2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar doktor süt içmem gerektiğini söyledi.ama hangi sütten içeceğimi bilmiyorum pastörize sütlerde hiçbir vitamin kalmıyormuş.açık sütçülerin sattığı süttede mikrop oluyormuş.siz ne içiyorsunuz günlük sütler ne durumda bilen varmı

kızlar benim bebek 5 haftalık bugün akıntım biraz daha arttı sizdede varmı artış.

fiyatı çok pahalı alıcısı yok sanırım e bebek ilk çıktığında 2000 tl ye satmış ama başka bir sayfada 4000 tl

çok pahalı gerçekten.piyasadan kalkmasada vermezdim 4000 tl.üntüne bikaçbin daha koysak gerçek araba alırmışız:)

kızlar bişey sorcam doktor herangi bişey söylemedi bende soramadım.bizler daha yeni hamişleriz ya ilişki serbest mi değilmi .ben bebişe bişey olur diye eşimi yaklaştırmıyorum kendime.ama doğrusu ne bilmek istiyorum

bebekc ;

SAT seninle aramızda gün var, belirtilerin nelerdir ?

canım bugün akıntımda artış oldu.onun dışında bugün bulantım vardı.kahvaltıda peynir ve yumurta yemeyi bırak görmek bile istemedim.öğleye doğru iştahım geri geldi.tuaf ya bulantım birgün oluyor mesela bir gün olmuyor.anlamadım bende başkada belirgin bişey yok hamilelikle ilgili.herkes aşeriyormusun diye soruyor komşularım filan ama bende daha öyle bişey yok.sendeki belirtiler ne

ayy ne güzel sizleri buldum. bende 4+6 yım benide ekleyin benide:))

eftelyaa nerdesin günümüz aynı :))

SAT:3 Aralık
Bekl.DT:8 Eylül (inşallah)
Boy:162
Kilo:55
1.Çocuk

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?? ben hiç iyi değilim.. çok kötü grip oldum yatıyorum.. umarım şu salgın hastalık değildir.:(

kızlar bişey sorcam doktor herangi bişey söylemedi bende soramadım.bizler daha yeni hamişleriz ya ilişki serbest mi değilmi .ben bebişe bişey olur diye eşimi yaklaştırmıyorum kendime.ama doğrusu ne bilmek istiyorum

bana girme dedi, kardeşimede demiş, ama bende kist var belki ondan demiştir

sizleri bulduğuma o kadar sevindimki işe beni en iyi anlayan insanlar:)) neyse p.tesi görüşürüz herkes kendine iyi baksın:))

bana ilişki yasak şu an dedi doktor

ayy ne güzel sizleri buldum. bende 4+6 yım benide ekleyin benide:))

eftelyaa nerdesin günümüz aynı :))

SAT:3 Aralık
Bekl.DT:8 Eylül (inşallah)
Boy:162
Kilo:55
1.Çocuk

canım aramızda 1 gün var benim sat 4 aralık bende ankaradayım.hadi bakalım inşallah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı allah nasip eder.

Back
X