2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm benım reglime göre şuanda 4+4 ama dr.henuz gitmedim 19 ocakta randevum.
benımde betaa 35,35 çıktı ama regli olacağım gun baktırmıştım o zaman dusuk olması normalmış.
bende tekrar kan testi yaptırmak istiyorum ama karar veremedim çok pahalı kan testi acaba sağlık ocaklarında yapılıyor mu bilgin var mı

canım sağlık ocaklarının bazısı yapıyor bazısı yapmıyor.eğer sağlık ocağında yaptırcaksan sabah erkenden git.belirli bir saatte kanları tahlile gönderiyorlar.sonucu ertesi gün veriyorlar.ben geçen özel hastanede yaptırdım 30 tl aldılar.bikaç saattede sonuç çıkıyor.tabi ben ankaradayım.bulunduğunuz şehire hatta semte göre bile fiyat değişiyor.

kişiye göre tabiki çok değişir karın büyümesi ama 4. ayda gözle görülür bir şişlik olur mutalaka ;):49:

canım sağlık ocaklarının bazısı yapıyor bazısı yapmıyor.eğer sağlık ocağında yaptırcaksan sabah erkenden git.belirli bir saatte kanları tahlile gönderiyorlar.sonucu ertesi gün veriyorlar.ben geçen özel hastanede yaptırdım 30 tl aldılar.bikaç saattede sonuç çıkıyor.tabi ben ankaradayım.bulunduğunuz şehire hatta semte göre bile fiyat değişiyor.

cnm ben istanbuldayım ve çok buyuk olmayan bir özel hastanede 65 tl verdik
30tl değil buralarda ne yazıkkı ama sağlık ocağı mantıklı olabılır yarın bir telefonla sormak lazım

Benim kurtarıım çubuk kraker onu yiyince rahatlıyorum gerçi sakız da işe yarıyor öyle çok ağır bulanmaıdğı içi sakız da bastıyıryo ama ilerde daha artar mı bilemiyorum :(

Bence sari leblebi veya ayva daha iyi kizlar. Leblebinin mide enzimlerine iyi geldigini biliyorum. Bide cubuk krakerde yag ve tuz var bosuna almaya gerek yok bence , ne dersiniz.

cnm benım reglime göre şuanda 4+4 ama dr.henuz gitmedim 19 ocakta randevum.
benımde betaa 35,35 çıktı ama regli olacağım gun baktırmıştım o zaman dusuk olması normalmış.
bende tekrar kan testi yaptırmak istiyorum ama karar veremedim çok pahalı kan testi acaba sağlık ocaklarında yapılıyor mu bilgin var mı

bende ankarada yasiyorum cnm.butun devlet hastanelerinde ucretsiz yapiliyor. Bence gecikti diye git yaptir heme. Ben o sekilde yaptirdim. Bakalim doktor yarin yapacak mi gerci :) ama sunu da soyliyim kendi doktorum da poliklinikte yaptirip o kadar para verme testlere disarda yaptir dedi o yuzden testlerimi devlette yaptiriyorum

Arkadaşlar benim kahverengi lekem var bugün pregestan die bi ilaç verdi normal bi durummu bu?

Progestan kullanan eylül anneleri grubuna hoşgeldin. :) Aramızda kullanmayan yok galiba..

Ben de yazayım 5+6 da kese , yolk kesesi ve bebişi gördüm (2,5mm). Kalp atışını da gördüm

Son düzenleme:
kızlar şuan en önemli konu genelde kese ve bebişin kalp atışları.....
hadi herkez haftasını ve kese mi kalp atışını duydumu yazsın.......

ilk ben başlıyorum.

5-6 hafta kese ve yolk göründü, kalp atışı haftaya inşallah......

canım ben 5+ 2 de keseyi gördüm. 6,2 mm kesemiz.. ama heyecan içinde kalp atışını duymayı bekliyoruz.. cümle aleme de duyurduk.. şimdi eğer boş kese filan olursa diye br sürü kötü şey geliyo aklıma korkuyorum.. bu hafta tekrar gidecem. 6ya girince duyulmasa da görünür inşallah kalp atışı.. çooook heyecanlıyım kızlar.. belirtiler konusu ise günden güne değişiyo.. bugün iyiydim mesela.. belirti olmayınca da daha çok korkuyorum.. normalde hafif baş dönmeleri, halsizlik, hafif bulantılar oluyo.. hadi kalplerinizi guyurun bizi biraz da olsa huzura kavuşturun bebişlerimiz..

Progestan kullanan eylül anneleri grubuna hoşgeldin. :) Aramızda kullanmayan yok galiba..

Ben kullanmiyorum.. Bizim burda pekte vermiyorlar oyle birsey sanirim..
gecen internette arastirdim bi yazi okudum arastirmalara gore bi ise yaramiyormus progestan dusugu felan engellemiyormus.. Acaba nekadar dogruysa..

kızlar şuan en önemli konu genelde kese ve bebişin kalp atışları.....
hadi herkez haftasını ve kese mi kalp atışını duydumu yazsın.......

ilk ben başlıyorum.

5-6 hafta kese ve yolk göründü, kalp atışı haftaya inşallah......

ben 3 ocakta gittim doktora kese göründü 2 hafta sonra kalp atışını duyarmışız 2. randevumu 19 ocağa aldım bakalım inş. hayırlısıyla duyarız. benim şu an 5. haftam bitti 6.cı haftadayım mı demeliyim.

merhaba canım, dış gebelik bugünlerde benide düşündüren bir konu.. gebeliğin rahim içinde de değilde dışında bir yerde oluşması olayına deniyomuş. ama öyle olsaydı muhtemelen görünürdü ultrasonda çünkü gebelikte 10. haftaya kadar kendini mutlaka gösterirmiş dış gebelik. canını sıkma cuma ya kadar sabırlı ol. zaten yapacak bişeyimiz yok, bende yarın gidicem doktora ilk ultarosonda anlıcam. heee bi de kasık, bel karın ağrısı aşırı derece oluyomuş diye duydum.. hayırlısı canım benim.. İNşallah korkularımız yersiz çıkar.. bebişlerimizi kucaklarız...

canım hamile olduğuna çok sevindim , hayırlısı olsun telaş etme içini ferah tut herşey yolundadır inşallah

canım hemen olumsuz düşünme bende tam 5 haftalıkken gözüktü kiminde daha geç gözükebilir. birde alttanmı göbektenmi ultrasyona girdin..

saolun kızlarr dualarınızı eksik etmeyin cuma günü güzel haberler yazmak nasip eder insaallah yaradan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn cici annişler..... herşey yolundadır umarım.. ben bugün doktora gidicem... dua edin bana ve bugün doktora gidicek olan diğer arkadaşlarımıza.. İnşallah hayırlı haberlerle geliriz... heyecan yaptım ::::))

Kızlar Merhaba,

Bana anadolu yakasında önere bileceginiz iyi bir hastane varmı? Zeynep kamile gidicektim ama randevu alamıyorum ve dogumu için çok kötü diyorlar:(((((

günaydın annecklerrrrrr:))))
ilk bulantımı bugün yaşadım aman Allahım nasıl bir öğürmekti öylee kendimden korktum:(( sanırım bütün apartman duydu sesimi:(((((( nazar değirdim iim derken pehh ama çıkarmadım inatla direndim kahvaltı yapmıştım

Ben de yazayım 5+6 da kese , yolk kesesi ve bebişi gördüm (2,5mm). Kalp atışını da gördüm

merhabacanım ben kullanmıyorum sadece folik asittt kullanıyorum başakada bişi yok

Canım bende kimseyle paylaşmadım henüz sadece eşim ve ben biliyoruz.Benimde korkularım var ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa ya dış gebelikse.. Herkez bu bebişi bekledigi içinde önce sevinç ardından üzüntü kimseye yaşatmak istemiyorum.. Eşime kalırsa cinsiyeti belli olanakadar demiyelim diyor. Bekleye bildigimiz kadar beklicez..

ben de aynı düşüncedeyim ama eşim çook heyecanlı herkesle biran önce paylaşmak istiyor zor tutuyorum .. El altından bir kaç kişiye ima etmiş yakaladım onu da :52: bugün ilk kontrolümüz bakalım daha 4+6 ya da 5 haftalık tahminime göre artık doktor bakalım ne diyecek ... Hayırlısı .... Sağlıkla geçirelim hamileliğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...:49:

ben de aynı düşüncedeyim ama eşim çook heyecanlı herkesle biran önce paylaşmak istiyor zor tutuyorum .. El altından bir kaç kişiye ima etmiş yakaladım onu da :52: bugün ilk kontrolümüz bakalım daha 4+6 ya da 5 haftalık tahminime göre artık doktor bakalım ne diyecek ... Hayırlısı .... Sağlıkla geçirelim hamileliğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...:49:

hadi hayırlısı canım. doktor ultrasonla baktıktan sonra söyler tam olarak kaç haftalık olduğunu. bana sat günüme göre 5+4 sün dedi. ultrasonla baktı keseyi gördü 8mm olarak ona göre de 4 haftalıksın şu an dedi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için.

Bu çok değişik bir duygu hem herkeze söylemek ve sevincini paylaşmak istiyor insan hemde kimseye söylemeyip nazardan korumak istiyor:))

Kızlar,

Bulantı konusunda ben şanslıyım galiba. Benim henüz bulantılarım başlamadı. Kasıklarımda olan agrılarda çok şükür hafifledi eskisi gibi değil. Sadece sabaha karşı ateşim yükseliyor. Birde arasıra kuru bir öksürük var. Şu hastane işini ayarlaya bilsem bir an önce randevu alıp kontrole gidicem.. İşi ayarla hastaneyi ayarla koşturmaca başladı şimdiden:))

Back
X