selam kızlar,
sat 7 aralık beklenen 12 eylül kilo 53 boy 1,67 İzmir İlk bebiş olacak kısmetse
müthiş haberi 3 gün önce aldım 4+2 haftalık hamişimmm . Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuştursun bizleri...
![]()
Amin canım. hayırlı olsun senin de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar,
müthiş haberi 3 gün önce aldım 4+2 haftalık hamişimmm . Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuştursun bizleri...
![]()
Canım benım dun basladI hafıf mıde bulantısı ve halsızlıK hep yatıyorum senın kac hafftalıktı bebısınmihracee, selocann, kittys, beyazesra, eftellya, devsel, pamukcucelerveyediprenses, Maybebabe, selinnnn86, baga28, seraprap, Senemciq
merhaba taze anneciklerrr nasılsınızzzz bulantılarınız varmı benim iştah çok açık hiç bulantım yok![]()
selam kızlar,
![]()
merhaba canım ,
maşallah topiğimizee herkes normal şekilde devam ediyor hayatınaa ama biraz belli etseler kendilerini bıdıklar yaa
kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..
merhaba hanımlar,
dün gece kasıklarım çok ağrıdı. yediklerim gaz yaptı herhalde diye düşündüm nohut yemiştim de.neredeyse bütün gece devam etti. sabah da biraz vardı ama geçti gibi artık. doktorumu aradım. çok şiddetli bir ağrı ve yoğun kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.istersen p.tesi kontrole gel dedi. iyiyim şimdi inşaallah bir sorun yoktur. sizde de oluyor mu gaz sancısı?
arkadslar bende 6 +1 hamileyim çok şükür :) inşallah herkesin bebeği sağlıklı hayırlı olur.... bana doktorum dediki köy hayatı yaşıcaksın yediklerinde dedi hormonlu hiç bişe yeme raf ürünleri yeme fln dedi sizlerede söyledimi?? ayy bebişim iyi olsunda herşeyi yaparım... birde benim karnım acayip çıktı ya daha çok erken olmasına rağmen sizdede öylemi??
Gaz sancısı bende de çok oluyor, henüz 5 haftalığım ama kocaman bir göbekle geziyorum :)) ama normal olduğunu söylüyorlar
Gurbetgüzelii canımm bizde gelmeyi bekliyoruz ama kısmet bakalım
adet tarihime 10 gün var daha.. al beni de al topikine![]()
![]()
![]()
Ama nasıl olur netten bakıyorum benim beklene doğum tarihim 13 eylül 4+1 günlüğüm ,
senin 6 haftalık falan olman lazım dr karıştırmış olmasın=?
kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..
Gaz sancısı bende de çok oluyor, henüz 5 haftalığım ama kocaman bir göbekle geziyorum :)) ama normal olduğunu söylüyorlar
Hayırlı olsun canım yakınız bayagı bırbırımıze bende 4+5 ım keseyı bugun gordum ılk defa gercekten cok guzel bır duygu
Maşşalahh maşallahhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
merhaba hanımlar,
dün gece kasıklarım çok ağrıdı. yediklerim gaz yaptı herhalde diye düşündüm nohut yemiştim de.neredeyse bütün gece devam etti. sabah da biraz vardı ama geçti gibi artık. doktorumu aradım. çok şiddetli bir ağrı ve yoğun kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.istersen p.tesi kontrole gel dedi. iyiyim şimdi inşaallah bir sorun yoktur. sizde de oluyor mu gaz sancısı?
Hayırlı olsun canım yakınız bayagı bırbırımıze bende 4+5 ım keseyı bugun gordum ılk defa gercekten cok guzel bır duygu