2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum şu an. Benim aşılamaydı, 1 yumurta olgunlaşmıştı nasıl 3 oldu anlamadım. Haftaya tekrar kontrol var. Bakalım o zaman nasıl olacak.

kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..

:52::52::52::52::52::52: ay maşallahhh sizeeee :)) amanın yeirm ben onlarıı
normal bebişmi bunlar fıstık tüp bebişdeğil dimii
ay anensii oluruna bırak yaaaa Alalh bilir güzelini
doğacaksaa doğarr 3 dee

Herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum şu an. Benim aşılamaydı, 1 yumurta olgunlaşmıştı nasıl 3 oldu anlamadım. Haftaya tekrar kontrol var. Bakalım o zaman nasıl olacak.

Allah yardımcınızz olsun bak sen birtane isterken 3 tanegeldi annesii ay lütfennn sakın hiçbirinden vazgeçççmeeeee ne olurr

kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..

neee gerçekten mi?üzülme canım moralini de bozma zaten ikizler de üçüzler de de illa ki biri küçük oluyor bence bu problem edilcek birşey değil.benim annemde ikiz o da öyle söylüyor.darısı benim başıma inş.salı günü belli olur benim de :-) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.nazar değmesin

Arkadaşlar benim hiç mide bulantım filan yok,kasık asrılarım da azaldı, yarın 6.haftaya giricem bi sorun yoktur umarım :(( sizin belirtileriniz ne durumda?

sat tarihime göre 5 ya da 6 haftalık ama sat tarihinden ne kadar sonra bebiş yerleşmiş o da kesenin boyutuyla alakalı doktor ölçüp söyledi 8mm diye buna göre 4 haftalık. Sen doktora gittin mi? seninki ne dedi? netten bakarak benimki 6 haftalık ama yanlış.

Benim adet günüm bugün ama idrar te4stimden 1 hafta oldu pozitifi göreli.
ilk kez 2 gün önce kanda baktırdım 782 çıktı
dra haftaya gitmeyi planlıyorum kese görünür inş. 5 haftalık olmuş olacagım gidecegim zaman..
inş yolunda gider hersey..
nadidem çooook sevindim canım yaaa maşallah üçüzmüşş...
ayy nasıl şaşırdım anlatamam...hayırlı olsunn :38: :38: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

KIZLAR benide eklermısınız 9 Eylül annesi olacagım inşallah, henüz doktordan geldım tam emın olmadan yazmak ıstememıstım buraya, bugun 4+5 im ve doktor karnımdan muayene ıle keseyı gördü, daha önce iki defa biyokimyasal gebelik yaşadıgım için şuan apayrı mutluyum inanamıyorum hala, umarım hepımız hayırlısıyla eylul bebişlerimizi kucaklarımıza alırız SAT Aralık, yaş 28, kg 55 boy 1.67 tabloya eklermısınız

Benim adet günüm bugün ama idrar te4stimden 1 hafta oldu pozitifi göreli.
ilk kez 2 gün önce kanda baktırdım 782 çıktı
dra haftaya gitmeyi planlıyorum kese görünür inş. 5 haftalık olmuş olacagım gidecegim zaman..
inş yolunda gider hersey..
nadidem çooook sevindim canım yaaa maşallah üçüzmüşş...
ayy nasıl şaşırdım anlatamam...hayırlı olsunn :38: :38: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

gittiğinde doktora kesin haftayı öğrenirsin. internette son adetimize göre hesaplatıyoruzya biz o tam doğru olmuyormuş. ultrason kesin cevabı veriyormuş. doktorum öyle dedi benim kan testim 1760 lardaydı ama 4 haftalıkmışım düşün.

gittiğinde doktora kesin haftayı öğrenirsin. internette son adetimize göre hesaplatıyoruzya biz o tam doğru olmuyormuş. ultrason kesin cevabı veriyormuş. doktorum öyle dedi benim kan testim 1760 lardaydı ama 4 haftalıkmışım düşün.

Evet internetteki hesaplamalar sat ne göre hesaplıyor bakalım haftaya gidecegim kısmetse o zaman öğrenecegiz..
ama ben doktorların hesaplamasını da sata göre yaptıgını sanıyordum..
kesenin boyutuna göre mi yapıyorlarmış haftaya görecegiz inşallah..

Evet internetteki hesaplamalar sat ne göre hesaplıyor bakalım haftaya gidecegim kısmetse o zaman öğrenecegiz..
ama ben doktorların hesaplamasını da sata göre yaptıgını sanıyordum..
kesenin boyutuna göre mi yapıyorlarmış haftaya görecegiz inşallah..

yok aslında ilk önce son adet tarihimi sordu ona göre 5+4sün dedi sonra ultrasonla baktı bebişin yerşeşmesi 1 hafta sonra olmuş yani 4 haftalıksın dedi kesin olarak. 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyarmışız inşallah hayırlısıyla. benim ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım...

Henüz gitmedim şuan sadece kese görüneceği için 7. ya da 8.haftada gitmeyi düşünüyorum

benim de 2. randevum 8. haftama denk gelmiş oluyo canım 6. haftadan önce pek duyulmazmış kalp atışı genelde6-8 arası diyorlar.

çookkk şükür bugün cumaaaaa......bu hafta da bitmek üzere........Benden başka Pztesi günü ilk Ultrasona gidecek olan var mı????......Alttan baktıkları şey nasıl bişey kızlar???? aynı genel muayne gibi mi??? İnşallah altan bakmaya gerek kalmaz.......:17:

mihracee, selocann, kittys, beyazesra, eftellya, devsel, pamukcucelerveyediprenses, Maybebabe, selinnnn86, baga28, seraprap, Senemciq
merhaba taze anneciklerrr nasılsınızzzz bulantılarınız varmı benim iştah çok açık hiç bulantım yok:D

mihracee, selocann, kittys, beyazesra, eftellya, devsel, pamukcucelerveyediprenses, Maybebabe, selinnnn86, baga28, seraprap, Senemciq
merhaba taze anneciklerrr nasılsınızzzz bulantılarınız varmı benim iştah çok açık hiç bulantım yok:D

benim hiç bulantım yok ... iştahta pek açık değil ... sadece bazen karnım biraz ağrıyor

Back
X