merhabaa kızlarr bende anlatayımmmm
benim eşim istemiyorduu bebik ben mutlu olmayacağını düşünüyordum ama herşey çok farklı şuanda bir prenses gibi muamele görüyorum hehe
aslında farklı şeyler hayal etmiştim o anki durumaaa göre hareket ettim öğrendiğim günün akşamı kayınvalidmeler gelecekti bende onların yanında söylemeyim şaşırmasın diyeee üniversiteye yanına gidip söylemeye karar verdim işten çıktım arabaya binerken arkadaşım aradı nerdesin ilkoşş heycandan duramadım geldim işte yoksun dedi bende yerimi syöledim geldi ynaıma eşimin yanına gidecğeim deyince bend egeliimmi çok merak ediyorum tepkilerini dedi bende our dedim ama istemezsen gelme anlarım özel dersen dedi yok dedim gel gel

neyse gittik eşimin odasındayızz eşim bizee kahve hazırlıyorr o arada bebiş geliyor emrecim dedim şokk ama görmeniz lazım

ağzı kulaklarındaa yüzü kıpkırmızı şaşkın inanamadı elinde nescafe paketini açamıyor heycandan nasıl nasl yani gerçekten ciddimin ee nasıl yani bebişmi kandırmıyorsun dimi falan sarıldı öptüü falan çokkkkkkkkkk tatlıydı hali arkadaşımm o anı hiç unutamayacağım diyorrrr çok hoştu şaşkınlığı diyor:)))
özel bişi olmadı ama beni tepkileriii çok ama çokkkkkkkkkk mutlu etti