ya ayni beni anlatmissin. ben de 33'e girecegim sayilir...bahsettigin duygusal karamsarlik bu sabah bende de oldu, ama simdi daha iyiyim...uykuda surekli uyaniyorum, sadece wc icin degil, uyaniyorum bi sekilde iste...
kan uyusmazligi bende de var...
Merhaba Cemrecik
Sİmdi daha iyisindir umarım.Yani herkes normal oldugunu soyluyor ama normal oldugunu bilmek herseyi cözmüyor tabi.Yasımızın biraz daha ileri olmasından dolayı böyle hissediliyor da olabilir,su bir gercekki gencken annelik daha kolay,bazı seylere daha kolay sabrediliyor.Bu yaslarda herhalde baska kaygılarda ekleniyor üstüne.Bende sabah aglıyordum,simdi biraz daha norrmalim. Uyku konusu aynen bende de oyle :) sadece tuvalet icin degil,pat diye uyanıyorum hic uyanmayacagım seylere, veya sebepsizce. Bir iki saat uyuyorum sonra sabaha kadar dönüyorum, ama bende bir de huzursuz bacak sendromu var,cok feci bisey bilen bilir, hamilelikte daha da arttı.Bacaklarıma müthis bir kramp giriyor ve tarifsiz bir sekilde hareket ettirme,germe istegi duyuyorum.Cok sinir bisey, o d a uykumu mahvediyor.Doktor uykusuzlugun genelde daha sonraları görülen belirtilerden oldugunu soyledi.Herkesin belirtilerini yasayısı farklı iste..İnsallah bir an önce daha rahat edersin,hepimiz ederiz insallah. Paylasmak, seninle aynı seyleri yasayan insanlar oldugunu bilmek her zaman rahatlatır,istedigin zmaan yaz olur mu:) sevgiler