Herkese merhaba, bebişleriniz hayırlı olsun sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız umarım. Ben de 6 haftalık hamileyim. sat 4 aralık 2011, boy 1.78, kilo 56,5 muhtemel doğum tarihimiz 10 eylül. ilk öğrendiğimde şok olmuştum. ama artık yavaş yavaş uyum sağlıyorum sanırım. tabii eşim de uyum sağlıyor:)) her sabah kahvaltımı hazırlıyor ki önceden kahvaltı yapmadan evden çıkardık ve akşam yemeklerimizi de orada burada geçiştirirdik. daha şimdiden bebiş olayının ne kadar sorumluluk gerektiren birşey olduğunu öğretti bize bebeğim. eşime artık protein patlaması yaşayacağımı söylüyorum o da zorla yediriyor. kahvaltıda pekmezli süt,ceviz,badem,kuru kayısı,peynir yada yoğurt mutlaka yemek zorundayım. haftada 2 defa balık yemeye başladık. akşam yemeklerini de mecburen evde hazırlamak zorunda kalıyorum. 9 ay nasıl böyle tıkabasa besleneceğim orası muamma tabii:) kocaeli'den birileri varsa burada hangi doktora gidiyorlar acaba?? bu arada benim hamilelik belirtim olmadı bulantı filan yok hala sadece biraz hamilelik kabızlığı yaşıyorum. bakalım nasıl bir hamilelik geçiricez:))
kabizlik icin bolbol sivi tuket canim...hayirli olsun bebisiniz