cnm benim adet düzensizliğim vardı ve son ay tedaviye baslayacakken adetim hemen gelsin diye progestan ignesi vuruldum hemde 2 tane karıstırarak. doktor progestan bebek varsa bebegi korur yoksa da adet söktürür dedi. yani geciktirici bi etkisi yok düsünme öyle
canım sağol içimi rahatlattın benim yarın adet günüm normalde ama adet olacaksam mutlaka 2 gün öncesinden işaret gelirdi henüz bişey yok ama bugün daha yoğun adet olacakmış gibi hissediyorum moralim bozuk. yarın sabah kan testine gidicem eğer olmazsam idrardan vazgeçtim ya.inşallah vardır.göğüslerimde yumuşardı adet olacaksam onlarda çok acıyor.artık Allaha dua ediyorum.herşeyin hayırlısı.
Kızlar Merhaba,
Bana anadolu yakasında önere bileceginiz iyi bir hastane varmı? Zeynep kamile gidicektim ama randevu alamıyorum ve dogumu için çok kötü diyorlar((((
canım ben kaynarca daki nene hatun hastanesinin tüp bebek ve infertilite merkezinde tedavi görüyorum 3 binadan oluşan büyük bir kadın hastanesi orası da 1 binası sırf kadın doğum üzerine diğer branşlarda var tabiki.arkadaşım 7 aylık hamile orda aylin hanıma gidiyor çok da memnun bir de neslihan hanım varmış onu da iyi diyolar yakınsan rahatlıkla tercih edebilirsin.