Maşallah. Allah nazardan saklasın. :)
Ben de özledim. Her gün ultrasona girip onu görmek istiyorum. Onu görmek olayı daha gerçek gibi yapıyor. Yoksa herşey bir masalmış gibi :)
evet canım bende çok özlüyorum, bir an önce reandavu tarihi gelsin istiyorsun......:)
Ben kayınvalide konusunda en şanslı olanım galiba. Uzak şehirlerde otururduk. Onun evine gittiğimizde misafir gibi ağırlardı bizi. Hep güleryüzlüydük birbirimize karşı.
Geçen yıl mart ayında vefat etti. Torununu göremediği için eşim çok üzüldü. Çünkü her telefon konuşmamızda torun istiyorum derdi. Hatta bazen şakayla karışık neler yapıyosunuz derdi telefonda. Hiiç evdeyiz oturuyoruz işte deyince siz ancak oturunderdi :)
Hiç bir kötü hatıram yok onunla ilgili.
benimde kayınvaldem çok iyidir, tokatda kalıyor kendisi. Uzak olunca tatlı oluyor tabi. bir eşim 7 kardeşin en küçükleri olunca, kadın artık çok tecrübeli.
Gelinler arasında en çok beni sever, kendi dedi bunu......allah razı olsun bende annemden ayırmam......bebişin doğumda allah izin verirse o yanımda olucak......
herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım aralıgın 30 da aşılama yaptırdım şimdi 10 haftalık hamileyim daha önce iki düşük yaşadım içim birtürlü rahat etmiyo bu bebegimide kaybettcem diye çooookk korkuyorum şimdide düşük tehlikesi yüzünden hep yatıyorum kanama sıkıntısı olan varsa aranızda nasıl tedaviuygulandı size yazarsanız çok sevinirim bu arada 34 yaşında 4 yıllık evliyim öğretmen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:)
Canım benimde kahve lekelenmelerim oldu, progestan alıyordum daha düne kadar.....çok şükür son iğnemi dün vuruldum.....2 haftadır hiç lekelenme olmadın allah şükür....
kız dedi doktorum teyzesi :)
diyorum ya bu sene kız senesi, baya kızımız oldu topikde :)) canım gözün aydın allah hayırlı evlatlar versin hepimize.....