tutmuştur bana :1:
Meleğini sağlıklı sıhatli kucağına alman dileğiyle..
amin inş.canım :)))
bende 5 +2 :-) akıntı normal canım,benim normal de de var zaten
kızımda da olmuştu,ama çok sinir bozucu
hımssss normalsee boşver takma kafaya fıstık:)))
canım benim ben de keseyi bugün biraz önce gördüm ilk fotomuzu aldık herkee hayırlı olsun 5 +3 İNTERNETE GÖRE DOKTOR BİŞEY DEMEDİ AYNIYIZ GALİBA 5 MM ÇIKTI
ALLAH KALP ATIMLARINI DUYMAYI KUCAKLARIMZA ALMAYI NASİP ETSİN :)
ay ay ay ne güzellll, amin inş. canım sağlıkla sıhatle bebişlerimizi kucağımızada alalım inş.
sanada hayırlı olsun canım. Allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. canım sen kan testini ne zaman yaptırdın bide değerin kaçtı. benim adetim geçtikten iki gün sonra 29 aralıkta 175 ti tam 48 saat sonra 436 ydı. yarın kontrolum var iki kat artmaya devam ettiyse şuan 2000 küsürlerde olması lazım kese görmek için yeterlimi..bu arada sen görmüşsün çok güzel ne mutlu sana..
teşekkür ederim cnaım saolasınnnn amin diyorum başka birşey diyemiyorummm ne güzel yaa duası boş bir topik:))))
canım ben kan testimi tam regl günümde yaptırdım 27 kasımm da 167 idi değerim birdahada yaptırmdaım haftaya yapacağızz bizimle payla sen sonuçlarını merka ettim inş. güzel değerler olur

ben daha işe başlamasamda meslektaş sayılabilirz mihrace bende iktisat mezunuyum kpss hazırlanıyorum çok sıkıcı ama :S
Ya bişey sorcam doktor bana ultrason çekti ama kaç milim kaç haftalık hiç bişey demedim benimde sormak aklıma gelmedi heyecandan uf ya sinir oldum şimdi :((
Allah kolaylık versin kpss sıkıntılı bir süreç inş. üstesinden kısa zamanda gelirsin bende iktisat mezunuyum:))
açıkcası bende heycandan bebişile ilgili bişi sormadım sadecee ekstra dikketmem gereken birşey varmı dedim,

aşırı sıcak aşırı soğuk ortamda bulunmayın,
hamam havuza girmeyin,
çok ekşi,tuzlu ve acı yemeyin,
folik asite devam edin,
ağır kaldırmayın bol bol dinlenin,
her saat başı su için
3 saatte bir beslenin az ve sık olsun dedi,
3 ay kadar yaramazlık yokmuş:DDDDD

2012 inin en güzell anneleri merhaba bende katılayım aranıza:) SAT 26 kasım TAHMİNİ DOGUM 1 EYLÜL yaşım 26 ilk bebeğim inşallah...benle hemen hemen aynı olan arkadaşlar var arkadaş listenize ekleyin ordan ayrıntılı konuşuruz çok mutluyum çok istedim ve nihayet inşallah bebegim gelicek...kesemizide gördük 5 mm ama genede insan burda herşeyi okuyunca endişeleniyo ya kese boşssa filan gibi:( haftaya tekrar gidicemdoktora hepimizin meleklerini korusun allahım...
aramıza hoş geldin canımh ayılrı uğurlu olsun Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin kötü düşünmüyoruz pozitif oluyoruzz güzel şeylerle karşılaşıyoruzz inş. haftayada güzel şeyler göreceğiz inş.
Burası ne şenlikli böyle yaaa
valla sayfalar çok hızlı ilerliyor:46::46::46:
biz de 2008 eyl. annelirnde böyle başlamıştık sonra teker teker bırakanlar oldu
kimse bırakıp gitmesin hee,arada da olsa gelip ceee eee deyin:23::23::23:
hoca hanımlaarr size diyorum en çok da:21::21::21:
bu arada hani listemiz,:40::40:hani BDT,yaş,isim,hangi şehir,kaçıncı bebiş gibi bilgileri
ancak böyle takip eder öğreniriz yoksa birbirimizi zor tanırız...:46::46::46:
:)) ay çok hoşssunn gel hayatım aramıza neşe verirsin bize:DDD

benide ekleyin.. bat 27 kasım muhtemel doğum 2 eylül yaş 25 ankara ilk gebeliğim..
hayılrı olsun tekrardan:)))
farklı mesleklerden de olsak çalışan annelerin çocuğu olacak bizim sıpalar:)))
Hayırlı olsuuun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
.

efet canım öyle gözüküyor:))))
teşekkür edeirm Alalh razı olsun hepimizin kucaklarına almayı nasip etsin Allah sağlıkla sıhatle inş.

Kızlar bende çok acıkıyorum yaa napcam bilmiyrum...
Zaten kilo almış gibide hissediyrm ya neyse sonrada bende aynen senin gibi amaaaaannn olsun bi diyet yaparım bebeğim büyüyünce tamammmm
Ben okulda daha kimseye söyleyemedim hatta kayınvaldemin bile haberi yok söylemiyrz daha kendisi biraz boş boğazlıdırdaaa valla tüm esk. ye yarar
Digerinde eşim söyledi 5 haftalıkken sen bu herkese yay... Sonra ben 9 haftalıkken kaybettim ya bebişimi bana tel açmışş yaaa bem herkese söylemiştim şimdi ne diycemmm diyooo saNKİ BEN İSTEYEREK KAYBETMŞİMMM neyse kızlar sizide sıkktımm:50:
Bu arada burda bişeyler paylaşmak çok güzel oluyooo inanın desarj oluyrmmm Hepinize çok teşekkürler minik meleklerin melek kalpli annelerii:16:
canım acıkmamız normalll:) ama dikkat edelim biz kendimizeee kalmasın üzerimizdeee fit anneler olalımm inş. herşeyden yiyelim ama abartı porsiyonlar değil normal normall:))
bu arada kayınvalideni takma kafayaa bazen öyle şeyler yaşanıyor maalesefff sen sevincini yaşa canımmmm doya doya kötü şeyler getirme aklınaa Allah yar ve yardımcımızolsun.
Kızlar
bu rarada hamilelikte su tüketimi çok önemli hepimiz bunu biliyrz, fakat ben en fazla 1 lt tüketiyOrumdur
bunu nasıl daha fazlaya çıkarıcam bilmyrm gerçi
Bu 1 lt de bile özellikle akşamları zırt pırt Wc ye koşuyrmm yaa
hıms evet dr um banada söyledi her saat başı bir bardak su iç dedi:DDD sıcak su öneririm:)) normal su bıktırıyorr kupayla sıcak su iç çay içer gibi :))
hepinize selam kızlar,,,
ben pek iyi olmasamda umarım siz iyisinizdir...
benim dün geceden beri koyu kahve akıntım var,,,artık akıntı mı kanama mı her neyse ondan işte,,,
dün gece dr umu arayıp acile gittik ama normal dedi eve gönderdi...
bu sabah o moralle okula gittim (ki bir de nöbetçiydim),,,
1 saat sonra baktım akıntı hala devam ediyo yine hastaneye...
ultrasonla baktı dr.kesecik ordaydı...
ama benim içim hala rahat değil...neden böyle birşey oldu ki şimdi?
dr.normal bu tür kahve kanamalar kırmızı olmadığı sürece korkma dedi...3 rapor verip eve gönderdi...
sizlerde bu tür bi durum yaşayan var mı arkadaşlar_
umarım yoktur ama varsa da en azından birbirimize moral verelim burdan...:14::14::14:
canım aklına kötü şeyler getimreeeyerleşme kanaması dedikleride olaiblirrrrr annesi yer açıyordur kendinee bıdık
Allah şifa versin çok çok geçmiş olsun sen bol bol dinlen canım
Ya benim göğüslerim acaip şiş ve acıyorlar dktora söledim daha çok acıyacaklar dedi ya bi çaresi yok mu bu göğüs sızısını dindirmenin sütyen bile takamıyorum o derece şiştiler ve acıyolar ya :( zaten moralim bozuk eşimde nöbetçi bu akşam uf ya :( yemekte yiyesim yok :(
:D al benden de okadarr yawss yatakta dönemiyor bile acısından ve büyüklüğünden kimseye sarılamıyorum bile:DD
geçer inş. zamanla

Gunaydin kizlar
birsey sorucam bugun kasiklarimda arada bi igne batar gibi bi agri oluyor bildigim kadariyla normal ama onceden bir dusugum oldugu icin haliyle o korku icimde kaldi.

canım ben henüz tartılmadım. cesaretim yok takip etmeye..
aaaa tartıl lütfen bugün başlangıcın olsunnn ve takip ett olurmuuuuu
iyi geceler arkadaşlar. yarın kontrolum var geçen hafta çok küçük diye kese gözükmedi. bu hafta 5 hafta 1 gün oldu. sizve yarın kese gözükürmü. 4 gün önce değerim 436 ydı.
inş. keseciğinizi görürsünüzz canımmmmmm güzel haberlerini bekliyoruz inş.
kızlar mrb allah kısmet ederse bende anne olucam inşallah.dün ultrasonda kese göründü.4 hafta 4 günlükmüş bebişim.iki hafta sonrada kalp atışlarına bakacak doktorum.umarım sorun yaşamadan hepimizde bebeklerimizi kucağımıza alırız.bu arada vajinal ulrasonamı giriyorsunuz kese görmek için yoksa göbektenmi kızlar
hayılrı uğurlu olsunnn hoş geldin aramızaaaaa Allah sağlıkla sıhatle kıcaklarımıza almayıda nasip etsin
arkadaşlar tamama her şey iyi hoşda tickerıda hazırladım ama bunu nasıl yapıştırıcam sizin gbi biri beni aydınlatsa biraz cahal kaldım:):5:
canım herdefasında kopyala yapıştır yapamyacaksınnn,yukarıda sağda nickimiz olduğu yerin ynaında kontrol paneli var oraya tıkla oradan açılan menüde solda profili düzenleme menüsüne tuklaa aşağılara doğru çizelge diye bir kutucuk olacka oraya kopyala yapıştır yaparsann tamamdır:))
bişey sorcam hamilelere araba kullanmk yasak mı ben geri giderken arkaya bakmaya zorlanıyorum artık kranımın ağrıdığını hissdiyorum
ama dolmuş ta kullanamıyorum yakın olmasına rağmen 2 vasıta oluyor ve yollar çok zıplatıyor geç girdiğim için de çarşamba ve perşembe günleri diğer arkadaşlarla gidemiyorum

sizce geri giderken arkaya zorlanıp bakmak tehlimidir ???

hımssss bende aktif araba kullanıyorumm ama ben hiç arkaya dönüp bakmam dikiz aynasındna hallediyorum işimi birde park sensürüm varr işimi kolaylaştırıyorr, sanırım son aylara kadar araba kullanabiliyoruz yanlız çok titreşime maruz kalmamaya çalışş mümkün olduğunca yavaş kullan :))

ohh bitti geçmiş:)) akşamları coşmuşssunuz kızlar maşallah ne çabuk ilerlemişssiniz:)))

kızlar ben 4 haftalık hamişim. neler yemeye özen gösteriosunuz ya da neler yemiyosunuz?

kızlar ben 4 haftalık hamişim. neler yemeye özen gösteriosunuz ya da neler yemiyosunuz?

hoş geldin canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayıda nasip etsin inş.
ben günde 1 bardak süt içiyorum,3 ceviz,3-4 fındık,3-4 badem ve sabah kahvaltıda 1 yumurtaa yiyorumm
onun dışında haftada iki gün balık yemeye özen gösteriyorum (bu alışkanlığım yıllardır var yeni birşey değil şimdi daha dikkat edeceim)
bildiğim kadarıyla bitki çaylarıı tüketilmemeli,maydanoz, limon bunlar tüketmemek gerekiyormuş,

dün dr 3 saatte bir beslenin dedi az ama sık yyiyin dedi,birde her saat başı suy için dedi canım başka şeylerde söyledi aşağılarda yazmıştım istersen bir bak

hoş geldin canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayıda nasip etsin inş.
ben günde 1 bardak süt içiyorum,3 ceviz,3-4 fındık,3-4 badem ve sabah kahvaltıda 1 yumurtaa yiyorumm
onun dışında haftada iki gün balık yemeye özen gösteriyorum (bu alışkanlığım yıllardır var yeni birşey değil şimdi daha dikkat edeceim)
bildiğim kadarıyla bitki çaylarıı tüketilmemeli,maydanoz, limon bunlar tüketmemek gerekiyormuş,

dün dr 3 saatte bir beslenin dedi az ama sık yyiyin dedi,birde her saat başı suy için dedi canım başka şeylerde söyledi aşağılarda yazmıştım istersen bir bak

teşekkürler canım ya aynı şeylermiş hemen hemen. ama ben sayıyla değil baya abartarak yiyorum sanırım ceviz fındık olayını. kuru kayısı, üzüm falan da yiyorum. ballı sütler falan iyi gidiyorum yani :)

ilk ay kilo almaya bşladınız mı siz?

teşekkürler canım ya aynı şeylermiş hemen hemen. ama ben sayıyla değil baya abartarak yiyorum sanırım ceviz fındık olayını. kuru kayısı, üzüm falan da yiyorum. ballı sütler falan iyi gidiyorum yani :)

tamam süperr mutlaka tüket bunları , ama abartmamaya çalış bize kilo olarak geri dönmesinlerr sayıylaa yemek daha mantıklı hepsi biraradayemiyorum
mesela sabah kahvaltıyla öğle yemeği arası ceviz yiyorum öğledne sonrada yemektne önce fındık yiyorum sütü akşam yada sabah içiyorum gün içine yaydımmm
hem çok şiş hissetmiyorum kendimi hemdeee pisboğazlığıma yenilmiyorum:DDD ama iştahım çok açık yemy ekalksam avuç avuç yerim

:49::emir_bebek:Günayyyydıııııııınnnnnnnn güzel anneler ve Mercimeklerrrrrriiiiiiii:21:
Güne positiv başlıyalımmmmmmmmm......herşey çok güzel olacak allahın izniyleeeeeee :49:
:emir_bebek::32:

:49::emir_bebek:Günayyyydıııııııınnnnnnnn güzel anneler ve Mercimeklerrrrrriiiiiiii:21:
Güne positiv başlıyalımmmmmmmmm......herşey çok güzel olacak allahın izniyleeeeeee :49:
:emir_bebek::32:
günaydınn canımmmmmmmmmmmmmmmm :))))

ben 4 haftadayım şu an zaten doktor ilk gittiğimde tartmadı ben merak ettim kendim bakıyorum
hımsssss sen tartıl mutlaka:DD beni dün tarttı kendi basülümen 2 kg fazla tartt ama kıyafetlerle :Dhehe
Birsey sordum ama cevaplamak isteyen olmamis..
canım ben farketmeidm gözümden kaçmış bir bakayım ne sormuşssunnnnnn

Back
X