2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben zaten kilolu hamile kaldım kızlar 170 boyum var 76 kiloyum ama daha hiç bi degişiklik yok 4 hafta bitti sanırım 5. haftadayım insallah ilk 3 ay degişiklik olmaz ... yoksa ben 100 e giderim allah korusun :)))) pilav ekmek pek yemiyorum daha cok faydalı seyler yşyorum . yalnız ben glucophage kullanıyorum sanırım onunda etkisi olur

hımssssss sağlıklı beslenmek çok güzel canımmmm
inş. çok fazla kilo almadan tamamlarsın hamileliğiniiiiiii
glucophage ne ilacı canım

ben zaten kilolu hamile kaldım kızlar 170 boyum var 76 kiloyum ama daha hiç bi degişiklik yok 4 hafta bitti sanırım 5. haftadayım insallah ilk 3 ay degişiklik olmaz ... yoksa ben 100 e giderim allah korusun :)))) pilav ekmek pek yemiyorum daha cok faydalı seyler yşyorum . yalnız ben glucophage kullanıyorum sanırım onunda etkisi olur

Gebelik süresince karbonhidrattan elimizden geldiği kadar uzak durmalıyız,protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmemizi söylüyor doktorlar,karbonhidratın bebeğe hiç faydası yokmuş sadece bize kilo olarak dönüyormuş.

kızlar hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum,
ben de nasip olursa ağustos annesi olucam,
yazdıklarınıza baktım da bir konuda yorum yapmak istedim..

mide bulantısı konusunda lütfen canınızı sıkmayın, benim 11. haftam bitiyor ve hiç mide bulantısı çekmedim bugüne kadar, Allaha şükür gebeliğim de gayet sağlıklı ilerliyor..

aynı şekilde bulantı yaşamayan arkadaşlarımız da var topiğimizde, bulantı olmamasının kötü bişey olduğu yönündeki söylentilere de asla inanmayın, bu tamamen bünye meselesi..

Gebelik süresince karbonhidrattan elimizden geldiği kadar uzak durmalıyız,protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmemizi söylüyor doktorlar,karbonhidratın bebeğe hiç faydası yokmuş sadece bize kilo olarak dönüyormuş.

hiçdee sevmem yemek ayırarak yemeyii herşeyden ölçülü yemek prensibim:DDDDD
ama bu ara birazzz yeşil yapraklı sebzelere ağırlık verdim koyuyeşil yapraklılara:D

hımssssss sağlıklı beslenmek çok güzel canımmmm
inş. çok fazla kilo almadan tamamlarsın hamileliğiniiiiiii
glucophage ne ilacı canım

benim gizli sekerim var cnm o yüzden ilk 3 ay bu ilacı kullanıcam zaten kilolarımın sebebi de pko mucize gibi hamile kaldım zaten hala inanamıorum bebişime.

kızlar bide size demir, potasyum gibi değerlere bakıldımı benim doktorum hemen baktırdı, hepsi normal takviyeye gerek yok sadece folik asit kullan dedi

kızlar hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum,
ben de nasip olursa ağustos annesi olucam,
yazdıklarınıza baktım da bir konuda yorum yapmak istedim..

mide bulantısı konusunda lütfen canınızı sıkmayın, benim 11. haftam bitiyor ve hiç mide bulantısı çekmedim bugüne kadar, Allaha şükür gebeliğim de gayet sağlıklı ilerliyor..

aynı şekilde bulantı yaşamayan arkadaşlarımız da var topiğimizde, bulantı olmamasının kötü bişey olduğu yönündeki söylentilere de asla inanmayın, bu tamamen bünye meselesi..
teşekkürler canım içimizi rahatlattın :)

kısçeler beyaz ve sarı akıntım var korkuyorum sizdede varmı :44:

bende akıntı var canım
ıslaklık şeklinde oluyor bazen

Son düzenleme:
kızlar bide size demir, potasyum gibi değerlere bakıldımı benim doktorum hemen baktırdı, hepsi normal takviyeye gerek yok sadece folik asit kullan dedi

benimde herseye bakıldı sadece biraz kansızlık ve toxo da sorun cıktı o da cig et ve yıkanmamıs sebze yeme dedi ona dikkat ediyorum simdi.

kızlar adım peluşka oldu ben sevdalinka

filiz tablodan isimimi değiştirirmisin ?

günaydın arkadaşlar

bu sabah ilk kez öğürerek banyoya koştum :120: devam etmedi sonrasında. inşaallah anlık bir şeydir

ah kızlar ah başlıcak tabi bulantılar ben iki üç gündür neler çekiyorum bi bilseniz.bugünde yataktan bir türlü çıkamdım bulantıdan.hani diyorlarda uyanınca yatakta biraz dinlenin öyle kalkın diye bekliyorum dinleniyimde bulantı geçsindiye bu seferde uyuyakalıyorum.daha 12.30 da kalkabildim yataktan.paso çubuk kraker yiyorum.ama akşama doğru geçiyor.inşallah bugünde geçer.bu arada bulantınız başladıysa yakındır aşermeye başlarsınız:)

banada bişeye bakmadılar.hatta ilk doktorum folik asit istediğim halde vermedi.''o eskilerde kaldı''dedi.böyle saçmalıkmı olur hemen değiştirdim doktorumu.

canım bende hamile olmadan once glucophage kullanıyordum ama hamile oldugumu öğrenince bıraktım.dr. gidince sorucam kullanacakmıyım dıye.bir sakınca olur falan diye kullanmayı bıraktım.
sen dr.danıştın mı

selam kızlarrr.. mide bulantımız yok diye yakınıp korkuyoruzya içimde bir his 6. haftaları doldurduktan sonra şiddetli bir şekilde başlayacak diyor. ben şuan 5+4 üm ve sabahları hafif hafif bulanıyo. yinede şikayet etmeyelim kızlar okadar çok istedikki bebişlerimizi onlar için herşey değer:) birde arkadaşlar siz kötü rüyalar görüyomusunuz ben bi kaç gecedir sürekli kabus görüyorum..

kısçeler beyaz ve sarı akıntım var korkuyorum sizdede varmı :44:

canım o sarı beyaaz sümüksü akıntılar bende de var ama ben umursamıyorum, anormal bır durum gıbı gelmıyor bana ayrıca ınternettede gebelıgın bu haftalında normal olduğu yazıyordu, akıntı kahverengıne dönmedıkce endıseye gerek yok, umarım hersey yolunda devam eder, göz acıp kapayıncaya kadar zaman gecer nasılsa:)

selam kızlarrr.. mide bulantımız yok diye yakınıp korkuyoruzya içimde bir his 6. haftaları doldurduktan sonra şiddetli bir şekilde başlayacak diyor. ben şuan 5+4 üm ve sabahları hafif hafif bulanıyo. yinede şikayet etmeyelim kızlar okadar çok istedikki bebişlerimizi onlar için herşey değer:) birde arkadaşlar siz kötü rüyalar görüyomusunuz ben bi kaç gecedir sürekli kabus görüyorum..

canım o banada oldu kabus gördüm hatta kabustan daha ileriydi.resmen korkutmaya çalıştılar çok canım yandı uyandım bağıramıyorum hareket edemiyorum.çok kötüydü.yatmadan önce nas suresini oku ayetel kürsi oku bişey olmaz geçiyor.

canım bende hamile olmadan once glucophage kullanıyordum ama hamile oldugumu öğrenince bıraktım.dr. gidince sorucam kullanacakmıyım dıye.bir sakınca olur falan diye kullanmayı bıraktım.
sen dr.danıştın mı

danıstım cnm ilk 3 ay kullanmayı önerdi düsük tehlikesini de engelliyormus hem bi de progesteron kullanıyorum işte danıs ama kes demez herhalde

Back
X