2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çookkk şükür bugün cumaaaaa......bu hafta da bitmek üzere........Benden başka Pztesi günü ilk Ultrasona gidecek olan var mı????......Alttan baktıkları şey nasıl bişey kızlar???? aynı genel muayne gibi mi??? İnşallah altan bakmaya gerek kalmaz.......:17:

kaç haftalıksın canım,benim alttan bakamadılar 5 haftaya yeni girmiştim ben

mihracee, selocann, kittys, beyazesra, eftellya, devsel, pamukcucelerveyediprenses, Maybebabe, selinnnn86, baga28, seraprap, Senemciq
merhaba taze anneciklerrr nasılsınızzzz bulantılarınız varmı benim iştah çok açık hiç bulantım yok:D

benimde bulantım yok kasık ağrılarım da hafifledi senin? kaçıncı haftan bu arada?

benim hiç bulantım yok ... iştahta pek açık değil ... sadece bazen karnım biraz ağrıyor

aslındagzel bir durum inş. rahatlıkla besleneceğiz bizde bebişrte
ama hmailelikte bulantılar oluyor yaa insan özenmiyor değil
hehe

ilk gittiğim demet haytoğlu idi ama şimdi evrim aydın a gitmeyi ve ona devam etmeyi istiyorum.

Bir çok tanıdığım Evrim Aydın'a gidiyor ve çok memnunlar,tavsiye ediyorlar.Benim çalıştığım şirketin bahar hastanesi,medicalpark ve hayat hastanesi ile anlaşmaları var.Ben bu üçünden birine gitmek durumundayım,bahar hastanesinde mart ayına kadar bütün randevular dolu.Diğer hastanelerdeki doktorlar hakkında da tatmin edecek kadar bilgi sahibi olamadım.Medicalpark'ta Ahmet Yılmaz varmış memnun olan da fazla olmayan da...Kafam şuan oldukça karışık...

benimde bulantım yok kasık ağrılarım da hafifledi senin? kaçıncı haftan bu arada?

ne güzel:DDD böyle devam eder inş.
benim 5+5 bugün itibariyle:)) nezaman akdar böyle gün sayacağım acabaçok merak ediyorum:)
son haftalardada hala gün sayıyor olackamıyız ki:D

mihracee, selocann, kittys, beyazesra, eftellya, devsel, pamukcucelerveyediprenses, Maybebabe, selinnnn86, baga28, seraprap, Senemciq
merhaba taze anneciklerrr nasılsınızzzz bulantılarınız varmı benim iştah çok açık hiç bulantım yok:D

Merhabaaaaa,

Benim ne mide bulantım var ne de iştahımmmm :(((((

iilik canım,valla bende hiç bir belirti yok

Bir çok tanıdığım Evrim Aydın'a gidiyor ve çok memnunlar,tavsiye ediyorlar.Benim çalıştığım şirketin bahar hastanesi,medicalpark ve hayat hastanesi ile anlaşmaları var.Ben bu üçünden birine gitmek durumundayım,bahar hastanesinde mart ayına kadar bütün randevular dolu.Diğer hastanelerdeki doktorlar hakkında da tatmin edecek kadar bilgi sahibi olamadım.Medicalpark'ta Ahmet Yılmaz varmış memnun olan da fazla olmayan da...Kafam şuan oldukça karışık...

benim ilk doktorum demet haytoğlu hayat hastanesinde. çok memnun kaldım aslında ama benim evime çok uzak o hastane o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. evrim hanım hakkında da çok olumlu şeyler duydum. bakalım ona devam edicem inş. ama sana demet hanımı önerebilirim. güleryüzlü tatlı bir bayan. öyle yoğun da değil hastane. ben ertesi gün için randevu alabildim yani öyle söyliyeyim. ama evrim hanımı 3 gün önce aradım 28 ocak için randevu alabildim. o da çekirge dorukta bilgin olsun.

benim ilk doktorum demet haytoğlu hayat hastanesinde. çok memnun kaldım aslında ama benim evime çok uzak o hastane o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. evrim hanım hakkında da çok olumlu şeyler duydum. bakalım ona devam edicem inş. ama sana demet hanımı önerebilirim. güleryüzlü tatlı bir bayan. öyle yoğun da değil hastane. ben ertesi gün için randevu alabildim yani öyle söyliyeyim. ama evrim hanımı 3 gün önce aradım 28 ocak için randevu alabildim. o da çekirge dorukta bilgin olsun.

Hmm teşekkür ederim canım Demet Hanım'ı değerlendirebilirim o halde...

bulantı yok......ama eminimki kızlar bir dahaki haftanın sonuna doğru hepimizde yavaş yavaş balicak :27: daha erken sayılır o yüzden herkez normal :21:

kaç haftalıksın canım,benim alttan bakamadılar 5 haftaya yeni girmiştim ben

canım benim pztesi 6 hafta dolmuş olacak.....gerçi herkeze göre değişiyor bu durum.....inşallah gerek kalmaz :19:

merhaba canım ,
maşallah topiğimizee herkes normal şekilde devam ediyor hayatınaa ama biraz belli etseler kendilerini bıdıklar yaa

iki haftaya kadar başlar bunlar kendilerini belli etmeye :1:

bulantı yok......ama eminimki kızlar bir dahaki haftanın sonuna doğru hepimizde yavaş yavaş balicak :27: daha erken sayılır o yüzden herkez normal :21:
iki haftaya kadar başlar bunlar kendilerini belli etmeye :1:

belli etsinler artık kendilerini miniklerimizzzz ay ay kalp atışlarını duyalım büyüdüklerinide görelim yaa inş. nasıl geçer zaman bilmiyorum
kızlar benim kociş şimdiden bebiş eşyaları bakmaya başladı mama sandalyesi ateş ölçe bebek arabası beşiği :DDD oyun halısı
ay bu kociş bnei şaşırıtyor sözde çocuk istmeiyordu :DD bebiş haberini duyunca değişiverdi daha ben hiçbirşeye bakmadım:DDD habire banalink atıyor msn den:D

Son düzenleme:
arkadslar bende 6 +1 hamileyim çok şükür :) inşallah herkesin bebeği sağlıklı hayırlı olur.... bana doktorum dediki köy hayatı yaşıcaksın yediklerinde dedi hormonlu hiç bişe yeme raf ürünleri yeme fln dedi sizlerede söyledimi?? ayy bebişim iyi olsunda herşeyi yaparım... birde benim karnım acayip çıktı ya daha çok erken olmasına rağmen sizdede öylemi??

belli etsinler artık kendilerini miniklerimizzzz ay ay kalp atışlarını duyalım büyüdüklerinide görelim yaa inş. nasıl geçer zaman bilmiyorum
kızlar benim kociş şimdiden bebiş eşyaları bakmaya başladı mama sandalyesi ateş ölçe bebek arabası beşiği :DDD oyun halısı
ay bu kociş bnei şaşırıtyor sözde çocuk istmeiyordu :DD bebiş haberini duyunca değişiverdi daha ben hiçbirşeye bakmadım:DDD habire banalink atıyor msn den:D

hahahah süper işte.......bizimkisi çooooook istiyor....eee yaşı erdi kemale 35 oldu......2. tüp bebek de olunca......bulaşık makinesini bile o boşaltıyor :)))))
Hamileliyiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn tadını çıkararlımmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :32::32: :21::21::49:

arkadslar bende 6 +1 hamileyim çok şükür :) inşallah herkesin bebeği sağlıklı hayırlı olur.... bana doktorum dediki köy hayatı yaşıcaksın yediklerinde dedi hormonlu hiç bişe yeme raf ürünleri yeme fln dedi sizlerede söyledimi?? ayy bebişim iyi olsunda herşeyi yaparım... birde benim karnım acayip çıktı ya daha çok erken olmasına rağmen sizdede öylemi??

canım hayırlı lsun aramıza hoşgeldin
Allah bebişilerimizi sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayıda nasip etsin inş.
daha çok erkan geneldeee kızlarda bir belirti yokk
seninki gaz olaiblir canım

hahahah süper işte.......bizimkisi çooooook istiyor....eee yaşı erdi kemale 35 oldu......2. tüp bebek de olunca......bulaşık makinesini bile o boşaltıyor :)))))
Hamileliyiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn tadını çıkararlımmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :32::32: :21::21::49:

evet gerçektne güzell:))) bend eçok mutluyum inanın:)
senin eşindeee süpermiş vallaaagayet güzel gidiyorrdediğin gibi tadını çıkarmak lazım:)

canım hayırlı lsun aramıza hoşgeldin
Allah bebişilerimizi sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayıda nasip etsin inş.
daha çok erkan geneldeee kızlarda bir belirti yokk
seninki gaz olaiblir canım

teşkkr ederim.. amiinn canım inşallaahh.... bilmem gaz olabilir dediğin gibi :) ya bende çok heyecanlıyım ilk bebeğimi 1,5 yıl önce kalp atışı durduğu için almışlardı inşallah şu ayları rahat bi şekilde atlatırım yediklerime çok dikkat ediyorum bu yüzden tavsiye ettiğin bişe varmı çok faydalı olan ??

selam kızlar,

sat 7 aralık beklenen 12 eylül kilo 53 boy 1,67 İzmir İlk bebiş olacak kısmetse
müthiş haberi 3 gün önce aldım 4+2 haftalık hamişimmm . Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuştursun bizleri...

:49:

:52::52::52::52::52::52: ay maşallahhh sizeeee :)) amanın yeirm ben onlarıı
normal bebişmi bunlar fıstık tüp bebişdeğil dimii
ay anensii oluruna bırak yaaaa Alalh bilir güzelini
doğacaksaa doğarr 3 dee

aşılama yaptırmıştım ben. ama böyle beklemiyordum. şimdilik düşünmemeye çalışıyorum. haftaya tekrar gideceğiz, bakalım ne olacak.

Allah yardımcınızz olsun bak sen birtane isterken 3 tanegeldi annesii ay lütfennn sakın hiçbirinden vazgeçççmeeeee ne olurr

şimdilik bunu düşünmek istemiyorum. hayırlısı inşallah.

neee gerçekten mi?üzülme canım moralini de bozma zaten ikizler de üçüzler de de illa ki biri küçük oluyor bence bu problem edilcek birşey değil.benim annemde ikiz o da öyle söylüyor.darısı benim başıma inş.salı günü belli olur benim de :-) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.nazar değmesin

hayırlısı canım. inşallah senden de alırız güzel haberleri

Back
X