Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünkü belirtileriniz neler annişlerrrr????? benim hala kısa kısa ara ara adet olucakmış gibi batma ve kasılmalar devam ediyor.....başka bişey yok şimdilik..........![]()
kızlar ya limon zararlı diyorlar canım çok istiyor.yeşilliği limonlayıp yiyorum günde yarım yada 1 limonun zararı olurmu
ben 5+3 günlüğümya ben alışığım kızımda 25 kilo almıştım ve ilk 3 ay 2 kilo aldım doktorum kızdı bana,3 aydan sonra 4 er kilo almaya başladım ehehehhe,aman sizler benim gibi yapmayın sakın
canım endileşenme hamilelikte olması gayet normalmiş batmaların.ikigün öncede doktorum ağrılarının olması normal endişelenme dedi.bende aşılamayla hamile kaldım bu ilk hamileliğim senin gibi herşeyi kafama takıyorum yolunda gitmeyen bişeymi var bebeğime bişeymi oldu diye.ama aslında takmamak lazım.daha 4 hafta 6 günlük bebeğim ama onunla şimdiden konuşmaya başladım bana tutunsun diye.sende öyle yap.tadını çıkar hamileliğinin.alnımıza ne yazılmışsa onu yaşıcaz üzülmek boşa.ayrıca beslenmene dikkat et ve bol bol istirahat et.işte bu kadar.öptüm bye:)
pehh maşallahh sana
DDDD korktum yaws
![]()
Kızlarr bugün kan sonuclarımı aldıımm
adet günüm yarın aslında.
hcg782 çıkmış nasıl sizce? yeni bir gebelik dedi dr. nette bakıyorum 4 haftalık çıkıyorum.
782 mi yazmışsın canımmmmmmmaşallahh çok yüksekk kuzu
bugünkü belirtileriniz neler annişlerrrr????? benim hala kısa kısa ara ara adet olucakmış gibi batma ve kasılmalar devam ediyor.....başka bişey yok şimdilik..........![]()
Anamm gercekten yüksek miii![]()
![]()
![]()
Anamm gercekten yüksek miii![]()
![]()
![]()
ikizz olaiblirmi olaiblir:))) yada erken döllenmeAnamm gercekten yüksek miii![]()
![]()
![]()
ben 4 hafta 6 günken yaptım 759 çıkmıştı.....
mihracee, mericdemir2007, baga28, beyazesra, Maybebabe
nehaber kızlarrr :))
iilil canım sen nasılsın