2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar,

sat 7 aralık beklenen 12 eylül kilo 53 boy 1,67 İzmir İlk bebiş olacak kısmetse
müthiş haberi 3 gün önce aldım 4+2 haftalık hamişimmm . Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuştursun bizleri...

:49:

Amin canım. hayırlı olsun senin de.

mihracee, selocann, kittys, beyazesra, eftellya, devsel, pamukcucelerveyediprenses, Maybebabe, selinnnn86, baga28, seraprap, Senemciq
merhaba taze anneciklerrr nasılsınızzzz bulantılarınız varmı benim iştah çok açık hiç bulantım yok:D
Canım benım dun basladI hafıf mıde bulantısı ve halsızlıK hep yatıyorum senın kac hafftalıktı bebısın

selam kızlar,

sat 7 aralık beklenen 12 eylül kilo 53 boy 1,67 İzmir İlk bebiş olacak kısmetse
müthiş haberi 3 gün önce aldım 4+2 haftalık hamişimmm . Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuştursun bizleri...

:49:

Hayırlı olsun canım yakınız bayagı bırbırımıze bende 4+5 ım keseyı bugun gordum ılk defa gercekten cok guzel bır duygu

merhaba canım ,
maşallah topiğimizee herkes normal şekilde devam ediyor hayatınaa ama biraz belli etseler kendilerini bıdıklar yaa

Evet,bu hamilelik psikolojisi çok enteresan miden filan bulanmayınca acaba sorun mu var diye paranoyaya bağlıyosun :)))

merhaba hanımlar,

dün gece kasıklarım çok ağrıdı. yediklerim gaz yaptı herhalde diye düşündüm nohut yemiştim de.neredeyse bütün gece devam etti. sabah da biraz vardı ama geçti gibi artık. doktorumu aradım. çok şiddetli bir ağrı ve yoğun kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.istersen p.tesi kontrole gel dedi. iyiyim şimdi inşaallah bir sorun yoktur. sizde de oluyor mu gaz sancısı?

kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..

maşaallah! Allah sağlık huzur ve en hayırlısını versin.

merhaba hanımlar,

dün gece kasıklarım çok ağrıdı. yediklerim gaz yaptı herhalde diye düşündüm nohut yemiştim de.neredeyse bütün gece devam etti. sabah da biraz vardı ama geçti gibi artık. doktorumu aradım. çok şiddetli bir ağrı ve yoğun kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.istersen p.tesi kontrole gel dedi. iyiyim şimdi inşaallah bir sorun yoktur. sizde de oluyor mu gaz sancısı?

Gaz sancısı bende de çok oluyor, henüz 5 haftalığım ama kocaman bir göbekle geziyorum :)) ama normal olduğunu söylüyorlar

arkadslar bende 6 +1 hamileyim çok şükür :) inşallah herkesin bebeği sağlıklı hayırlı olur.... bana doktorum dediki köy hayatı yaşıcaksın yediklerinde dedi hormonlu hiç bişe yeme raf ürünleri yeme fln dedi sizlerede söyledimi?? ayy bebişim iyi olsunda herşeyi yaparım... birde benim karnım acayip çıktı ya daha çok erken olmasına rağmen sizdede öylemi??

hoşgeldin canım
ben de 6+1 im :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
doktorum bana ceviz badem süt yada taze sıkılmış port.suyu yumurta bunları önerdi.
keseyi gördük kalp atışları için haftaya gideceğiz Allah izin verirse :49::49::52::52::52::52::52:

filiz, bugün kontrole gidecektin sanırım kalp atışlarını duydun mu acaba?

Gurbetgüzelii canımm bizde gelmeyi bekliyoruz ama kısmet bakalım
adet tarihime 10 gün var daha.. al beni de al topikine :38: :49: :54:

canım özelden msj atamadım sana yi uye oldugumdan henuz hakkım yokmuş bede buraya yazdım inşallah görürsün

ewet canım bizde dun öğrendik kan testinde benım çok düşük çıktı 35,35 dr.aradım hcg daha yenı salgılanıyor dedi .adette göre benımde 4+1 aynıyız cnm .
bende dr.19 ocakta gidicem .dr.dan sonra neler soyledi bana yazarsın canım bire aynı zamanda doğum yaparmısız :))
neler yiyorsun anlatalım birbirimize.
ceviz yiyorum beyin gelişimi içi çok iyimiş süt,yogurt ,peyır ve meyve yemeye başladım bugun itibariyle.
ne gibi belirtilerin var bede kasık ağrısı ve goguslerim ağrıo

Ama nasıl olur netten bakıyorum benim beklene doğum tarihim 13 eylül 4+1 günlüğüm ,
senin 6 haftalık falan olman lazım dr karıştırmış olmasın=?

Ben de bir hata olduğunu düşünüyorum hala. 25 kasım son adet tarihine göre 6 haftalık olmalı. ve doğumu da 30-31 ağustos gibi olmalı.

kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..

Hayırlı olsun. Çok sevindim :) İnşallah üçü de sağlıklı olur

Merhaba arkadaşlar benim gebeligimde bu gün kesinleşti. Bende Allah kısmet ederse Eylül ayı annelerinden olacagım. Benide listeye eklerseniz sevinirim.

İlk çocuk yaş 35 istanbul Boy 166 kilo 68

kızlarrrrr sizeeeeeeeee bol sohbettler ben kaçarrrrrrrrrrrrr..........kocaman öpüldünüzzzzzzzzzzzzz...........:16:

Gaz sancısı bende de çok oluyor, henüz 5 haftalığım ama kocaman bir göbekle geziyorum :)) ama normal olduğunu söylüyorlar

aynen benımde gaz sancılarım çok oluyor gaz yapıcı yıyeceklerden uzak durmak gerek ama onlarda fazdalı yiyecekler napıcaz bu gaz sancılarıyla gazwoman oldum :))))

Hayırlı olsun canım yakınız bayagı bırbırımıze bende 4+5 ım keseyı bugun gordum ılk defa gercekten cok guzel bır duygu

ben salı günü gidecem doktora ayy..... eminim çook güzel bir duygudur bişey soracam bu kasık ağrısı ansızın geliyor gidiyor sen de de oluyor mu hemen yatıryorum gezinmiyorum ortalıkta çok ..... :54:

Maşşalahh maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar: :49: :24:

canım özelden msj atamadım sana yi uye oldugumdan henuz hakkım yokmuş bede buraya yazdım inşallah görürsün

ewet canım bizde dun öğrendik kan testinde benım çok düşük çıktı 35,35 dr.aradım hcg daha yenı salgılanıyor dedi .adette göre benımde 4+1 aynıyız cnm .
bende dr.19 ocakta gidicem .dr.dan sonra neler soyledi bana yazarsın canım bire aynı zamanda doğum yaparmısız :))
neler yiyorsun anlatalım birbirimize.
ceviz yiyorum beyin gelişimi içi çok iyimiş süt,yogurt ,peyır ve meyve yemeye başladım bugun itibariyle.
ne gibi belirtilerin var bede kasık ağrısı ve goguslerim ağrıo

merhaba hanımlar,

olmaz mı tuvalete gidip bişey var mı diye kontrol etmekten öldüm. Kızlar yatıyormusunuz siz yani bu günleri dinlenerek mi geçiriyorsunuz?

Back
X